Jeremy Clarkson bevestigt internet-opvolger 'Top Gear'

Jeremy Clarkson bevestigt online opvolger Top Gear

Maar waar de serie naartoe komt?

Jim Pedd, 28-07-2015 12:24

Tijdens de liveshows van Top Gear vertelde presentator Jeremy Clarkson dat er een internetopvolger komt, die hij samen met co-presentatoren Richard Hammond en James May gaat maken. Dit onthulde hij aan 14.000 aanwezige fans tijdens een liveshow in Australië: "er komt een autoshow op het internet," aldus Clarkson.
Het trio liet tijdens de show zelfs een video zien waarin ze deden alsof ze de presentatoren van een nieuwe serie waren. Waarop Clarkson vertelde "te verlegen" te zijn voor televisie. "Om legale redenen, is niets wat we ooit samen hebben gedaan ooit gebeurt," grapte Clarkson verder. "Onze advocaten vertellen ons dat we elkaar zelfs nooit ontmoet hebben."

De verwachting is dat de serie ofwel naar Netflix, of naar Amazon gaat. De twee zouden in een heftige strijd verwikkeld zijn om een contract met het trio te sluiten. Een beslissing zou snel volgen.

Bron: Mirror

Lees meer over: top gear, netflix, bbc, jeremy clarkson, richard hammond, james may, geld, gerucht, opvolger, internet, online, amazon

Informatie over de serie: Top Gear

Populair nieuws