Deze voormalige 'Law and Order'-ster wil een comeback in de serie

De acteur is wat hemzelf betreft nog niet klaar met de serie.

Tom Veldman, 29-05-2023 08:37

Al lang voor de hoogtijdagen van de televisieserie waar we ons nu in bevinden was er Law & Order. De Amerikaanse serie over politieonderzoeken en rechtszaken ging van start in het jaar 1990, en draait nog steeds volop mee in de tv-wereld.

Oude sterren

Met een dergelijke enorme geschiedenis zijn er natuurlijk veel oude sterren: acteurs die in een ver verleden actief waren in één van de onderdelen van de franchise, maar inmiddels bezig zijn met andere projecten. Eén van die oude sterren heeft nu weer van zich laten horen.

Het gaat om de acteur Vincent D'Onofrio. De Amerikaan speelde de detective Robert Goren in maar liefst tien seizoenen van de serie Law & Order: Criminal Intent, een van de vele spin-offs van de hoofdserie.

Comeback

In een recent interview tijdens de conventie ICCCon, ging hij in op een mogelijke terugkeer van zijn personage in de franchise.

''Dat is een vraag voor creator Dick Wolf'', zei D'Onofrio. ''Maar kom op, ik ben natuurlijk geen idioot. Het is een geweldige rol. Zeven, acht of negen episodes zou geweldig zijn.''


Of de makers van de Law & Order-series zullen luisteren naar de wens van D'Onofrio is nog afwachten. Fans die de acteur in actie willen zien als Robert Goren kunnen dat doen op Prime Video.

Lees meer over: Law and Order, Criminal Intent, Vincent DOnofrio, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie