search
Bombastische Michael Bay waagt zich aan tv-serie over een oude passie van hem
Series / Nieuws

Bombastische Michael Bay waagt zich aan tv-serie over een oude passie van hem

Onlangs is de nieuwe samenwerking met Investigation Discovery officieel aangekondigd.

De tijden als Transformers-regisseur lijken nu definitief voor Michael Bay achter de rug te zijn, alhoewel hij nog steeds aan boord is als producent. Nu heeft hij echter een deal gesloten met Investigation Discovery om zich te richten op een nieuw type entertainment: true crime.

Volgens het netwerk zal de nieuwe serie angstaanjagende maar minder bekende misdaadverhalen aan het licht brengen. Michael Bay zal de serie gaan regisseren en de verhalen op een frisse manier naar de kijkers brengen.

Reactie van Bay


Bay lichtte de nieuwe samenwerking toe in een korte verklaring: "Ik ben een verhalenverteller in hart en nieren. Ik ben gefascineerd door de menselijke geest en het onderzoeken van wat ieder van ons drijft.
Als je het documenteren van echte misdaden vanuit dat perspectief benadert, is het eindresultaat altijd intrigerend."



Hij vervolgde: "Investigation Discovery staat bekend om het kaliber van hun programma's en hun expertise op het gebied van true crime zonder scenario's, en ik kan niet wachten om de meest verdraaide misdaden van de eeuw te onthullen."

Niet vreemd


Tussen al zijn spectaculaire en explosieve films door heeft Bay zich al eens eerder gewaagd aan een misdaadfilm, genaamd Pain and Gain. Daarin raken twee bodybuilders met geldproblemen betrokken bij een afpersingszaak die volstrekt uit de hand loopt.



De film uit 2013 was bedoeld als een zwarte komedie en was gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen. Het genre van true crime is dus niet onbekend voor Bay en kan een mooie afwisseling vormen op zijn eerdere werk.

Release


Het project heeft nog geen officiële titel gekregen. Verder wordt er verwacht dat de serie zal uitkomen in 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen