Spijkerharde film crasht binnen bij het aanbod van Prime Video

Filmnieuws - Vanaf 2 juni is het mogelijk om de spijkerharde film 'Plane' te streamen bij Prime Video. Voeg hem toe aan je watchlist als je in bent voor een keiharde actiefilm.

Patricia Koning, 03-06-2023 18:29

Men omschrijft de film als goed geregisseerd, vol met actie, goede gevechten en goed gecast. Gerard Butler zien we dan ook in de hoofdrol in Plane, stream hem nu bij Prime Video.

Crash in oorlogsgebied

Piloot Ray Torrance komt met een vliegtuig vol passagiers terecht in een zware storm waarbij zijn vliegtuig zwaar beschadigd raakt. Hij weet het toestel aan de grond te krijgen op een eiland. Hier blijken ze met zijn allen in een oorlogsgebied terecht te zijn gekomen.

Wanneer de meeste passagiers worden gegijzeld door gevaarlijke rebellen, is de enige persoon waarop Torrance kan rekenen voor hulp Louis Gaspare, een beschuldigde moordenaar die werd vervoerd door de FBI.

Over de film

Naast Butler, die onder meer bekend is van 300 en Angel Has Fallen, zien we Mike Colter, Tony Goldwyn, Yoson An en Paul Ben-Victor.

Plane kwam in januari dit jaar naar de bioscopen. De film is geregisseerd door Jean-Francois Richet, hij heeft ook Blood Father en Assault on Precinct 13 op zijn naam staan.

Bloedstollende rit

Op IMDb weet de film een gemiddelde score te pakken van 6.5/10. De critici van Rotten Tomatoes scoren de film een nette 78%. Het publiek is erg enthousiast en scoort de film ook dan een gemiddelde van 94%.

"'Plane' biedt een soms adembenemende, bloedstollende rit die vooral aantrekkelijk moet zijn voor degenen die zijn opgegroeid met actiefilms uit het midden van de jaren 90, zoals 'Con Air', 'Air Force One' en 'Sudden Death'."

"'De actie is snel en de man-tegen-man-gevechten zijn nauwkeurig gechoreografeerd.".

Stream hem nu

Je kan de film thuis kijken vanuit je luie stoel bij Prime Video. Sla deze film niet over als je van een goede actiefilm houdt.Lees meer over: Prime Video, Plane, Gerard Butler, Mike Colter, Tony Goldwyn, Yoson An, Paul Ben Victor, Jean Francois Richet

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam