search
Deze 3 exclusieve series zijn dé redenen om Netflix nog niet op te zeggen
Series / Featured

Deze 3 exclusieve series zijn dé redenen om Netflix nog niet op te zeggen

Mocht je overwegen Netflix te annuleren, kijk eerst nog even deze 3 topseries.

Na het recente nieuws dat het dele van de wachtwoorden van Netflix-accounts verleden tijd gaat worden, zijn veel mensen aan het twijfelen om hun account op te zeggen. Maar zorg er vooral voor dat je niks heb gemist van het beste dat het platform te bieden heeft. Check snel hieronder 3 exclusieve series, die jou er misschien wel van overtuigen Netflix alsnog te houden.

Rabo de Peixe | Netflix | 7 seizoenen



Een vriendengroep in het dorpje Rabo de Peixe springt gretig op de kans op een nieuw leven wanneer een ton met cocaïne aanspoelt aan de kust. Maar wanneer de eigenaren ervan verhaal komen halen en de politie om de hoek komt kijken, belanden de vrienden in een wild avontuur waar geen weg terug van is.



Totenfrau | Netflix | 6 afleveringen



Het leven van de eigenaresse van een uitvaartcentrum in de buurt van een populair skigebied zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer ze erachter komt dat haar man is vermoord. Een vreselijk geheim, dat hij vlak voor zijn dood wilde delen met de wereld, komt haar nu achtervolgen.



The Glory | Netflix | 16 afleveringen



Jaren nadat zij op de middelbare school is misbruikt, keert een jonge vrouw terug in de levens van de daders. Ze zet een luguber plan in werking om wraak te nemen en hen te straffen voor wat ze gedaan hebben.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen