HBO Max komt deze week met 5 nieuwe afleveringen waaronder het nieuwe 'The Idol'

Het wordt op HBO Max een interessante week met de nadruk op veel politiek en intrige.

Glenn Walsh, 03-06-2023 12:24

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Idol (seizoen 1 - aflevering 1)


Verschijnt op: 5 juni
Genre: Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: Na een zenuwinzinking in de weg kwam van Jocelyn's laatste tour, is ze vastberaden om haar rechtmatige status als grootste en meest sexy popster in Amerika te claimen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros, een expert in het nachtleven.
Unprecedented (seizoen 1)


Verschijnt op: 8 juni
Genre: Documentaire

Synopsis: Een exclusief kijkje in de levens en acties van Donald Trump en het eerste gezin tijdens zijn herverkiezingscampagne in 2020. Wees getuige van de rauwe beelden achter de schermen, inclusief het laatste interview dat Trump als president gaf.
First Five (seizoen 1)


Verschijnt op: 9 juni
Genre: Documentaire

Synopsis: De driedelige documentaireserie 'First Five' geeft een blik op de publieke rollen van het volledig vrouwelijke kabinet van Finland en biedt een eerlijke kijk op het leven van deze uitzonderlijke politici in ongekende tijden.
Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

3 juni: Painting with John (seizoen 3) - Komedie / Reality-TV - Deels instructieprogramma, deels open haard gesprek, elke aflevering van deze serie vind je kunstenaar John Lurie verschanst aan zijn werktafel, waar hij zijn ingewikkelde aquareltechnieken perfectioneert en zijn reflectie over levenslessen deelt.

8 juni: Queen of Versailles Reigns Again (seizoen 1) - Reality-TV - Nadat de recessie bijna Jackie's droomhuis had gestopt, zijn zij en haar familie klaar om terug te keren naar hun beroemde huis van 90.000 vierkante meter.

Lees meer over: Painting with John, The Idol, Queen of Versailles Reigns Again, Unprecedented, First Five, HBO, HBO Max, Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie