search
Deze grandioos goede thriller moet je gezien hebben

Deze grandioos goede thriller moet je gezien hebben

Thriller 'Se7en' was in 1995 een groot succes. De film wist ruim tien keer meer op te brengen dan de productie gekost had. Kijk de film nu bij HBO Max.

Patricia Koning
De thriller Se7en staat op HBO Max. De film heeft een goede cast, scoort overal goed en is er dus eentje die je gezien moet hebben.

Hoofdzonden


Rechercheur Sommerset heeft nog zeven dagen te gaan voor hij met pensioen gaat. Zijn laatste week op het werk brengt hij door met de opvliegende rechercheur Mills, die net in de stad is komen wonen. Samen stuiten zij op het werk van een moordenaar die briljant te werk gaat. De moordenaar gaat te werk met de zeven hoofdzonden als zijn leidraad. Hij begint met vraatzucht en laat al snel de rest van de zonden volgen.

Goede scores


De film pakt op IMDb een grandioze score van 8.6/10. De critici van Rotten Tomatoes zijn met 82% enthousiast en het publiek is nog enthousiaster met een score van 95%.





Achter de film


In deze succesvolle thriller zien we grote namen. We zien Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey en Gwyneth Paltrow.
De regie van de film was in handen van David Fincher. Hij heeft ook andere grote successen op zijn naam staan zoals Gone Girl en Zodiac.

Op HBO Max


Als je van donkere thrillers houdt, is Se7en een film die je echt moet zien. Stream de film bij HBO Max.

Aanbevolen artikelen