search
Famke Janssen gecast in 'How to get away with murder'

Famke Janssen gecast in 'How to get away with murder'

Actrice gaat waarschijnlijk een succesvolle advocate spelen in de spannende serie.

Michelle Iwema

Famke Janssen zal volgens Variety een grote rol gaan spelen in het tweede seizoen van How to get away with murder. Hoewel de zender ABC, waar de serie in Amerika op wordt uitgezonden, nog geen details heeft vrijgegeven zal Janssen waarschijnlijk de rol van een succesvolle advocate gaan spelen.


De Nederlandse Janssen brak wereldwijd door met haar rol als Xenia Onatopp, de vrouw met de dodelijke dijen, in de Bond-film GoldenEye. Vervolgens was ze te zien als Jean Grey in de X-Men- films en als de ex-vrouw van Liam Neeson in Taken. Ze was ook te zien in de spannende Netflix- serie Hemlock Grove als Olivia Godfrey.

In How to get away with murder draait het om professor Annalise Keating (gespeeld door Viola Davis). Zij leert haar rechtenstudenten hoe je een veroordeling kunt ontlopen, zelfs als de aanklacht moord is. Elk jaar selecteert de professor haar beste studenten om bij haar advocatenbureau te werken. Maar de geselecteerde leerlingen hebben de lessen van Keating ineens hard nodig als ze zelf betrokken raken bij een moordzaak.

In Nederland werd het eerste seizoen van How to get away with murder uitgezonden op Net5.

Aanbevolen artikelen