Disney+ zet deze week 9 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spannende '9-1-1'

Deze week zie je op Disney+ al je bekende favorieten en gaat het op de internationale tour.

Glenn Walsh, 28-05-2023 14:58

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

9-1-1 (seizoen 6 - aflevering 16)


Verschijnt op: 31 mei
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Disney+

Synopsis: Een blik in het leven van de hulpdiensten die het eerste op de plaats van ongeval zijn en de mensen die in de meest angstaanjagende, schokkende en penibele situaties terechtkomen.
Aktris (seizoen 1)


Verschijnt op: 31 mei
Genre: Criminaliteit / Drama / Thriller
Kijk op Disney+

Synopsis: Yasemin Derin, een beroemde actrice in Turkije, leeft al jaren een dubbelleven, waarbij ze zich verstopt achter haar roem. Door dit verrassende tweede leven raakt Yasemin echter betrokken bij een avontuur vol geheimen.
True Lies (seizoen 1 - aflevering 7)


Verschijnt op: 31 mei
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op Disney+

Synopsis: Het leven van een onbevredigde huisvrouw uit een voorstad raakt volledig op zijn kop als ze ontdekt dat haar saaie en onopmerkelijke computerconsultant van een echtgenoot een zeer vaardig internationaal spion blijkt te zijn.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

31 mei: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 14) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

31 mei: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 9) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

31 mei: Race (seizoen 1 - aflevering 5) - Drama / Romantiek - Een verhaal over potentie, als een doorsnee medewerker aangenomen wordt door een hoogstaand PR-bedrijf door een speciale manier van werving.

31 mei: The Great North (seizoen 3 - aflevering 20) - Animatie / Komedie - De avonturen van een alleenstaande vader en zijn vreemde Alaskaanse familie.

31 mei: Will Trent (seizoen 1 - aflevering 8) - Criminaliteit / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

1 juni: The Kardashians (seizoen 3 - aflevering 2) - Drama / Reality-TV - De Kardashians vieren hun nieuwe avonturen en verkennen hun nieuwe 'normale' leven van moeder zijn, relaties en carrièredoelen.

3 juni: Tengoku Daimakyou (seizoen 1 - aflevering 10) - Animatie / Avontuur / Mysterie - In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan liggen er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.

Lees meer over: 911, Lone Star, Aktris, Race, The Great North, True Lies, Will Trent, The Kardashians, Tengoku Daimakyo, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie