search
Deze 'Star Trek' Captain maakte Worf bang, en het is niet wie je denkt
Series / Nieuws

Deze 'Star Trek' Captain maakte Worf bang, en het is niet wie je denkt

Worf was niet bang voor Captain Picard, maar juist voor een andere kale Captain.

Er zijn heel wat personages geïntroduceerd in het hele Star Trek-universum. Personages van wie we houden, personages die we haten. Er is ook vooral veel praat over welke Star Trek Captain nou het engste is.

Worf Klingon (Michael Dorn) maakt al 7 seizoenen deel uit van de cast en zit ook al in 4 films. Hij is ook zelden bang in Star Trek: The Next Generation of Star Trek: Picard.

Verrassend genoeg was hij niet geïntimideerd door Captain Jean-Luc Picard (Patrick Stewart). Hij had namelijk heel veel bewondering voor de Captain, totdat ze een flinke ruzie kregen in Star Trek: First Contact.

Van respect naar intimidatie


Al Worfs bewondering was in één oogopslag verdwenen toen Captain Picard hem een lafaard durfde te noemen. Worf moest moeite doen om Captain Picard niet aan te vallen. Het feit dat hij hem aan wilde vallen, laat zien dat Worf helemaal niet geïntimideerd was.

Dit wordt vooral duidelijk als je dezelfde situatie met een andere Captain zou bedenken. Worf was namelijk verbazingwekkend genoeg bang voor Captain Sisko. Worf zou dan ook nooit zo op hem reageren als hoe hij heeft gereageerd op Captain Picard.

Bekijk hieronder hoe Captain Sisko Worf intimideert en stream Star Trek: Picard op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen