Trailer kondigt D-day aan voor 'The Idol': class of trash?

De veelgeplaagde serie beleeft over een aantal dagen haar vuurdoop.

Valeria Milić, 01-06-2023 08:29

Het nodige is geschreven over The Idol, de miniserie ontwikkeld door rapper The Weeknd en 'Euphoria'-maker Sam Levinson. Nu de premièredatum met rasse schreden nadert, is zojuist een nieuwe trailer gedropt.
De visuele stijl is zoals we die van Levinson gewend zijn, met een desoriënterend trekje. Uiteraard is er meer dan een snufje losbandigheid te zien.

Vraagteken

Gezien de sterke reacties, de slechte score op Rotten Tomatoes (momenteel 27%) en de slechte publiciteit is The Idol een productie waarbij je bij voorbaat al met een vraagteken zit.

Het zal niet de eerste keer zijn het ego met makers op de loop gaat, of dat een serie slechter is geworden na aanpassingen aan het verhaal. Anderzijds kan het ook zo zijn dat eenvoudigweg de publieke opinie negatief is.

Guilty pleasure

Sommige Youtubers zijn vrij duidelijk: voor hen wordt het een heerlijke guilty pleasure. "Dit wordt een ongelooflijke shitshow. Ik kan niet wachten," aldus gabriel ka. Anderen gaan kijken om te zien of het echt zo'n drama is, terwijl Craig Ledger bedenkt dat "Sam Levinson op dit punt 'Fifty Shades of Grey' opnieuw zou kunnen verfilmen, zodat hij zijn fans nog meer van zich kan vervreemden".

Hoe het ook zit, je kunt The Idol vanaf 4 juni streamen op HBO Max.
Lees meer over: The Idol, Lily Rose Depp, The Weeknd, Abel Tesfaye, HBO, HBO Max, Sam Levinson, Reza Fahin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie