search
Voor de echte fans: 'Stranger Things' komt met bordspel
Series / Nieuws

Voor de echte fans: 'Stranger Things' komt met bordspel

Er is nu een officieel bordspel te spelen vanuit de 'Stranger Things'-franchise.

De fans van Stranger Things moeten echt nog wel even geduld hebben voordat het vijfde en laatste seizoen van de serie te streamen zal zijn. Er is echter goed nieuws voor hen die het wachten allemaal veel te lang duurt.

Bordspel


Er is een officieel bordspel van de serie uitgebracht. Het bordspel genaamd 'Stranger Things: Upside down', is gebaseerd op de eerste twee seizoenen van de populaire serie. Taak in het spel is om Will te bevrijden uit de alternatieve wereld waarin hij gevangen zit.

Te bestellen


Tijdens het spel neem je de rol aan van één van de bekende hoofspersonen uit de serie. Je moet items verzamelen die je helpen in je strijd tegen de Demogorgon. Het spel is ontworpen door Rob Daviau en is te bestellen op de website van CMOG Games.



2024?


Fans die niks met bordspelletjes hebben, kunnen niets anders doen dan rustig afwachten wanneer het laatste seizoen verschijnt. Netflix heeft eerder aangekondigd dat men verwacht de serie in 2024 weer uit te zenden en het is maar te hopen dat de schrijversstakingen in de Verenigde Staten geen roet in het eten gooien.

Kijk de vorige vier seizoen van de serie op Nettflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen