De finale van 'The Flash' bevestigde deze oude fantheorie

Finale 'The Flash' bevestigde deze oude fantheorie

Een wens die er was vanaf de start van de serie gaat nu in vervulling.

Tom Veldman, 25-05-2023 12:29

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Na negen mooie seizoenen kwam er gisteren een einde aan de serie The Flash. Naast de finale van het superheldenverhaal bracht de slotepisode fans iets waar al lang over gespeculeerd werd.
In de allerlaatste episode van de serie gebeurde er namelijk iets met het personage Eddie Thawne, gespeeld door acteur Rick Cosnett. Het is het vervolg van wat er in de een na laatste episode gebeurde. In die episode kwam het personage weer tot leven in 2049.

Cobalt Blue

In de vorige episode werd Thawne weggelokt door een mysterieuze blauwe kristal. In de slotepisode omarmt hij de kristal en wordt hij een avatar voor de 'Negative Speed Force'. Hij noemt zichzelf 'Cobalt Blue'.

Fans hopen al sinds de start van de serie op de transformatie van Thawne naar Cobalt Blue. Het is wel een bitterzoete plotwending, want aangezien de serie eindigt hebben we de avatar maar kort in actie kunnen zien.

Bioscoopfilm

Het flitsende personage is overigens volgende maand alweer in actie te zien in een losstaande bioscoopfilm. In die film zal acteur Ezra Miller het superheldenkostuum dragen.


De dertiende en allerlaatste episode van The Flash is in Nederland vanaf 26 mei te zien op Netflix.Lees meer over: The Flash, DC

Populair nieuws

Laatste serienieuws