Mysterieuze sciencefiction-film schiet de Netflix Top 10 in

Filmnieuws - De film 'Ad Astra' is vanaf dinsdag 30 mei te streamen bij Netflix. De film is dan ook gelijk populair want hij schiet de Netflix Top 10 binnen en pakt daar de tweede positie.

Patricia Koning, 01-06-2023 13:24

De ruim twee uur durende film uit 2019 weet na twee dagen gelijk de tweede plek te pakken in de Netflix Top 10. Kijk Ad Astra nu bij Netflix.

Astronaut met een missie

Astronaut Roy McBride reist het gehele zonnestelsel af, dit om te proberen te achterhalen wat er dertig jaar geleden is gebeurd met zijn vader en de rest van de bemanning die nooit meer zijn teruggevonden. Hij reist af naar Neptunus om de waarheid te achterhalen over zijn vermiste vader en onderzoekt een mysterieuze stroomstoot die het gehele universum bedreigt.

Regie en cast

De film is geregisseerd door James Gray. Gray is onder meer bekend van films als Armageddon Time en Lost City of Z.

Brad Pitt vertolkt de rol van astronaut Roy McBride en zijn vermiste vader wordt gespeeld door Tommy Lee Jones. Naast deze twee topacteurs zien we Ruth Negga, Donald Sutherland, Kimberly Elise en Loren Dean.

Avontuurlijk

Op IMDb pakt de film een gemiddelde score van 6.5/10. Op Rotten Tomatoes zien we dat de meningen over de film flink verdeeld zijn. Het publiek scoort de film een magere 40% en de critici geven de film een lovende 80%.

"Gray schittert door zijn gedurfde gebruik van licht, kleur en fysica. Zijn indringende close-ups zijn net zo meeslepend, waarbij hij het menselijke nooit uit het oog verliest."

"Terwijl hij op zoek is naar andere intelligente wezens in dit sterrenstelsel, vertelt 'Ad Astra' ons in plaats daarvan dat er nog genoeg ontdekkingen te doen zijn in de mensen om ons heen."

Stream de film

Als je deze geweldige film nog niet gezien hebt, dan kun je deze nu streamen bij Netflix.


Lees meer over: Netflix, Ad Astra, Brad Pitt, James Gray, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland, Kimberly Elise, Loren Dean

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie