search
Netflix-serie over 'Scott Pilgrim' wordt hilarisch
Series / Nieuws

Netflix-serie over 'Scott Pilgrim' wordt hilarisch

Hoofdrolspeler Michael Cera doet een boekje open over wat we van de serie kunnen verwachten.

De film Scott Pilgrim vs. the World stamt alweer uit 2010. En hoewel het een cultklassieker is, was de film niet erg succesvol aan de bioscoopkassa's.

In de laatste jaren staat de film en de oorspronkelijke stripreeks van Bryan Lee O'Malley weer helemaal in de spotlight, met name door een game die ook erg geliefd is.

Van live-action naar anime


Netflix geeft de titel nu ook een kans met een nieuwe anime-serie, die als een direct vervolg fungeert op de film.

Dit houdt tevens in dat alle acteurs uit de film terugkeren voor de stemmencast van de serie. Hoofdrolspeler Michael Cera liet hier onlangs iets over los tijdens een interview met Rolling Stone. Hij zei er het volgende over:

"Het is heel cool dat we meer Scott Pilgrim mogen maken. Ik heb nog nooit de ervaring gehad dat ik een nieuwe versie van iets mag maken met dezelfde mensen.

Het is een hele vreemde ervaring. En het wordt een hilarische serie. Ik heb zoveel lol gehad tijdens de opnamesessies."Een hereniging van supertalenten


Naast Cera keren ook zowat alle andere acteurs uit de film terug voor de anime-serie, een productie van O'Malley en Ben David Grabinski.

Zo horen we (opnieuw) Mary Elizabeth Winstead als Ramona, Kieran Culkin als Wallace Wells, Anna Kendrick als Stacey Pilgrim, Brie Larson als Envy Adams, Alison Pill als Kim Pine, Johnny Simmons als young Neil, Mark Webber als Stephen Stills, Aubrey Plaza als Julie Powers, Ellen Wong als Knives Chau en natuurlijk Satya Bhabha, Chris Evans, Brandon Routh, Jason Schwartzman en Mae Whitman als de Evil Exes.

Het is nog onduidelijk wanneer de vooralsnog titelloze Scott Pilgrim-anime verschijnt op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen