search
Nieuwe promo van 'The Royals' seizoen 2
Series / Trailer

Nieuwe promo van 'The Royals' seizoen 2

Liz Hurley speelt ook in de nieuwe afleveringen de hoofdrol als Koningin Helena.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.


The Royals zijn binnenkort terug met een tweede seizoen op E! en de eerste beelden daarvan kan je hierboven bekijken. Hierin zien we hoe het verder gaat met deze fictieve koninklijke familie na alle schandalen uit het eerste seizoen.

In de beelden zien we onder meer hoe Prince Liam wraak wil nemen voor de dood van zijn vader en aangeeft dit te willen doen, ongeacht wie probeert hem tegen te houden. Cyrus is nu koning en lijkt erg blij te zijn met zijn nieuwe macht. Princess Eleanor heeft een nieuwe vlam en Koningin Helena (gespeeld door Liz Hurley) lijkt te struikelen over een lichaam, al is niet duidelijk of het gaat om een lijk of iemand die buiten westen is van de alcohol. Ook is Dame Joan Collins terug als de moeder van Koningin Helena.

Met The Royals maakte E! haar eerste scripted serie na eerder veel succesvolle reality series te hebben geproduceerd. Nog voor seizoen 1 werd uitgezonden, had E! het al verlengd voor een tweede. En hun optimisme voor de serie terecht, want de serie trok bij de première 2.19 miljoen kijkers en wist dit aantal vast te houden gedurende het seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen