Zinderende en bloedspannende nieuwe miniserie pakt kijkers Netflix bij hun lurven

Zinderende serie houdt Netflix in haar greep

De serie 'El Silencio' scoort ontzettend goed in haar eerste week op Netflix.

Bas de Kramer, 25-05-2023 22:02

De gloednieuwe serie El Silencio scoort uitstekend in haar eerste dagen op streamingdienst Netflix. De serie is nog maar net beschikbaar maar behoort gelijk al tot de tien meest bekeken series.

Plot

De spannende serie, ook bekend onder de Engelse naam Muted, gaat over een man die bekend staat als 'de balkonmoordenaar' nadat hij zijn ouders op brute wijze heeft vermoord door ze van het balkon af te duwen.

Deze man, Sergio Cicsar, wordt, na zijn vrijlating zes jaar later, nauwlettend in de gaten gehouden door de psychiater Ana Dussuel. Zij is ervan overtuigd dat ze te maken heeft met een kwaadaardig monster en gaat over alle denkbare grenzen heen om hem te volgen.

Zij heeft de opdracht gekregen om hem te volgen, is hij nog.meer narigheid van plan? Bizar detail: hij sinds zijn aanhouding nooit meer een woord gesproken.

Obsessie

De psychiater heeft toestemming gekregen Ciscar te volgen met een geavanceerd camerasysteem en een hartmonitor in zijn enkelband. Ciscar blijkt al snel een soort obsessie voor Dussuel te worden.

Cast

In de serie zijn er rollen voor onder andere Almudena Amo, Cristina Kozani, Aitor Luna, Ramiro Blas, Aria Bedmar en Mikel Losada.
Lees meer over: el silencio, muted, netflix, top10, almudena amo

Populair nieuws