search

Ons nieuws van zondag 18 juni 2023

Epische beelden 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix: belangrijkste personages onthuld
Series / Foto's

Epische beelden 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix: belangrijkste personages onthuld

In 2024 komt Netflix met een behoorlijk grote productie: Avatar: The Last Airbender.

Netflix heeft de eerste foto's en een teaser trailer onthuld voor de serie Avatar: The Last Airbender, uiteraard gebaseerd op gelijknamige animatieserie die van 2005 tot en met 2008 verscheen.

De serie werd al in 2018 aangekondigd en op de eerste foto's zien de belangrijkste personages. Dit zijn Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als Zuko.

Veel personages


De serie ontvouwt een fantasiewereld die is verdeeld in vier naties gecentreerd rond een van de vier elementen. Een eeuw nadat de Vuurnatie een aanval lanceerde en de oorlog verklaarde aan de wereld, wordt een nieuwe jonge Airbender genaamd Aang ontdekt - een Avatar die alle vier de elementen kan beheersen.

En zijn nog veel meer personages in de serie te zien, zoals: Daniel Dae Kim als Lord Ozai, Amber Midthunder als Princess Yue, Paul Sun-Hyung als Uncle Iroh, Lim Kay Siu als Monk Gyatso, Elizabeth Yu als Princess Azula, Utkarsh Ambudkar als King Bumi, Momona Tamada als Ty Lee, Thalia Tran als Mai, James Sie als Cabbage Man, Arden Cho als June, Danny Pudi als The Mechanist, Ken Leung als Commander Zhao en George Takei als Koh.

In 2024


De serie moet ergens in 2024 verschijnen op Netflix, dus het is nog wel even wachten. Hopelijk wordt deze verfilming een stuk beter ontvangen dan de film uit 2010 van M. Night Shyamalan.



Netflix heeft ook een visuele treaser trailer voor Avatar: The Last Airbender van showrunner Albert Kim onthuld:




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' cast bekende 'Terminator'-actrice voor seizoen 5
Series / Nieuws

'Stranger Things' cast bekende 'Terminator'-actrice voor seizoen 5

We zullen in 'Stranger Things' seizoen 5 waarschijnlijk weer een aantal nieuwe gezichten zien in Hawkins, waaronder dat van een bekende actrice.

De cast van Stranger Things blijft met ieder seizoen groeien. In het vijfde seizoen kunnen we waarschijnlijk weer een aantal nieuwe gezichten verwachten, waarvan er eentje dat van de bekende actrice Linda Hamilton is.

Zoals ieder seizoen, zal seizoen 5 weer nieuwe personages introduceren die gaan deelnemen aan de strijd tegen Vecna (Jamie Campbell Bower) of die zich juist bij de vijand voegen. In het nieuwe seizoen zal Hamilton deelnemen aan de actie, die je kunt kennen van de The Terminator-films, Dante's Peak en de serie Beauty and the Beast.

Geen details


Dat Hamilton zich aan heeft gesloten bij de cast werd gisteren bekendgemaakt tijdens het TUDUM-event van Netflix. Er werden daarbij echter nog geen details gegeven over het personage van de actrice. Het is nog onduidelijk wanneer deze details zullen worden gedeeld.

Het lijkt waarschijnlijk dat er rond de tijd dat het filmproces (dat door de schrijversstakingen is uitgesteld) officieel begint meer duidelijk wordt over het personage. Er wordt verwacht dat er dan ook andere castingaankondigingen zullen worden gedaan, want Hamilton zal zeker niet de enige nieuwe toevoeging zijn aan de serie.

Vecna


Stranger Things is redelijk uitgebalanceerd als het gaat om de rollen die de serie aan zijn grootste acteurs geeft, dus het personage van Hamilton kan aan beide kanten van het gevecht staan. Als we kijken hoe de zaken er aan het einde van seizoen 4 voor staan in Hawkins, zou het echter heel goed kunnen dat Hamilton zich aan zal sluiten bij Vecna.



De releasedatum van het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things is nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt dit later in 2024. De serie is te bekijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult belangrijk nieuws voor 'Emily in Paris' met Lily Collins!
Series / Nieuws

Netflix onthult belangrijk nieuws voor 'Emily in Paris' met Lily Collins!

Lily Collins heeft persoonlijk 'Emily in Paris' seizoen 4 aangekondigd tijdens TUDUM.

Gisteren heeft Netflix tijdens hun bekende TUDUM-event een hele hoop nieuwtjes bekend gemaakt over nieuwe series en seizoenen van bekende series die er binnenkort aankomen. En daarbij zat ook goed nieuws voor fans van Emily in Paris: het vierde seizoen is bevestigd!

Het eerste seizoen van de serie Emily in Paris met Lily Collins in de hoofdrol ging in 2020 in première op Netflix. Inmiddels zijn er ook een tweede en derde seizoen uitgekomen, die allebei enorm goed werden ontvangen.

Meer van alles


Fans hadden dus goede hoop op een vierde seizoen, maar daar was tot gisteren nog weinig over bekend. Tijdens TUDUM maakte Collins gisteren echter via een videoboodschap bekend dat het vierde seizoen van Emily in Paris er echt komt.

Hoewel Collins nog niet veel kan zeggen over het nieuwe seizoen, heeft ze toch wat informatie voor kijkers: "Wat ik wel kan zeggen is dat we meer plezier, meer mode en natuurlijk meer drama voor jullie in petto hebben. Emily moet beslissen of alles wat ze ooit wilde echt is wat ze nodig heeft".

Rome


Daarnaast doet ze nog een grote onthulling in de video. Emily zal dit seizoen niet in haar vertrouwde stad blijven. Het lijkt erop dat ze haar weg zal vinden naar Italië: "En hoewel Emily's hart altijd trouw blijft aan Parijs, neemt haar leven onverwachte wendingen dit seizoen. Wees niet verbaasd als haar weg naar Rome leidt".



De releasedatum van Emily in Paris seizoen 4 is nog niet bekendgemaakt. Kijk de vorige seizoenen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft grote aankondiging voor 'Wednesday' seizoen 2!
Series / Nieuws

Netflix heeft grote aankondiging voor 'Wednesday' seizoen 2!

We gaan een nieuw personage zien in 'Wednesday', dat we al kennen uit de originele films.

Nu seizoen 2 van Wednesday officieel in de maak is, heeft Netflix een van de grootste onthullingen gedaan tot nu toe. Tijdens het TUDUM-event gisteren is namelijk bevestigd dat er een nieuw lid van de Addams Family te zien zal zijn in het seizoen.

Hoewel er onthuld is dat een nieuw familielid van de Addams Family in de serie zal verschijnen, is nog niet bekendgemaakt wie dit is. Wednesday-actrice Jenna Ortega vertelde wel dat ze graag Cousin Itt in de serie terug zou zien.

Grandmama?


Joy Sunday (Bianca) en Hunter Doohan (Tyler) waren het er echter over eens dat Grandmama een goede toevoeging zou zijn aan de serie. Geen van beide van deze personages is tot nu toe nog verschenen in de coming-of-age horrorserie.

Eerder dit jaar onthulde Ortega dat ze veel meer betrokken was bij de ontwikkeling van het tweede seizoen: "We hadden al zoveel ideeën naar buiten gegooid, en ik ben iemand die heel praktisch is. Ik wil weten wat er aan de hand is", gaf Ortega toe.

Collaboratief


"En met een personage als Wednesday, dat zo geliefd en zo'n legende is, wilde ik haar echt niet verkeerd begrijpen. Dus ik probeer zoveel mogelijk gesprekken te voeren. Op de set, met de schrijvers en Tim [Burton], zouden we allemaal samenkomen en beslissen: 'Oké, wat werkt en wat niet?' Het was natuurlijk al heel collaboratief".



Ze vervolgde: "Dus ter voorbereiding op een tweede seizoen wilden we voorop lopen en ervoor zorgen dat we de gesprekken eerder konden beginnen ... En ik ben gewoon zo nieuwsgierig. Ik wil de outfits zien, nieuwe personages die binnenkomen, scripts, en ze waren zo aardig om me producer te laten zijn".

Seizoen 2


Waarschijnlijk heeft Ortega dus al wel een idee welk familielid een entree zal maken, aangezien ze betrokken is bij de productie. Voor ons zal het echter nog wel even duren voordat we uitvinden wie dit is.



Wednesday seizoen 2 verschijnt waarschijnlijk in het najaar van 2024 op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Yellowstone'-acteur vindt het lot van de familie een "klap in het gezicht"
Series / Nieuws

'Yellowstone'-acteur vindt het lot van de familie een "klap in het gezicht"

Isabel May vindt de onthulling in 1923 een ongelofelijk grote shock.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
1883-ster Isabel May verbreekt haar stilte over het lot van de Duttons in 1923. Wat blijkt? De actrice vindt het een "klap in het gezicht".

1883 volgt een vroege generatie van de Dutton-familie uit zowel de originele serie Yellowstone als de prequel 1923. De familie moet een zware reis naar Montana afleggen en begint de grootste boerderij in de staat.

Heel wreed


Isabel May vertelde in een interview met The Hollywood Reporter dat het heel pijnlijk was om het lot van de familie in 1923 te ontdekken.

Dit is wat ze zei: "Wreed! Het was zo wreed. Het was echt een klap in het gezicht, denk ik. Taylor Sheridan gaat het verschrikkelijk maken, want zo zag het leven er toen gewoon uit."



Het pijnlijke lot


De familie zou nooit een gelukkig einde krijgen, maar dit is wel echt heel erg heftig. Na de dood van Elsa slaagt de familie er namelijk niet meer in om hun geluk te vinden. Elsa’s ouders Margaret en James overleven de harde realiteit namelijk ook niet.

De hele tijdlijn is gevuld met verdriet en dood, maar de onthulling van 1923 was wel heel erg schokkend. Tussen Elsa, James en Margaret was namelijk bijna een hele generatie verdwenen!

Te zien op Amazon


Bekijk hieronder een interview met Isabel May en stream 1883 op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor 'Secret Invasion' van Marvel Studios: "epische terugkeer"
Series / Nieuws

Trailer voor 'Secret Invasion' van Marvel Studios: "epische terugkeer"

Een legendarisch Marvel-personage komt wederom in actie om de wereld te redden.

Na lang wachten is het komende week dan eindelijk zover: de nieuwe Marvel-serie Secret Invasion gaat in premiere. Het is de eerste serie van Phase Five van het MCU.

Met de premiere om de hoek heeft Marvel nog een laatste korte trailer vrijgegeven. Daarin wordt een 'epische terugkeer' aangekondigd van een personage die fans gemist hebben.

Nick Fury


De terugkeer is die van niemand minder dan Nick Fury. Het personage dat gespeeld wordt door Samuel L. Jackson was een tijdje afwezig, maar maakt nu zijn comeback.

Skrulls


In Secret Invasion moeten Nick Fury en zijn metgezellen alles op alles zetten om een Skrull-invasie te voorkomen. De Skrulls zijn een ras van buitenaardse wezens die van gedaante kunnen veranderen. Ze verschenen voor het eerst in het MCU in Captain Marvel in 2019.

De serie zal in totaal zes episodes tellen. Vanaf aankomende woensdag 21 juni is Secret Invasion dan eindelijk te zien op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Black Mirror'-aflevering maakt Netflix-kijkers een beetje paranoïde
Series / Nieuws

Nieuwe 'Black Mirror'-aflevering maakt Netflix-kijkers een beetje paranoïde

Black Mirror maakt fans bang met een moderne Truman Show.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De geliefde serie Black Mirror is eindelijk terug en begint meteen met een reeks epische afleveringen. Een specifieke aflevering maakt alle kijkers echter redelijk paranoïde en wel om een goede reden.

In de eerste aflevering van seizoen 6 genaamd ‘Joan is Awful’ speelt Annie Murphy Joan. Joan ontdekt dat haar leven is omgetoverd in een serie op de streamingservice Streamberry.

Een serie over jezelf


In de serie op Streamberry wordt Joan gespeeld door Salma Hayek. De twee vrouwen besluiten om samen te gaan werken, omdat geen van beiden controle heeft over hun imago.

Ze kunnen echter niks tegen de serie doen, want de echte Joan krijgt te horen dat ze zelf overal goedkeuring voor heeft gegeven.



Paranoïde


Dit is ook het stukje waar fans helemaal paranoïde over zijn geworden. Het blijkt namelijk dat Joan de algemene voorwaarden niet gelezen heeft, net zoals de meesten van ons zouden doen.

Netflix-kijkers grapten meteen op sociale media dat ze vanaf nu wel goed de algemene voorwaarden zullen gaan lezen, zodat ze niet in Joans situatie terechtkomen.

Bekijk hieronder de tweets en stream Black Mirror op Netflix.















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Salma Hayek dacht dat haar 'Black Mirror'-aflevering haar grote problemen zou opleveren
Series / Nieuws

Salma Hayek dacht dat haar 'Black Mirror'-aflevering haar grote problemen zou opleveren

Salma Hayek was bang voor de reacties van fans op controversiële aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Black Mirror heeft al voor heel veel verrassingen gezorgd. Zo waren er bijvoorbeeld leuke cameo's van geweldige acteurs. Black Mirror-actrice Salma Hayek vreesde echter voor een hele slechte verrassing na een bepaalde scène.

Hayek schitterde als Joan in de eerste aflevering van seizoen 6. Deze aflevering gaat over een technische CEO die erachter komt dat een serie genaamd Joan is Awful haar leven kopieert.

Helemaal "geschokt"


Hayek vertelde in een gesprek met Good Morning America dat ze heel erg "geschokt" was toen ze het script voor de aflevering las.



Er was namelijk een scène waarin haar personage gedwongen op de vloer van de kerk poept. Hoewel ze zichzelf vertelde dat het Black Mirror is en ze vanalles had verwacht, bleef ze deze scène "bizar" vinden.

Negatieve kritiek?


Hayek was ook bang dat de fans deze aflevering negatief zouden beoordelen. De aflevering zou namelijk snel als "walgelijk of groteske" bekritiseerd kunnen worden.

Bekijk hieronder een interview met de cast en stream Black Mirror op netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze fantasyfilm van Netflix is zo slecht: waarom is deze gemaakt?
Films / Featured

Deze fantasyfilm van Netflix is zo slecht: waarom is deze gemaakt?

Als we kijken naar Netflix en naar de vele Originals die de streamer heeft uitgebracht, zien we dat een van slechtste ook toevallig het vervolg is op een van de beste vechtsportfilms ooit gemaakt.

We hebben het over de film Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny uit 2016 van regisseur Woo-Ping Yuen. De film deed het een stuk slechter dan het eerste deel uit 2000.

Een vechtsportmeester brengt een grote groep meestervechters met verschillende vaardigheden samen om een legendarisch 400 jaar oud zwaard te beschermen tegen een gruwelijke krijgsheer en zijn Hades Dai clan aan angstaanjagende vechtersbazen.

Eerste deel


De film Crouching Tiger, Hidden Dragon uit 2000 wordt door velen een van de meest cultureel invloedrijke films aller tijden genoemd. De film wist meer Academy Award nominaties op zijn naam te zetten en wist er ook een aantal van te verzilveren.



Voor het tweede deel keerde Oscar-winnende actrice Michelle Yeoh terug om haar rol als Yu Shu Lien op te pakken. Helaas mocht dit het plot niet redden want daar lijkt men de mist in gegaan te zijn.

Een van de slechtste


Doordat het plot van de film in verhouding tot de eerste film zo slecht bevonden wordt, maakt het daarom dat Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny tot een van de slechtste Netflix Originals is benoemd.



Op IMDb doet de film het nog redelijk met een 6.1/10. Bij Moviemeter zien we dat de film 2,86/5 scoort na 165 stemmen. "De vechtscènes waren aardig tot goed. Maar wat een slap verhaal zeg. Absoluut geen topper," aldus Kliko_Green.

Supersimplistisch


Hydraulix weet het volgende over de film te zeggen: "Wat een aanfluiting ten opzichte van de eerste Crouching Tiger Hidden Dragon. Supersimplistisch en cliché. Waar de 'originele' CTHD vrij gestileerd was met goed acteerwerk en een prachtige score, was hier niks van te merken."

Mocht je toch zelf willen beoordelen of de film goed of slecht is, dan kan dat natuurlijk. Wie weet kan je dan antwoord geven op de vraag, waarom is deze film gemaakt? Of misschien ook wel niet. Stream de film bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit cruciale element van 'A Song of Ice and Fire' wordt in 'House of the Dragon' voor de eerste keer vertoond
Series / Nieuws

Dit cruciale element van 'A Song of Ice and Fire' wordt in 'House of the Dragon' voor de eerste keer vertoond

Kijkers zien dit onderdeel voor de eerste keer op het scherm vertoond.

Aan gruwel geen gebrek in de wereld van Westeros. Zo komen mensen op de meest afgrijselijke manieren om. Dit is inclusief koning Viserys' opdracht om een keizersnede uit te voeren bij zijn vrouw, waarmee hij haar doodvonnis tekent.

Wat de makers echter ook belangrijk vonden is om de zogeheten 'ieuw'-factor niet te verbergen. Het betreft hier natuurlijk de incestueuze praktijken van de Targaryens, specifiek de relatie van Rhaenyra met haar oom Daemon.

Targaryen-geschiedenis


In House of the Dragon wordt de geschiedenis van de Targaryens verteld, en de Dans der Draken waarbij zij elkaar onderling naar het leven stonden. De liefdesrelatie en het latere huwelijk tussen Rhaenyra en Daemon moffelt de incest hierbij niet weg.

Emma D'Arcy en Matt Smith gaven in een interview met Deadline aan dat dit een bewuste keuze was. D'Arcy: "Als je de relatie goed neer wilt zetten dan moet je dat op een eerlijke manier doen. Ook al kan het sexy zijn, de 'ieuw'-factor moet je niet weglaten". Collega-acteur Smith voegt hier aan toe: "Het gaat hier duidelijk om gebeurtenissen van eeuwen geleden, toen er een andere moraal heerste. Dus je laat Daemon en Rhaenyra hun ding doen".

Targaryen-gebruiken in beeld


De mythologie van A Song of Ice and Fire windt er geen doekjes om: in Valyria praktiseerden drakenrijders incest opdat het 'drakenbloed' maar 'zuiver' zou blijven. Dat Aegon de Veroveraar met zijn twee zussen was getrouwd is niet bepaald geheim. In de generaties erna trouwden Targaryens gewoon met hun broers, zussen, neven en nichten. In House of the Dragon zie je dit gebruik voor het eerst op het scherm.

Vanaf de eerste ontmoeting tussen de jonge Rhaenyra en haar oom Daemon zie je als kijker een spanning tussen de twee. Dit wekt een bepaald ongemak op, helemaal wanneer de volwassen Daemon in latere afleveringen de tiener verleidt. De serie houdt zich hiermee goed aan de mythologie en brengt een belangrijke component van de Targaryens naar voren.

House of the Dragon is te zien op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Amerikaanse Revolutie komt eraan in 'Outlander' seizoen 7 trailer
Series / Trailer

De Amerikaanse Revolutie komt eraan in 'Outlander' seizoen 7 trailer

Wat er al een tijd aan zat te komen wordt werkelijkheid in seizoen 7.

De nieuwste trailer van Outlander laat zien hoe de Amerikaanse Burgeroorlog de levens van de Frasers beïnvloedt. Dit geldt zowel voor Claire en Jamie, maar ook Jamie's zus Jennie en zijn zoon William.

De trailer laat zien dat er een specifieke reden is om naar Schotland af te reizen. Jamie wil zijn neef Young Ian (John Bell) terugbrengen naar zijn ouders zodat hij veilig is.

Volwassen zoon


Verder zien we Jamie's zoon William (Charles Vandervaart) die inmiddels volwassen is en in het Britse leger zit. De spanning loopt op tussen de kolonisten en de Britse kroon, waardoor Jamie zich op een bepaald moment genoodzaakt ziet om mee te vechten. Dit is echter niet zozeer uit politieke overtuiging, maar voor zijn familie.

Seizoen 7 van Outlander is in de VS gestart op Starz. Op dit moment is nog niet bekend wanneer deze naar Nederland komt, wel kun je seizoen 1 tot en met 6 alvast streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dít vinden kijkers de allerslechtste 'Black Mirror' aflevering, maar om een andere reden dan je denkt
Series / Nieuws

Dít vinden kijkers de allerslechtste 'Black Mirror' aflevering, maar om een andere reden dan je denkt

Twitter heeft zoals altijd weer veel te zeggen, en het oordeel is unaniem.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vlak na de première van het langverwachte seizoen 6 van de scifi-serie heeft Twitter al gesproken. Een bepaalde aflevering wordt als de allerslechtste betiteld.

Het betreft hier Mazey Day, en de reden is een bijzondere. De makers hebben namelijk een bovennatuurlijke draai aan het verhaal gegeven, wat buiten het kader van Black Mirror valt.

Focus op technologie


Vanaf het begin heeft Black Mirror gespeculeerd over technologie en mogelijke invloeden. Mazey Day komt echter met een weerwolf op de proppen. Paparazzi-fotografe Bo (Zazie Beetz) wil een foto maken van actrice Mazey Day (Clara Rugaard), die van de aardbol verdwenen lijkt.

Mazey blijkt een weerwolf, wat bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten. De onverwachte draai naar een bovennatuurlijke verklaring past nu eenmaal niet bij Black Mirror.

@b0kutosphatcake vroeg zich af of de makers niet per ongeluk met Twilight-producenten hadden samengewerkt:



Wanneer je de aflevering twee dagen later alweer vergeten bent, dan zegt dit wel iets:



Kyle Ash vraagt zich tot slot af waarom Netflix en maker Charlie Brooker hem blind willen maken:



Black Mirror seizoen 6 is te bekijken op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zet deze week 8 nieuwe afleveringen online, van o.a. het langverwachte 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 8 nieuwe afleveringen online, van o.a. het langverwachte 'Secret Invasion'

Naast de bekende hits komt Disney+ deze week met een dijk van een Marvel-serie.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Secret Invasion (seizoen 1 - aflevering 1)



Verschijnt op: 21 juni
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: In deze nieuwe Marvel Studios-serie, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een geheime invasie van de aarde, door een groep van gedaanteveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-Invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.





The Clearing (seizoen 1 - aflevering 6)



Verschijnt op: 21 juni
Genre: Drama / Mysterie / Thriller
Kijk op Disney+

Synopsis: Als een plaatselijk meisje vermist wordt, moet een vrouw haar oude jeugdtrauma's confronteren.





True Lies (seizoen 1 - aflevering 10)



Verschijnt op: 21 juni
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op Disney+

Synopsis: Het leven van een onbevredigde huisvrouw uit een voorstad raakt volledig op zijn kop als ze ontdekt dat haar saaie en onopmerkelijke computerconsultant van een echtgenoot een zeer vaardig internationaal spion blijkt te zijn.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

21 juni: 9-1-1: Lone Star (seizoen 4 - aflevering 17) - Actie / Drama / Thriller - Een brandweerman uit New York wordt overgeplaatst naar Austin, Texas waar hij de levens van mensen probeert te redden terwijl hij zijn eigen persoonlijke problemen probeert op te lossen.

21 juni: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 12) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

21 juni: Will Trent (seizoen 1 - aflevering 11) - Criminaliteit / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

22 juni: The Kardashians (seizoen 3 - aflevering 5) - Drama / Reality-TV - De Kardashians vieren hun nieuwe avonturen en verkennen hun nieuwe 'normale' leven van moeder zijn, relaties en carrièredoelen.

24 juni: Tengoku Daimakyou (seizoen 1 - aflevering 13) - Animatie / Avontuur / Mysterie - In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan liggen er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie over 'Scott Pilgrim' wordt hilarisch
Series / Nieuws

Netflix-serie over 'Scott Pilgrim' wordt hilarisch

Hoofdrolspeler Michael Cera doet een boekje open over wat we van de serie kunnen verwachten.

De film Scott Pilgrim vs. the World stamt alweer uit 2010. En hoewel het een cultklassieker is, was de film niet erg succesvol aan de bioscoopkassa's.

In de laatste jaren staat de film en de oorspronkelijke stripreeks van Bryan Lee O'Malley weer helemaal in de spotlight, met name door een game die ook erg geliefd is.

Van live-action naar anime


Netflix geeft de titel nu ook een kans met een nieuwe anime-serie, die als een direct vervolg fungeert op de film.

Dit houdt tevens in dat alle acteurs uit de film terugkeren voor de stemmencast van de serie. Hoofdrolspeler Michael Cera liet hier onlangs iets over los tijdens een interview met Rolling Stone. Hij zei er het volgende over:

"Het is heel cool dat we meer Scott Pilgrim mogen maken. Ik heb nog nooit de ervaring gehad dat ik een nieuwe versie van iets mag maken met dezelfde mensen.

Het is een hele vreemde ervaring. En het wordt een hilarische serie. Ik heb zoveel lol gehad tijdens de opnamesessies."



Een hereniging van supertalenten


Naast Cera keren ook zowat alle andere acteurs uit de film terug voor de anime-serie, een productie van O'Malley en Ben David Grabinski.

Zo horen we (opnieuw) Mary Elizabeth Winstead als Ramona, Kieran Culkin als Wallace Wells, Anna Kendrick als Stacey Pilgrim, Brie Larson als Envy Adams, Alison Pill als Kim Pine, Johnny Simmons als young Neil, Mark Webber als Stephen Stills, Aubrey Plaza als Julie Powers, Ellen Wong als Knives Chau en natuurlijk Satya Bhabha, Chris Evans, Brandon Routh, Jason Schwartzman en Mae Whitman als de Evil Exes.

Het is nog onduidelijk wanneer de vooralsnog titelloze Scott Pilgrim-anime verschijnt op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor de 'Yellowstone'-franchise: spin-off '1923' uitgesteld voor onbepaalde tijd
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor de 'Yellowstone'-franchise: spin-off '1923' uitgesteld voor onbepaalde tijd

Veel series hebben te kampen met vertragingen, maar deze lijkt definitief uitgesteld.

De steeds groter groeiende Yellowstone-franchise krijgt te maken met een tegenslag. De populaire spin-off 1923 met acteurs Harrison Ford en Helen Mirren komt voorlopig niet terug door aanhoudende problemen met de schrijversstaking.

De staking ging van start op 2 mei en tot op heden is er nog steeds geen oplossing in het conflict. 1923 was al begonnen met de productie en keerde terug naar filmlocatie Butte, Montana, maar moet nu diep in de buidel tasten.

Elke dag zonder oplossing kost geld


Los dat elke filmmaker en fan wil dat er zo snel mogelijk een oplossing komt, en er weer prachtige series gemaakt kunnen worden, is het voor de productie ook een kwestie van geld. Zij hebben namelijk een overeenkomst met de uitbaters van de filmlocatie.

Het eerste seizoen werd opgenomen in het pittoreske Butte, en daar moest men naar terug. Afgesproken werd dat per maand $75.000 betaald moest worden om het centrum van Butte te kunnen gebruiken. Een dure grap nu er niks wordt opgenomen.

Iedereen staat paraat


De manager van het Butte Civic Centre begrijpt de problematiek maar steunt ook de staking. Hij geeft in ieder geval aan dat iedereen klaar staat en alle logistiek gereed is om gelijk weer aan de slag te gaan als er een oplossing voor het schrijversconflict is gevonden.



Kijk alle afleveringen van 1923 op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zit Darth Vader nu wel of niet in 'Star Wars: Ahsoka'?
Series / Nieuws

Zit Darth Vader nu wel of niet in 'Star Wars: Ahsoka'?

Rosario Dawson geeft reactie op het gerucht dat Hayden Christensen in de serie zou zitten.

Er gaan al een tijdje geruchten over de aanwezigheid van Hayden Christensen als Darth Vader in Star Wars: Ahsoka, maar hoe zit dit nu eigenlijk?

Hoofdrolspeler Rosario Dawson geeft tijdens een interview met Total Film een vaag antwoord dat de aanwezigheid van Vader in het midden laat. Maar meestal betekent dit dat er een kern van waarheid in het gerucht zit.

Zou het dan toch?


Dawson zei er het volgende over:

"Het is gewoon heel cool dat ik op dit moment in dit universum zit en Hayden in 2022 zijn comeback maakte in Obi-Wan Kenobi op een zeer verdiende manier.

Het is in elk geval een van die dingen die supercool zouden zijn als hij in Ahsoka zou zitten. Ik ben gewoon dankbaar dat we onderdeel uitmaken van hetzelfde univerusm."



Trotse Dawson


Ze zei daarnaast ook nog het volgende over Christensen:

"Het is opzienbarend en opwindend. We aren tieners, maar opeens maakte hij onderdeel uit van dit universum. Ik had nooit gedacht dat dat zou gebeuren. Ik ben ontzettend trots op hem."

Ahsoka is vanaf 23 augustus a.s. te streamen via Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze aflevering uit 'Black Mirror' seizoen 6 wordt "beste in jaren" genoemd
Series / Nieuws

Deze aflevering uit 'Black Mirror' seizoen 6 wordt "beste in jaren" genoemd

Het heeft even geduurd, maar de dystopische hitserie is weer helemaal terug.

Het nieuwste seizoen van Black Mirror is nog maar net uit en nu al zijn kijkers er lyrisch over. Er wordt al zelfs beweerd dat één van de afleveringen uit het seizoen de beste Black Mirror-afleveringen ooit is.

Afgelopen donderdag was er dan eindelijk het zesde seizoen van Netflix's dystopische hitserie. Fans hebben lang moeten wachten daar het vijfde seizoen alweer in 2019 verscheen. Gelukkig was het het wachten waard.

Demon 79


Seizoen zes verscheen met vijf afleveringen: Joan is Awful, Loch Henry, Beyond the Sea, Mazey Day en Demon 79. Met name die laatstgenoemde aflevering werd enorm gewaardeerd. Het wordt het "beste in jaren" genoemd.

Het verhaal van Demon 79 vindt plaats in het noorden van Engeland in 1979 en gaat over een bescheiden verkoper die wordt verteld dat ze de meest vreselijke handelingen moet uitvoeren om een catastrofe te voorkomen.

Seizoen 6 is hit and miss


Ook de derde aflevering Beyond the Sea met acteur Aaron Paul vinden kijkers fantastisch. Daar tegenover staat dat de aflevering Mazey Day volgens fans een van de slechtste Black Mirror-afleveringen ooit is.



Kijk nu het nieuwste seizoen van Black Mirror op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.