"Ambitieuze Force-gebruiker" gaat opwachting maken volgend 'Star Wars'-hoofdstuk

Verwacht een hoop slechteriken in Ahsoka: de Star Wars-serie kent meerdere duistere Force-gebruikers.

Niels Arts, 01-06-2023 13:59

Later dit jaar gaat het eerste seizoen van de Star Wars-serie Ahsoka van start. Naast het fan-favoriete titulaire personage gaan we meer Force-gebruikers zien in Ahsoka. Maar dat zijn voornamelijk slechteriken!
Zo weten we dat Grand Admiral Thrawn, Magistrate Morgan Elsbeth en Baylon een verschijning gaan maken. Maar dan is er ook nog Shin Hati, een mysterieus personage waar we nog niet veel over weten.

Shin Hati in Ahsoka

En Hati-actrice Ivanna Sakhno wil ook niet te veel over dit personage weggeven. Dat omdat ze nieuw is, en we er vanzelf wel achter komen. Maar wat ze er wel over wil vertellen lees je hier:

"Shin is een behoorlijk intensieve en ambitieuze Force-wielder. Ze is erg bedreven in lightsabergevechten. Ze is een nieuw personage, dus ik wil niet te veel verklappen van wie Shin is, want ik zou graag zien dat het publiek haar gaat ontdekken."


Ahsoka seizoen 1

Sakhno hint ernaar dat er meer is dan slechts angst, haat en nijd voor het personage Shin:

"Ik hoop dat we, ondanks haar duistere karakter, ook ons ​​begrip van die duisternis in iemand en de reden erachter kunnen vergroten. Ik hou van haar. Ik geef echt zoveel om haar, en ik heb het gevoel dat het mijn taak is om voor haar te zorgen en haar te beschermen."

Ahsoka seizoen 1 is later dit jaar te zien op Disney Plus.
Lees meer over: Ahsoka, Star Wars, Disney Plus, Ivanna Sakhno

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam