Eerste volledige trailer tweede seizoen 'Survivor's Remorse'

Trailer 'Survivor's Remorse' seizoen 2

Drama-/komedieserie van uitvoerend producent LeBron James.

Jan-Peter Rook, 3 augustus 2015 om 17:32


Hierboven vind je een volledige trailer van het tweede seizoen van Survivor's Remorse, een drama-/komedieserie van Starz en uitvoerend producent LeBron James. In tegenstelling tot de eerste jaargang - 6 afleveringen - bevat seizoen 2 maar liefst tien afleveringen.

Survivor’s Remorse gaat over Cam Calloway (Jessie T. Usher), een basketbalfenomeen van begin twintig. Hij komt plotseling in de schijnwerpers te staan nadat hij een miljoenencontract heeft getekend bij een professionele basketbalclub in Atlanta. Samen met zijn neef en vertrouwenspersoon Reggie Vaughn (RonReaco Lee) verhuist Cam naar Georgia om te beginnen aan zijn nieuwe avontuur. Samen ondervinden ze de voordelen en valkuilen van zaken als roem, liefde en loyaliteit.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Mike Epps, Tichina Arnold, Teyonah Parris en Erica Ash. Het tweede seizoen van Survivor's Remorse gaat op 22 augustus in première.

Bron: Indiewire

Lees meer over: survivors remorse, starz, LeBron James, Jessie T Usher, RonReaco Lee, Mike Epps, Tichina Arnold, Teyonah Parris, Erica Ash, trailer

Populair nieuws