search
Docufilm over stalker ABBA-zangeres Agnetha Fältskog bij Prime Video
Films / Nieuws

Docufilm over stalker ABBA-zangeres Agnetha Fältskog bij Prime Video

Vanaf vrijdag 19 mei kan je bij Prime Video de docufilm 'Take a Chance' zien. Zie zelf hoe fanatisme uiteindelijk kan leiden tot crimineel gedrag.

In Take a Chance volgen we niet alleen de stalker zelf maar komen ook vele psychologen, experts en vrienden van de stalker zelf aan bod.

Aangrijpend


In deze aangrijpende documentaire volgen we een van de meest beruchte stalkers ooit. Gert van de Graaf, een Nederlandse man, deed er alles aan om zogezegd betrokken te zijn bij het leven van ABBA-zangeres Fältskog. Hij verhuisde van Nederland naar Zweden, leerde de taal en kocht zelfs een huis zo dicht mogelijk bij de zangeres.

Gert van de Graaf


Hij vertelt in deze documentaire openhartig over zijn liefde voor de ABBA-zangeres, hoe dit zich ontwikkelde en hoe dit alles uitgroeide tot een veel te grote obsessie die zijn leven overnam.

Agnetha Fältskog


Voor Van de Graaf begon de obsessie op het moment dat de zangeres aan het begin stond van haar carrière met ABBA. Zelf heeft zij wel een aantal toevallige ontmoetingen gehad met Van de Graaf maar gelukkig voor haar eindigde het verhaal daar waar het voor Van de Graaf nog verder ging.

Prime Video


Je kan de docufilm zien bij Prime Video vanaf vrijdag 19 mei.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen