Afleveringenaantal tweede seizoen 'Fear the Walking Dead' onthuld

Aantal afleveringen s2 Fear the Walking Dead

En we zullen veel militaire activiteit zien in de serie, én er is een nieuwe promo.

Jim Pedd, 3 augustus 2015 10:31

AMC heeft tijdens de TCA Press Tour aangekondigd dat het tweede seizoen van Fear the Walking Dead vijftien afleveringen gaat krijgen. Het seizoen zal in de loop van 2016 in première gaan. Op 23 augustus beleeft de serie zijn debuut, met een 90-minuten tellende aflevering. De finale zal in oktober worden uitgezonden. Verder hebben we een nieuwe promo. Die kan je onderaan dit bericht vinden.
De serie speelt zich af aan het begin van de zombieapocalypse, die in The Walking Dead eigenlijk al voltrokken is als de boel begint. Centraal staat een gebroken gezin in Los Angeles. We volgen leraren Madison Clark (Kim Dickens) en Travis Manawa (Cliff Curtis), die hun best moeten doen hun gezin bij elkaar te houden. Maar daarnaast komen ook veel zaken rond de reacties van de overheid op de uitbraak in beeld.

Zo zal er veel militaire activiteit vertoond worden, beloofde uitvoerend producent Dave Erickson. ”Tegen het einde van het eerste seizoen, weten we dat dit het einde gaat zijn van de wereld zoals we die kennen. Maar we bevinden ons dan nog niet op dezelfde plek als Rick, toen hij wakker werd in Georgia.”Bron: Vulture

Lees meer over: fear the walking dead, amc, spinoff, seizoen 2, afleveringen, kim dickens, cliff curtis

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws