search
Extra veel kijkplezier voor Marvel-fans met 'Agatha: Coven of Chaos'

Extra veel kijkplezier voor Marvel-fans met 'Agatha: Coven of Chaos'

Agatha Harkness staat op het punt weer terug te keren, en hoe.

Mitchell van Vuren
Marvel-fans kunnen in hun handjes knijpen: er komen namelijk meer aflveringen van de superheldenserie Agatha: Coven of Chaos uit dan oorspronkelijk gedacht. De aankomende Disney Plus-serie zal een totaal van negen afleveringen gaan krijgen.

Dit nieuws werd bekendgemaakt door Patti LuPone. Hiermee schaart de productie zich bij de andere zesdelige Marvel-series WandaVision en She-Hulk: Attorney at Law. Veel andere Marvel-series kregen slechts zes afleveringen.

Plot


In deze spin-off van WandaVision krijgt de kijker het verhaal voorgeschoteld van Agatha Harkness. Zij is een heks die zich ooit vermomde als Agnes, de nieuwsgierige buurvrouw van Wanda Maximoff.

In WandaVision raakte Agatha geobsedeerd met het gebruik van de Chaos Magic van Wanda, die ook wel bekendstaat als de Scarlet Witch. Zal dit tevens terugkeren in de spin-off? Voor nu weten we het nog niet.

Lengte


Het hogere aantal aflveringen hoeft niet per se te betekenen dat de lengte van de serie erg veel langer zal worden dan die van andere Marvel-series. Hun tijdsduur varieert ongeveer tussen de 271-288 minuten.

Bekijk op instagram

Er is nog geen officiële releasedatum gecommuniceerd, maar de verwachting is dat Agatha: Coven of Chaos zal uitkomen in de winter van 2023.



Aanbevolen artikelen