Hoe is het nu toch met de rijke en arrogante 'Kelly' uit 'Beverly Hills 90210'?

Kelly Taylor werd gespeeld door de Amerikaanse actrice Jennie Garth.

Bas de Kramer, 01-06-2023 22:33

Beverly Hills 90210, een iconische tv-serie die liep van 1990 tot 2000, betoverde miljoenen kijkers over de hele wereld. De serie draaide om een groep tieners uit het welvarende Beverly Hills, waar ze te maken kregen met het nodige tienerdrama. E├ęn van de meest opvallende en geliefde personages uit de serie was Kelly Taylor, gespeeld door actrice Jennie Garth.
Kelly Taylor was een personage dat bekend stond om haar blonde lokken en modebewuste stijl. Ze was het prototype 'domme blondje' maar groeide uit tot een van de meest complexe en boeiende figuren in Beverly Hills 90210. Vanaf het begin werd ze gepresenteerd als een verwend en oppervlakkig meisje, maar naarmate de serie vorderde, ontwikkelde ze zich tot een sterke en zelfstandige vrouw.

Jennie Garth

Jennie Garth werd geboren op 3 april 1972 in de Verenigde Staten en begon al op jonge leeftijd met acteren. Garth had al enige bekendheid verworven voordat ze de rol van Kelly kreeg, maar haar prestaties in Beverly Hills 90210 bezorgden haar wereldwijde roem.

Na het einde van Beverly Hills 90210 ging Jennie Garth verder met acteren en speelde ze in verschillende tv-series en films. Ze verscheen in populaire series zoals Melrose Place, What I Like About You en Mystery Girls en deed ook mee aan de reboot van 90210 in 2019. Garth deed, zoals zoveel Amerikaanse sterren die in de vergetelheid dreigen te raken, ook mee aan Dancing With the Stars.Persoonlijk Leven

In haar persoonlijke leven is Jennie Garth getrouwd geweest met acteur Peter Facinelli, met wie ze drie kinderen heeft. Inmiddels is ze van hem gescheiden en is ze (haar derde huwelijk) getrouwd met acteur David Abrams. Zij lagen op een gegeven moment ook in scheiding, maar lijken momenteel toch weer gelukkig samen.Lees meer over: beverly hills 90210, brandon walsh, jason priestley, brenda walsh, shannon doherty, steve sanders, ian ziering, jennie garth, kelly taylor

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam