search
Pixar-fans opgelet: allereerste animatieserie op weg naar Disney+
Series / Nieuws

Pixar-fans opgelet: allereerste animatieserie op weg naar Disney+

In de aankomende serie strijdt een softbalteam om de felbegeerde kampioensbeker.

Dikke winst voor Pixar-fans, want in december 2023 zal de allereerste serie van de geliefde animatiestudio uitkomen. In Win or Lose strijdt een softbalteam om de felbegeerde kampioensbeker met genoeg hindernissen op hun weg naar de top.

Tijdens de recente presentatie van Walt Disney Company Advertising Sales Upfront werd bekendgemaakt dat het in december zover is. Dan zal Win or Lose uitkomen op Disney+.

Plot


In 's werelds eerste Pixar-serie volgt de kijker tijdens de week voor de kampioenswedstrijd de trainingen en levens van de mensen betrokken bij het gemengde softbalteam van een middelbare school.

Bekijk op instagram

In elke aflevering wordt een personage uitgelicht, zoals een speler, een scheidsrechter of een ouder. Zo laat de serie met een unieke stijl zien hoe de sport een plek heeft veroverd in de levens van de personages op een grappige manier.

Cast en crew


In de serie zal Will Forte de coach vertolken. De regie is in handen van Carrie Hobson en Michael Yates.

Op vrijdag 16 juni 2023 wordt verwacht dat op het Annecy Film Festival in Frankrijk een video zal worden gedeeld met de eerste beelden van Win or Lose. De fans moeten dus nog heel even wachten om meer te weten te komen over de Pixar-serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen