search
Disney+ zet deze week 8 nieuwe afleveringen online, van o.a. het langverwachte 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 8 nieuwe afleveringen online, van o.a. het langverwachte 'Secret Invasion'

Naast de bekende hits komt Disney+ deze week met een dijk van een Marvel-serie.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Secret Invasion (seizoen 1 - aflevering 1)



Verschijnt op: 21 juni
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: In deze nieuwe Marvel Studios-serie, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een geheime invasie van de aarde, door een groep van gedaanteveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-Invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.





The Clearing (seizoen 1 - aflevering 6)



Verschijnt op: 21 juni
Genre: Drama / Mysterie / Thriller
Kijk op Disney+

Synopsis: Als een plaatselijk meisje vermist wordt, moet een vrouw haar oude jeugdtrauma's confronteren.





True Lies (seizoen 1 - aflevering 10)



Verschijnt op: 21 juni
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op Disney+

Synopsis: Het leven van een onbevredigde huisvrouw uit een voorstad raakt volledig op zijn kop als ze ontdekt dat haar saaie en onopmerkelijke computerconsultant van een echtgenoot een zeer vaardig internationaal spion blijkt te zijn.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

21 juni: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 17) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

21 juni: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 12) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

21 juni: Will Trent (seizoen 1 - aflevering 11) - Criminaliteit / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

22 juni: The Kardashians (seizoen 3 - aflevering 5) - Drama / Reality-TV - De Kardashians vieren hun nieuwe avonturen en verkennen hun nieuwe 'normale' leven van moeder zijn, relaties en carrièredoelen.

24 juni: Tengoku Daimakyou (seizoen 1 - aflevering 13) - Animatie / Avontuur / Mysterie - In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan liggen er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen