'Stranger Things'-ster deelt nieuws over langverwacht 5e seizoen op Netflix

Van wat er bekend is weet hij in ieder geval alvast een bepaalde belofte te doen.

Glenn Walsh, 01-06-2023 12:47

Het allerlaatste seizoen van Stranger Things is aanstaande. Veruit een van de grootste series op Netflix nadert zijn einde en acteur van het eerste uur Caleb McLaughlin weet alvast een tipje van de sluier op te lichten.
Tijdens het promoten van zijn nieuwe film Shooting Stars werd McLaughlin, die in Stranger Things de rol van Lucas Sinclair speelt, gevraagd naar de ontwikkelingen over de hitserie van Netflix. Veel details worden niet gedeeld maar het klinkt wel veelbelovend.

Het wordt goed. Het wordt erg goed

McLaughlin vertelt: "Ik heb nog geen kans gehad het script te lezen, maar ik heb wel al een idee wat er gaat gebeuren. Ik weet er wel een beetje van. Momenteel zijn we de schrijvers aan het steunen. Maar ik denk dat het goed wordt. Ik denk dat het echt heel goed wordt.

Hij vervolgt: "Ik weet niet precies wat er zal gaan gebeuren, maar nadat de schrijversstaking voorbij is weet ik er meer over te vertellen". Zoals McLaughlin al aangeeft heeft Stranger Things ook te kampen met de schrijversstaking en loopt het enige vertraging op.

Wat weten we tot zover?

Makers van Stranger Things, de Duffer Brothers, laten weten dat de scripts in een zekere zin al geschreven zijn maar dat ze wachten tot de staking voorbij is om ze definitief in te gaan zetten daar ze allemaal nog herzien moeten worden.Het schrijven houdt niet op als het filmen begint, vertellen de broers. Ze willen graag met de productie beginnen, maar doen dat pas graag als er voor iedereen een eerlijke deal ligt. Kijk tot die tijd alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.
Lees meer over: Stranger Things, Caleb McLaughlin, The Duffer Brothers, Shooting Stars, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie