Hoe is het nu met de macho huishouder 'Tony' uit het iconische 'Who's the Boss?'

In de sitcom 'Who's the Boss?' werd huishouder Tony Micellli gespeeld door Tony Danza.

Bas de Kramer, 01-06-2023 06:36

We kennen allemaal nog wel de jaren '80-sitcom "Who's the Boss?". De serie hield in die tijd vele kijkers aan de buis gekluisterd. Hoe gaat het tegenwoording eigenlijk met hoofdrolspeler Tony Micelli, de rol die werd gespeeld door Tony Danza?
De serie "Who's the Boss?" liep van 1984 tot en met 1992. In de serie was de hoofdrol voor Tony Micelli, een voormalige honkbalspeler, die zijn carrière als honkballer had opgegeven en als huishoudelijke hulp in dienst trad om zijn dochter Samantha op te kunnen voeden.

Tony en Angela

Hij verhuisde met zijn dochter vanuit New York naar Connecticut, waar hij als hulp aan de slag ging bij de succesvolle zakenvrouw Angela Bower, gespeeld door Judith Light. De serie draaide om de dynamiek tussen Tony en Angela, waarbij humor en romantiek hand in hand gingen.

Tony Danza, de acteur die Tony Micelli speelde, is geboren op 21 april 1951 in de Verenigde Staten. Hij heet eigenlijk Anthony Salvatore Iadanza. De grootste rollen in zijn carrière waren in de televisieseries Taxi en daarna in Who's the Boss?


The Tony Danza Show

Hij speelde daarna ook nog in zijn eigen The Tony Danza Show, dit was eerst een sitcom maar later ook een succesvolle talkshow met Danza als presentator. Verder heeft hij ook in een aantal films gespeeld zoals The Hollywood Knights en Don Jon.

Een leuk weetje is dat Danza voordat hij als acteur aan de slag ging professioneel bokser was. Hij vocht in totaal 12 partijen, waarvan hij er 9 via Knock-outs won!Persoonlijk leven

Danza trouwde in 1970 met Rhonda Yeoman, maar het stel is vier jaar later gescheiden. Vervolgens trouwde Danza in 1986 met Tracy Robinson. Ook dat liep in 2013 uit op een scheiding. Danza heeft vier volwassen kinderen.
Lees meer over: tony micelli, tony danza, samantha, alyssa milano

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie