De nieuwe sizzle reel van Apple+ brengt geweldige acteurs samen in 'The Crowded Room'

Apple+ maakt iedereen enthousiast over hun opkomende series in hun nieuwe sizzle reel

Adrienne Koolen, 01-06-2023 16:40

Terwijl series zoals Ted Lasso jammer genoeg tot een einde komen, liggen er nieuwe series klaar om in première te gaan. Eén van deze nieuwe parels is The Crowded Room] van Apple+.
Apple+ deelde een sizzle reel-trailer met een eerste, korte blik op alle komende series en films. Zo waren er nieuwe seizoenen te zien van geliefde series, maar ook kleine snippets van projecten die onze harten nog moeten gaan veroveren.

Nieuwe projecten

De reel gaf een klein voorproefje van Brie Larsons Lessons in Chemistry, maar ook van de nieuwe serie The Crowded Room van Tom Holland en Amanda Seyfried.

The Crowded Room is een coproductie tussen Apple Studios en New Regency. Academy Award-winnaar Akiva Goldsman is de producent van deze nieuwe serie.

Het plot

Tom Holland speelt in de hoofdrol als Danny Sullivan en is tegelijk ook uitvoerend producent. Het verhaal begint wanneer Danny opgepakt wordt na een schietpartij in New York in 1979.

Gedurende de serie wordt Danny ondervraagd door de nieuwsgierige Rya Goodwin (Amanda Seyfried). Door dit interview worden er elementen van het mysterieuze verleden van Danny onthuld.





Lees meer over: Tom Holland, Amanda Seyfried, Apple, The crowded Room

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie