Minstens acht seizoenen voor 'Game of Thrones'

Minstens acht seizoenen voor Game of Thrones

Een prequel behoort daarna tot de mogelijkheden voor HBO.

Jim Pedd, 31 juli 2015 om 10:20

Michael Lombardo, president of programming van HBO, gaf een uitgebreide toelichting op de plannen van het bedrijf met tv-serie Game of Thrones. Van makers D.B. Weiss en David Benioff was bekend dat ze hooguit zeven seizoenen wilden maken. Lombardo zegt dat HBO daar nooit iets over gehoord heeft. Maar acht seizoenen is wel het maximum. Daarna zou er mogelijk een prequel komen.
”Zeven seizoenen maken er dan mee stoppen is nooit een gespreksonderwerp geweest,” aldus Lombardo. ”Ik geloof dat ze na het zesde seizoen nog twee seizoenen willen maken.” Verder klinkt een prequel geweldig voor HBO.

”Ik sta open voor alles wat Dan en David willen maken, Game of Thrones gerelateerd, of niet,” vertelde Lombardo. ”Het gaat ons er echt om wat zij willen doen. Ik denk dat er een enorm verhaal verteld kan worden. Maar op dit moment focussen we ons op wat de komende jaren van de serie ons gaan brengen. Dus we hebben nog geen gesprekken gehad voorbij dat punt.”

Tot slot ging ook Lombardo nog even in op het sterven van een bepaald personage. ”Dood is dood is dood. Hij is dood. Alles wat ik gehoord, gelezen en gezien heb, bewijst dat hij echt dood is.”


Bron: ComingSoon

Lees meer over: hbo, game of thrones, seizoenen, serie, franchise, michael lombardo, david benioff, db weiss

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws