search
Judy Greer speelt gastrol in 'Masters of Sex' seizoen 3
Series / Nieuws

Judy Greer speelt gastrol in 'Masters of Sex' seizoen 3

De actrice is momenteel te zien in de films Jurassic World en Ant-Man.

Showtime heeft aangekondigd dat Judy Greer (Jurassic World, Ant-Man een belangrijke gastrol zal spelen in een aflevering van het derde seizoen van Masters of Sex. Greer zal de rol spelen van Alica Logan, de vrouw van Dan Logan (Josh Charles), een parfummagnaat die Masters en Johnson benadert over het verkopen van een 'seksgeurtje'. Het nieuwe seizoen gaat op 12 juli a.s. van start.


Het derde seizoen van Masters of Sex zal behoorlijk anders zijn, aangezien de serie zich nu afspeelt in 1966. In het begin van het derde seizoen zien we hoe het befaamde duo Masters (Michael Sheen) en Johnson (Lizzy Caplan) in de nationale media komen wanneer hun controversiƫle sexstudie openbaar wordt gemaakt. Masters' en Johnsons werk heeft de nodige impact op moderne relaties, vooral wat betreft de steeds verder gaande relatie tussen Masters, Johnson en Masters' vrouw Libby (Caitlin Fitzgerald).

De serie is een verfilming van Thomas Maiers boek Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, The Couple Who Taught America How To Love. De serie is een productie van Sarah Timberman, Carl Beverly, Amy Lippman, Dave Flebotte en Judith Verno. Masters of Sex is een productie van Sony Pictures Television.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen