Bekijk de 'Muppets' pitch die voor de nieuwe serie zorgde

Bekijk de gloednieuwe Muppets pitch

Ditmaal krijgen we meer te zien van de persoonlijke levens van de Muppets.

Jim Pedd, 23-07-2015 16:43


Mocht je het nieuws gemist hebben: The Muppets komt in de herfst terug naar ABC. De mockumentary kreeg een Comic-Con panel en daarbij werd een tien minuten durende video vertoond. Die video was ervoor verantwoordelijk dat ABC besloot het nieuwe seizoen te maken. Nu is de pitch video vrijgegeven, die je hierboven kan bekijken.

De pitch past perfect bij de humor die we gewend zijn van de Muppets. De personages waren zich altijd al bewust van het idee dat ze een serie binnen een serie aan het maken waren en dat is nu ook het geval. Ook lijkt het erop dat de eerste foto's en de teaser trailer voor het nieuwe seizoen uit bovenstaande video afkomstig zijn. Verder zien we Topher Grace en Elizabeth Banks in cameo's en uiteraard alle Muppets, zoals Kermit, Gary, Miss Piggy en de rest.

De nieuwe serie bestudeert de persoonlijke levens van de Muppets en hun relaties, zowel thuis als op hun werk. Vanaf 22 september zijn de klassieke persoanges weer op televisie.


Lees meer over: The muppets, abc, pitch, comic con, video, topher grace, Elizabeth banks, Kermit, miss piggy, gary, jim henson

Populair nieuws