search
Eén van de beste actiefilms ooit gemaakt staat nu gewoon op Netflix
Films / Nieuws

Eén van de beste actiefilms ooit gemaakt staat nu gewoon op Netflix

Op de verschillende streamingdiensten kan je heel veel mooie films terugvinden. De komende tijd pikken wij er een aantal pareltjes uit waarvan we overtuigd zijn dat je ze gezien moet hebben.

Er zijn soms momenten dat je even niet meer weet wat je nu precies wilt gaan kijken en op welke streamingdienst je moet zoeken. Nu kijken we naar één van de beste actiefilms die je terug kan vinden op Netflix.

Voor een van deze parels gaan we terug naar het jaar 1998, in dit jaar werd de film Lock, Stock and Two Smoking Barrels uitgebracht.

Guy Ritchie


De 'zwarte' komische actiefilm is geregisseerd door Guy Ritchie. Deze film was de eerste speelfilm die hij regisseerde na het uitbrengen van de korte film The Hard Case. Hij had met deze korte film genoeg interesse gewekt bij geldschieters om door te pakken. Ook zanger Sting zag de korte film en was onder de indruk en besloot om een rol in de film te vertolken.Met humor en scherp als een mes


In deze 107 minuten durende film zien we een stel vrienden die bij een oneerlijk pokerspel hun geld kwijtraken. Om hun geld terug te verdienen lenen ze geld van een gevreesde gangster. Wanneer ze de gangster niet terugbetalen, komt hij zijn geld incasseren. Ze krijgen een week de tijd om alles af te lossen en moeten een plan verzinnen.

Netflix en critici geven aan dat de film spannend, duizelingwekkend en creatief geregisseerd is. "Ik kan deze film niet genoeg aanbevelen. Het is een grappige, heldere thriller die een voorbeeld is van verwrongen perfectie," zo weet een van de recensenten te vertellen.

Eerste klus


Succesvol acteur Jason Statham speelt een grote rol in de film. Voor hem was dit zijn eerste speelfilm en niet lang daarna speelde hij in andere successen als Snatch en Mean Machine.

Meer successen


Naast Statham zien we Jason Flemyng, Nick Moran, Dexter Fletcher, Vinnie Jones, Nicholas Rowe en Steven Mackintosh. Veel acteurs in de film speelden in deze film hun eerste rol en hebben na deze film nog veel successen behaald.

Netflix


Deze sensationele actiefilm vind je terug in het aanbod van Netflix. Stream de film als je dit nog niet gedaan hebt, of gewoon nog een keertje want de film is het zeker waard.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen