search

Ons nieuws van donderdag 18 mei 2023

Hoe is het tegenwoordig met 'Bud Bundy', de oversekste zoon uit 'Married with Children'?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig met 'Bud Bundy', de oversekste zoon uit 'Married with Children'?

'Bud Bundy' werd in 'Married with Children' gespeeld door acteur David Faustino.

Eén van de meest spraakmakende series uit de jaren '90 was Married with Children. De serie zette de zender Fox op de kaart van 1987 tot 1997. In deze komische sitcom werd de tamelijk disfunctionele familie Bundy gevolgd. Bud Bundy was de zoon des huizes, die werd gespeeld door acteur David Faustino.

Bud Bundy


Bud was de zoon van Al Bundy en zijn vrouw Peggy. Hij was de meest intelligente of in ieder geval de minst domste van het gezin. Bud wilde het altijd graag goed doen bij de vrouwen, maar slaagde daar, ondanks zijn stoere verhalen, helaas nauwelijks in. Bij vlagen leek Bud echt alleen maar met vrouwen en seks bezig zonder dat hij er in leek te slagen daadwerkelijk de liefde met een vrouw te bedrijven.

Bud had eigenlijk geen vrienden, behalve zijn opblaaspop en werd door de familie ook vaak gepest omdat hij wat aan de kleine kant (hij is 1 meter 60) was.

Hij had ook vaak ruzie met zijn zus Kelly, gespeeld door Christina Applegate, maar als het er echt op aankwam, vormde de familie altijd één front.

David Faustino


De serie was echt het hoogtepunt uit de acteerloopbaan van Faustino, de Amerikaanse acteur die werd geboren op 3 maart 1974. Hij deed hierna nog wel een aantal gastoptredens in bekende televisieseries zoals The Twilight Zone, The Love Boat en Little House on the Prairie en speelde zichzelf in de serie Entourage maar kreeg tot op heden nooit meer echt grote rollen.

Stemacteur


Hij heeft nog wel enige faam ontleend aan zijn klussen als stemacteur in DreamWorks Dragons, WInx Club en The Legend of Korra.

Muziek


Verder heeft hij ook nog enige naam gemaakt in de hiphop-scène, als producer en ook als rapper 'Lil 'Gweed' rond de eeuwwisseling.

Tegenwoordig


Faustino is momenteel getrouwd met zijn tweede vrouw en nog altijd, zij het wat op de achtergrond, actief in de entertainmentindustrie. Wij gunnen hem wel weer eens een grotere rol in een leuke serie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cleopatra' krijgt kritiek, maar deze Netflix-docu loste een jarenlang raadsel op
Series / Nieuws

'Cleopatra' krijgt kritiek, maar deze Netflix-docu loste een jarenlang raadsel op

Deze aflevering loste een jarenlange vermissing op van dit negenjarige meisje.

Nadat het Netflix-docudrama Cleopatra door velen als een misser werd gezien, is er nu een docuserie met een geweldige afloop. Na zes jaar zag vader Ray Iskerka eindelijk zijn dochter Shauna terug.

Zijn dochter bleek op negenjarige leeftijd ontvoerd. Nadat Ray's zaak in aflevering 9 van seizoen 3 in Unsolved Mysteries aan bod kwam, werd Shauna heelhuids teruggevonden.

Social media gedeactiveerd


De inmiddels 15-jarige Shauna bleek ontvoerd door haar moeder Heather. De twee werden voor het laatst gezien tijdens een Fourth of July-parade. De afspraak was dat op 5 juli de moeder naar de rechtbank zou komen om Shauna aan vader Ray over te dragen.

Moeder en dochter kwamen niet opdagen, ook waren al Shauna's social media-accounts gedeactiveerd en stond haar telefoon uit. Vader Ray heeft vervolgens jarenlang naar zijn kind gezocht. Na de bewuste aflevering werd Shauna gezien in een winkel in Asheville, North Carolina, waar zij met haar moeder bleek te wonen.

De aflevering in kwestie toonde een zogeheten compositiefoto. Dit is een bewerking waardoor er bij benadering een afbeelding gegenereerd wordt hoe een kind er op oudere leeftijd uitziet. Mede hierdoor heeft de uitzending tot een geweldige uitkomst geleid en zijn vader en dochter herenigd.

Kijk Unsolved Mysteries op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wanneer 'The Fall of the House of Usher' van Mike Flanagan verschijnt op Netflix
Series / Nieuws

Dit is wanneer 'The Fall of the House of Usher' van Mike Flanagan verschijnt op Netflix

We hebben meer info over de volgende horrorserie van Haunting of Hill House-maker Mike Flanagan!

Het volgende horrorproject dat Mike Flanagan maakt voor Netflix heet The Fall of the House of Usher, en het seizoen moet in de herfst van dit jaar verschijnen.

Waarschijnlijk net op tijd voor Halloween, oftewel 31 oktober. Drie van Flanagans eerdere series - The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor en The Midnight Club verschenen ook rond Halloween.

The Fall of the House of Usher


Maker Mike Flanagan heeft zijn horrorseries - want in het bovenstaande lijstje hoort ook nog Midnight Mass thuis - in rap tempo uitgebracht voor Netflix. En hoewel hij nog steeds een deal heeft met Netflix, kondigde hij eerder al aan dat hij zijn talent elders zal laten zien na de aankomende horrorserie.

Amazon om precies te zijn, waar hij films en series gaat maken voor Prime Video. Zijn werk aan The Fall of the House of Usher voelde voor Flanagan als de perfecte afsluiter.

Zoals we gewend zijn van Mike Flanagan zijn series, keren meerdere acteurs uit zijn andere verhalen terug om een nieuwe rol te spelen in The Fall of the House of Usher. Bruce Greenwood (Gerald's Game) en Flanagans vrouw Kate Siegel zijn er slechts twee van.

The Fall of the House of Usher is deze herfst te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spanning loopt op in trailer 'Swagger' seizoen 2 van Apple TV+
Series / Trailer

Spanning loopt op in trailer 'Swagger' seizoen 2 van Apple TV+

De dramaserie is losjes gebaseerd op het leven van basketbalster Kevin Durant.

Swagger is losjes gebaseerd op het leven van NBA-ster Kevin Durant. Seizoen 1 eindigde met Jace (Isaiah R. Hill) die op het punt stond een grote stap te zetten.

Jace's laatste jaar op de middelbare school zal plaatsvinden in een totaal andere omgeving. Het betreft hier namelijk Cedar Cove Prep, een prestigieuze school die Jace binnen heeft gehaald om hun reputatie op sportgebied te bestendigen.

Onder een microscoop


Niet alleen Jace, ook Nick (Jason Rivera), Musa (Caleel Harris), Drew (James Bingham), en Royale (Ozie Nzeribe) zullen hun laatste schooljaar hier doorbrengen.

Hoewel dit een kans is, betekent het ook dat Jace onder een miscroscoop zal komen te liggen. Het schoolbestuur bestaan uit invloedrijke figuren die als een havik alles in de gaten houden. Het betreft dus niet alleen de sportprestatie, Jace zal ook op zijn tenen moeten lopen om uit de problemen te blijven.

Wanneer er een geweldsincident plaatsvindt legt dit net alles in de waagschaal waar Jace juist zo hard voor knokt.

Seizoen 2 van Swagger start op 23 juni op Apple TV+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit de releasedatum van 'Star Wars'-serie 'Ahsoka'?
Series / Nieuws

Is dit de releasedatum van 'Star Wars'-serie 'Ahsoka'?

Het zou zomaar eens kunnen dat Ahsoka vanaf 31 augustus te zien is op Disney Plus.

Waar de ene Star Wars-serie vertraging oploopt, lekt van de andere juist een mogelijke releasedatum uit.

Het is The Mandalorian die vertraging opliep vanwege de schrijversstaking in de VS, terwijl van Ahsoka een mogelijke releasedatum is gelekt. Die serie zou eind augustus op Disney Plus te zien zijn.

Ahsoka op Disney Plus


Vanaf 31 augustus om precies te zijn. Vermoedelijk starten ze gewoon met één aflevering, hoewel Disney al vaker twee of zelfs drie afleveringen tegelijk in première bracht.

Het eerste seizoen van Ahsoka bestaat uit acht afleveringen. We zagen haar personage voor het eerst in live-actie verschijnen in seizoen 2 van The Mandalorian, en later ook in The Book of Boba Fett.

Haar personage viel zo goed in de smaak dat een eigen serie slechts een kwestie van tijd was. Dit jaar is het eindelijk zover. Check hieronder de eerste trailer.

Ahsoka is later dit jaar te checken op Disney Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bombastische Michael Bay waagt zich aan tv-serie over een oude passie van hem
Series / Nieuws

Bombastische Michael Bay waagt zich aan tv-serie over een oude passie van hem

Onlangs is de nieuwe samenwerking met Investigation Discovery officieel aangekondigd.

De tijden als Transformers-regisseur lijken nu definitief voor Michael Bay achter de rug te zijn, alhoewel hij nog steeds aan boord is als producent. Nu heeft hij echter een deal gesloten met Investigation Discovery om zich te richten op een nieuw type entertainment: true crime.

Volgens het netwerk zal de nieuwe serie angstaanjagende maar minder bekende misdaadverhalen aan het licht brengen. Michael Bay zal de serie gaan regisseren en de verhalen op een frisse manier naar de kijkers brengen.

Reactie van Bay


Bay lichtte de nieuwe samenwerking toe in een korte verklaring: "Ik ben een verhalenverteller in hart en nieren. Ik ben gefascineerd door de menselijke geest en het onderzoeken van wat ieder van ons drijft.
Als je het documenteren van echte misdaden vanuit dat perspectief benadert, is het eindresultaat altijd intrigerend."Hij vervolgde: "Investigation Discovery staat bekend om het kaliber van hun programma's en hun expertise op het gebied van true crime zonder scenario's, en ik kan niet wachten om de meest verdraaide misdaden van de eeuw te onthullen."

Niet vreemd


Tussen al zijn spectaculaire en explosieve films door heeft Bay zich al eens eerder gewaagd aan een misdaadfilm, genaamd Pain and Gain. Daarin raken twee bodybuilders met geldproblemen betrokken bij een afpersingszaak die volstrekt uit de hand loopt.De film uit 2013 was bedoeld als een zwarte komedie en was gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen. Het genre van true crime is dus niet onbekend voor Bay en kan een mooie afwisseling vormen op zijn eerdere werk.

Release


Het project heeft nog geen officiële titel gekregen. Verder wordt er verwacht dat de serie zal uitkomen in 2024.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Star Trek' Captain maakte Worf bang, en het is niet wie je denkt
Series / Nieuws

Deze 'Star Trek' Captain maakte Worf bang, en het is niet wie je denkt

Worf was niet bang voor Captain Picard, maar juist voor een andere kale Captain.

Er zijn heel wat personages geïntroduceerd in het hele Star Trek-universum. Personages van wie we houden, personages die we haten. Er is ook vooral veel praat over welke Star Trek Captain nou het engste is.

Worf Klingon (Michael Dorn) maakt al 7 seizoenen deel uit van de cast en zit ook al in 4 films. Hij is ook zelden bang in Star Trek: The Next Generation of Star Trek: Picard.

Verrassend genoeg was hij niet geïntimideerd door Captain Jean-Luc Picard (Patrick Stewart). Hij had namelijk heel veel bewondering voor de Captain, totdat ze een flinke ruzie kregen in Star Trek: First Contact.

Van respect naar intimidatie


Al Worfs bewondering was in één oogopslag verdwenen toen Captain Picard hem een lafaard durfde te noemen. Worf moest moeite doen om Captain Picard niet aan te vallen. Het feit dat hij hem aan wilde vallen, laat zien dat Worf helemaal niet geïntimideerd was.

Dit wordt vooral duidelijk als je dezelfde situatie met een andere Captain zou bedenken. Worf was namelijk verbazingwekkend genoeg bang voor Captain Sisko. Worf zou dan ook nooit zo op hem reageren als hoe hij heeft gereageerd op Captain Picard.

Bekijk hieronder hoe Captain Sisko Worf intimideert en stream Star Trek: Picard op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix deelt releasemoment controversiële 'Squid Game'-realityserie
Series / Nieuws

Netflix deelt releasemoment controversiële 'Squid Game'-realityserie

We weten wanneer we de gruwelijke spin-off kunnen gaan bekijken.

In 2021 werd de wereld opgeschrikt door de gruwelijke Zuid-Koreaanse serie Squid Game. De Netflix-serie was een enorm succes. In de nasleep daarvan kondigde Netflix de spin-off The Challenge aan.

The Challenge zal een realityserie zijn waarin mensen de competitie met elkaar aangaan. Deelnemers zullen spellen spelen die gebaseerd zijn op de spellen uit de originele serie.

Miljoenenprijs


Meer dan vierhonderd mensen nemen deel aan de uitdaging. Het prijzengeld bestaat uit maar liefst 4.5 miljoen dollar. Voor de verliezers is er – gelukkig – geen overeenkomst met de gruwelijke serie. In de realityserie gaan verliezers slechts met lege handen naar huis.

Releasedatum


Netflix heeft nu aangekondigd wanneer de realityserie te zien zal zijn, namelijk in november van dit jaar. Naast The Challenge is er ook nog een tweede seizoen van Squid Game in ontwikkeling, die waarschijnlijk eind volgend jaar uitkomt. De exacte premièredata zullen binnenkort onthuld worden. Tot november kunnen fans de originele Squid Game nog eens bekijken op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear The Walking Dead'-acteur vindt het einde van zijn personage "belachelijk"
Series / Nieuws

'Fear The Walking Dead'-acteur vindt het einde van zijn personage "belachelijk"

Lennie James van Fear The Walking Dead reflecteert op het einde van zijn personage, Morgan Jones, die hij al meer dan 10 jaar speelt.

Afscheid nemen van een favoriete serie is altijd eventjes lastig. Zo ook voor de acteurs die misschien wel jarenlang de personages tot leven hebben gebracht.

Lennie James speelt al bijna 13 jaar lang Morgan Jones in het Walking Dead-universum. Hij verscheen al in de première en heeft dus alles meegemaakt.

Zijn personage werd steeds belangrijker in de franchise en nu is hij het hoofdpersonage in de spin-off Fear the Walking Dead. Helaas is dit wel zijn laatste seizoen als Morgen en dat valt de acteur zwaar.

Een mooie reis


Volgens James is het einde van zijn personage volkomen belachelijk. Aan het begin was James namelijk maar één aflevering beloofd, maar dit werden er al heel snel veel meer.

James ging verder: "Dus als je op dat moment tegen me zou hebben gezegd dat Morgan zou eindigen waar hij nu is, zou ik hebben gezegd: 'Je bent gek. Je weet niet waar je het over hebt. Dat is onmogelijk.' Dus ik knijp mezelf constant, herinner mezelf eraan hoeveel geluk ik heb, maar vergeet ook niet hoe de reis van Morgan in mijn leven is geweest."

Bekijk hieronder enkele afscheids-posts van de cast en stream Fear the Walking Dead op Prime Video.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Disney+-serie 'A Small Light'
Recensie

Recensie Disney+-serie 'A Small Light'

Fascinerende en aangrijpende serie over de rol die Miep Gies speelde in het verhaal van Anne Frank.

Regie: Tony Phelan, Susanna Fogel, Leslie Hope | Cast: Bel Powley (Miep Gies), Liev Schreiber (Otto Frank), Joe Cole (Jan Gies), Amira Casar (Edith Frank), Billie Boullet (Anne Frank), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 40-56 minuten | Jaar: 2023

Het verhaal van Anne Frank is wereldwijd bekend, maar niet iedereen kent Miep Gies, de vrouw die Anne en haar familie hielp onderduiken. Als de secretaresse van Otto Frank en kind aan huis bij zijn gezin was zij voor hem een voor de hand liggende, zo niet noodzakelijke keuze om in tijden van nood om hulp te vragen. De rest is geschiedenis, op zijn zachtst gezegd. Eindelijk krijgt Miep de serie die ze verdient. En hoe.

Als grote spil in het verhaal van de onderduikers in het Achterhuis willen we Miep Gies maar wat graag leren kennen. Goed gespeeld door Bel Powley zien we Miep uitgaan, uitslapen, niet al te enthousiast op zoek gaan naar werk of een echtgenoot, kortom: eigenwijs en vrijgevochten zijn. We kunnen alleen maar gissen naar in hoeverre deze jongedame lijkt op de echte Miep, maar het neergezette personage is in ieder geval innemend en indrukwekkend. Wanneer Otto Frank haar schoorvoetend vraagt hem te helpen en daarmee haar eigen leven te riskeren, weten we wat haar antwoord zal zijn. En waarom.

Jarenlang was Miep Gies de secretaresse van Otto Frank. Vanzelfsprekend leerde ze ook zijn vrouw en kinderen kennen en Otto ontmoette Mieps echtgenoot Jan. Miep zag Anne en zus Margot opgroeien en er ontstond een vriendschap tussen haar en Otto. Hoe moeilijk het voor hem ook geweest moet zijn om Miep te vragen hem en zijn gezin te helpen onderduiken, met alle mogelijke gevolgen van dien – er waren naar alle waarschijnlijkheid weinig anderen aan wie hij deze taak kon toevertrouwen. Miep twijfelt geen moment om haar vrienden bij te staan. Noem het dapper, onbezonnen, of gewoon menselijk.

Natuurlijk is Anne Frank door haar populariteit prominent aanwezig in A Small Light. Zelfs zus Margot wordt aangespoord om over haar zus te praten, want die is nu eenmaal interessanter. Op zich wel begrijpelijk, als meest beroemde Nederlander aller tijden. Maar toch. Wanneer Margot in het gesprek meegenomen wordt, voelt het een beetje geforceerd en onecht. En dat is jammer, want de serie is verder absoluut prachtig gemaakt.

De gebeurtenissen in de serie zijn natuurlijk aangrijpend, maar er zit toch ook humor in, waar Powley goed mee overweg kan. Ze schakelt moeiteloos tussen die twee en zet een
Miep neer die beurtelings vrolijk en ontredderd is. Hoopvol en politiek geëngageerd, door haar omgeving dikwijls als naïef bestempeld, maar daarom niet minder aimabel – integendeel. Zelfs als Miep impulsief of ongeduldig te werk gaat, staan we aan haar kant.

De cast is vooral Engels, dus begrijpelijk dat dat de voertaal is. Maar doordat er met regelmaat Duits wordt gesproken, zal de Nederlandse kijker het wrang vinden de moerstaal te moeten missen. De namen zijn gelukkig Nederlands gebleven en de acteurs doen hun best deze goed uit te spreken – de een beter dan de ander. De oplettende kijker zal de Nederlandse Hannah van Vliet langs zien komen, in een klein rolletje. Zij is op haar beurt beleefd genoeg om de Nederlandse namen net zo uit te spreken als haar Engelse collega's.

Dat de Nederlandse hand in deze serie klein is mag niet verwonderlijk zijn: van de talloze films over Anne Frank is er slechts één van Nederlandse maak. Eigen schuld, dikke bult, zullen we maar zeggen. Miep zou het verbazen: ze laat zich in de serie uitgesproken positief uit over Nederland. Menig Nederlander zal zich warm van binnen voelen worden als Miep haar landgenoten ophemelt en afgeeft op de Duitsers. Tja, daar houden we van. Alsof de makers het wisten.

A Small Light is natuurlijk gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar blijft – uiteraard om sterk drama te creëren – lang niet altijd bij de feiten. Zo heeft echtgenoot Jan in de serie een grotere bijdrage toebedeeld gekregen en dat voegt waarde toe. Ook vele randfiguren, vooral verzetsstrijders, krijgen uitgebreid de ruimte in de serie. Zo wordt een zo goed mogelijk beeld geschetst van het Nederlandse verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De serie is vanaf de eerste scene adembenemend spannend en die spanning groeit met elke aflevering. De opbouw naar de laatste afleveringen is ijzersterk. En ja, de afloop is bekend, en toch houden we de adem in bij elke nieuwe ontwikkeling. De vraag hoe overheerst en elk detail krijgt aandacht. Hier en daar zijn de emoties ietwat dik aangezet, maar A Small Light blijft mooi ingetogen op de juiste momenten.

De echte Miep Gies antwoordde op de vraag of het niet allemaal voor niets is geweest vanwege deze afloop: nee, want zij heeft Annes leven met twee jaar verlengd en in die tijd heeft zij haar boodschap van tolerantie en begrip kunnen schrijven. Zonder Miep geen dagboek van Anne Frank dat de wereld rondging. Gaat allen kijken naar deze prachtige serie en prijs Miep Gies om haar nuchtere Nederlandse trots – nou ja, ze was van oorsprong Oostenrijkse. Maar toch.

★★★★★

A Small Light is te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Achter de schermen bij 'Seinfeld': hoe Julia Louis-Dreyfus erin slaagde om haar plek te veroveren
Series / Nieuws

Achter de schermen bij 'Seinfeld': hoe Julia Louis-Dreyfus erin slaagde om haar plek te veroveren

Gelukkig was ze zowel voor, als achter de schermen, dezelfde assertieve stuiterbal.

Een van de succesvolste sitcoms uit de jaren 90 gaf de wereld vier spraakmakende personages. In Seinfeld begaven Jerry, Kramer, George en Elaine zich elke aflevering in allerlei ongemakkelijke situaties. Elaine's aanwezigheid was echter niet vanzelfsprekend.

De Amerikaanse actrice Julia Louis-Dreyfus speelde 8 jaar lang de rol van Elaine Benes, de energieke vriendin van Jerry die een talent had de verkeerde dates uit te kiezen. Ten tijde van de opnames, zeker in het begin, herinnert ze nog dat ze vaak moest vechten om haar personage meer naar voren te laten komen in de serie.

Man of vrouw, dat maakt niet uit


In een interview vertelt Louis-Dreyfus: "Ik bekeek het nooit vanuit het perspectief van geslacht. Ik wilde gewoon met iedereen spelen. Ik moet eerlijk zeggen, in het begin had ik niet altijd veel te doen in bepaalde afleveringen. Ik ging dan meerdere keren per dag naar Larry [David] en Jerry [Seinfeld] om ze te vertellen dat ze meer over mij moeten schrijven. Ik moet meer in de serie voorkomen. Dus ik bleef dat zeggen, en uiteindelijk deden ze het."

De aanhouder wint


De assertiviteit van Louis-Dreyfus heeft haar geen windeieren gelegd. Voor haar rol won ze meerdere prijzen zoals een Primetime Emmy en Golden Globe voor beste actrice in Seinfeld. Ook werden miljoenen kijkers verliefd op het personage en was het een van hun favorieten. Velen denken graag terug aan de momenten waarop Elaine karakteristiek begon te 'dansen'.

Kijk nog eens alle afleveringen terug van Seinfeld op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Binnenkort te streamen: 'And Just Like That' seizoen 2
Series / Featured

Binnenkort te streamen: 'And Just Like That' seizoen 2

De laatste aflevering van 'And Just Like That' seizoen 1 is al bijna anderhalf jaar geleden uitgezonden, maar het tweede seizoen komt er nu snel aan.

De releasedatum van And Just Like That is na lang wachten eindelijk bekendgemaakt.

And Just Like That is een reboot van de populaire serie Sex and the City. In het verhaal volgen we de levens van Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York in hun vijftiger jaren.

De vriendinnen proberen om te gaan met alle hectiek van het leven in New York en daarnaast proberen ze om hun vriendschap in stand te houden.

Bevestiging seizoen 2


Het eerste seizoen werd uitgezonden van december 2021 tot en met februari 2022 en de serie werd meteen erg goed ontvangen door het publiek.

Na alle positieve reacties werd het tweede seizoen van And Just Like That al in maart 2022 bevestigd, maar de officiële releasedatum liet nog lang op zich wachten.

Releasedatum


In de trailer die een paar weken geleden is uitgebracht werd gehint dat het tweede seizoen in de zomer van dit jaar zou uitkomen, maar Warner Bros. Discovery heeft nu eindelijk de officiële releasedatum van seizoen 2 onthuld.

Het tweede seizoen van And Just Like That zal op 22 juni in première gaan op HBO Max, ruim een jaar en vier maanden na het einde van seizoen 1. Bekijk de trailer van seizoen 2 vast hieronder:Stream seizoen 1 van And Just Like That op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 verrassende Scandinavische crimeseries op Netflix doen je versteld staan
Series / Featured

Deze 4 verrassende Scandinavische crimeseries op Netflix doen je versteld staan

Deze Netflix-series laten zien dat je een misdaadserie uit vele hoeken kan benaderen.

De Scandinaviërs weten als geen ander hoe ze misdaadseries moeten maken voor een internationaal publiek, en deze voorbeelden op Netflix laten zien dat ze daar vanuit vele benaderingen in slagen. Check gauw of tussen deze 4 diverse Scandinavische crimeseries jouw nieuwe favoriet zit.

The Chestnut Man | Netflix | 6 afleveringenWanneer de verontruste Deense ouders van een vermist meisje een angstaanjagende pop ontvangen, begint een verontrustende zoektocht naar de waarheid door de lokale recherche. Terwijl duistere geheimen en sinistere krachten worden onthuld, worden de grenzen tussen realiteit en bovennatuurlijke verschijnselen steeds vager.Quicksand | Netflix | 6 afleveringenGebaseerd op de gelijknamige Zweedse bestseller volgt de beklemmende serie een schokkende schietpartij op een school en de daaropvolgende rechtszaak. Terwijl de waarheid boven tafel komt, worden de diepgaande gevolgen van geweld en manipulatie blootgelegd.Anxious People | Netflix | 6 afleveringenIn dit Zweedse komediedrama moet een politieduo, bestaande uit vader en zoon, een overvaller tegenhouden die een open huis gijzelt. Mocht de overvaller alleen plotseling in rook opgaan…Kalifaat | Netflix | 8 afleveringenDe complexiteit van terrorisme en radicalisering wordt verkend in deze Zweedse thriller waarin een groep jonge vrouwen betrokken raakt bij een terroristische organisatie. De levens van een bevlogen studente, een ambitieuze agente en een getergde moeder raken steeds meer vervlochten met elkaar terwijl een aanslag dreigt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.