search
Veel coke op posters Netflixs 'Narcos'
Series / Posters

Veel coke op posters Netflixs 'Narcos'

De veelbelovende serie over de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar.Eerder deze maand zagen we al bovenstaande trailer voorbijkomen van de Netflix 'original series' Narcos. Het betreft een groots opgezette serie over het leven van de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar, tevens leider van het beruchte Medellí­n-drugskartel. Onderaan vier nieuwe affiches!

De tiendelige serie, met Wagner Moura (Elysium) in de hoofdrol als Escobar, gaat over de real-life drugbazen van eind jaren 80 en het brute en bloedige conflict dat er ontstond toen de rechtshandhaving ingreep. De serie beschrijft de tegenstrijdige krachten - juridisch, politiek, justitieel, militair en civiel - tijdens de clash in een poging om één van 's werelds meest krachtige grondstoffen te beheersen: cocaïne.

Naast Moura zien we ook acteurs als Pedro Pascal, Boyd Holbrook, Juan Pablo Raba, Joanna Christie, Stephanie Sigman, Manolo Cardona, Andre Mattos, Luis Guzman en Ana de la Reguera. Nacros verschijnt op 28 augustus op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen