search
'Doctor Who' brengt 'Game of Thrones'-ster Indira Varma aan boord voor geheimzinnige rol
Series / Nieuws

'Doctor Who' brengt 'Game of Thrones'-ster Indira Varma aan boord voor geheimzinnige rol

De lijst van acteurs voor het nieuwe hoofdstuk in de langlopende serie blijft maar groeien.

Over een paar maanden komt Doctor Who weer terug. Eerst met een 60-jarig jubileumspecial en aansluitend een volledig seizoen. Een van de sterren die in het komende seizoen is te zien is niemand minder dan de Britse actrice Indira Varma.

Varma zullen de meeste mensen kennen van haar rol als Ellaria Sand, de geliefde van Prince Oberyn Martell van Dorne (Pedro Pascal). Ook speelde ze in Obi-Wan Kenobi, The Capture, Patrick Melrose en zal ze de rol van Empress Natalya spelen in de serie uit het universum van de film Dune in Dune: The Sisterhood.

Al eerder met showrunner gewerkt


In een persbericht vertelt Varma: "Ik ben zo enthousiast om in Doctor Who te spelen en ik kijk vooral uit om de kosmische paden te kruisen met Ncuti [Gatwa] als de Doctor, en verheug me om interplanetaire onheil uit te halen met hem. Ik vond het al leuk om Suzie Costello te spelen voor Russel T Davies in Torchwood, dus ik kijk weer uit naar de samenwerking."

Zoals ze zelf al aangaf heeft ze wel eens eerder met de showrunner van Doctor Who Russel T Davies samengewerkt. Hij kijkt ook erg uit om weer met haar samen te werken.
Varma voegt zich bij het lijstje acteurs als David Tennant, Catherine Tate en Jonathan Groff die in de aankomende reeksen Doctor Who te zien zullen zijn.

Kijk vanaf november naar de jubileumspecial van Doctor Who. Alle afleveringen stream je op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen