search
Op zoek naar een nieuwe thuis: Verken de mysterieuze werelden van 'Interstellar'
Films / Featured

Op zoek naar een nieuwe thuis: Verken de mysterieuze werelden van 'Interstellar'

De aarde kan anno 2067 niet meer voldoen aan de levensbehoeften van de mens. Een kleine groep wetenschappers moet daarom op zoek naar een andere planeet in een ander melkwegstelsel die de mens kan huisvesten.

Een film van Christopher Nolan is altijd een garantie voor beleving. Dit keer besteden we aandacht aan de film Interstellar op HBO Max.

De aarde kan anno 2067 niet meer voldoen aan de levensbehoeften van de mens. Een kleine groep wetenschappers moet daarom op zoek naar een andere planeet in een ander melkwegstelsel die de mens kan huisvesten.Aan voorwaarden voldoen


Hiervoor moet de planeet aan een aantal voorwaarden voldoen, waaronder de aanwezigheid van water en het inademen van zuurstof. Indien aan alle voorwaarden is voldaan, moet er een signaal worden verstuurd zodat de volgers, waaronder het personage Cooper, weten dat ze deze planeet moeten bezoeken.

Beperkte brandstof en tijd


Ze hebben immers een beperkte hoeveelheid brandstof en tijd om alle planeten te bezoeken. Ze hebben ook maar één kans om deze expeditie te ondernemen.

Zwart gat


Er zijn drie planeten die mogelijk aan deze voorwaarden voldoen. Deze zijn bereikbaar via een zwart gat bij onze planeet Saturnus. Het personage Cooper (Matthew McConaughey) vliegt samen met drie andere wetenschappers naar deze planeten. Wat treffen ze hier aan?HBO Max


Ben je ook benieuwd hoe deze film verder verloopt? Interstellar is te bekijken via HBO Max. De film heeft een 8,7/10 waardering op IMDb en een 73 (critics) en 86 (audience) procent waardering op Rotten Tomatoes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen