search
Trailer kondigt D-day aan voor 'The Idol': class of trash?
Series / Trailer

Trailer kondigt D-day aan voor 'The Idol': class of trash?

De veelgeplaagde serie beleeft over een aantal dagen haar vuurdoop.

Het nodige is geschreven over The Idol, de miniserie ontwikkeld door rapper The Weeknd en 'Euphoria'-maker Sam Levinson. Nu de premièredatum met rasse schreden nadert, is zojuist een nieuwe trailer gedropt.

De visuele stijl is zoals we die van Levinson gewend zijn, met een desoriënterend trekje. Uiteraard is er meer dan een snufje losbandigheid te zien.

Vraagteken


Gezien de sterke reacties, de slechte score op Rotten Tomatoes (momenteel 27%) en de slechte publiciteit is The Idol een productie waarbij je bij voorbaat al met een vraagteken zit.

Het zal niet de eerste keer zijn het ego met makers op de loop gaat, of dat een serie slechter is geworden na aanpassingen aan het verhaal. Anderzijds kan het ook zo zijn dat eenvoudigweg de publieke opinie negatief is.

Guilty pleasure


Sommige Youtubers zijn vrij duidelijk: voor hen wordt het een heerlijke guilty pleasure. "Dit wordt een ongelooflijke shitshow. Ik kan niet wachten," aldus gabriel ka. Anderen gaan kijken om te zien of het echt zo'n drama is, terwijl Craig Ledger bedenkt dat "Sam Levinson op dit punt 'Fifty Shades of Grey' opnieuw zou kunnen verfilmen, zodat hij zijn fans nog meer van zich kan vervreemden".

Hoe het ook zit, je kunt The Idol vanaf 4 juni streamen op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen