HBO verdedigt tweede seizoen 'True Detective'

Een derde seizoen is verder zeer waarschijnlijk.

Jim Pedd, 3 augustus 2015 15:20

Waar het eerste seizoen van Nic Pizzolatto’s True Detective door bijna iedereen positief ontvangen werd, zijn de reacties op het tweede seizoen wat minder positief. Helemaal aan de torenhoge verwachtingen wist dit seizoen van de HBO-serie tot dusverre in elk geval niet te voldoen. Toch is HBO erg tevreden met het seizoen, en ziet baas Michael Lombardo een derde seizoen ook zitten.
Lombardo vertelde ”ontzettend trots” te zijn op dit seizoen. Vooral de finale is ”precies waar je op hoopt”. Maar: ”Ik denk dat je het hele seizoen moet zien. Ik moet zeggen, dat het echt heel bevredigend is. Ik heb me nooit bezig gehouden met het micromanagen van het proces. Nic [Pizzolatto] is een gedurfd verhalenverteller, iets wat ik op de meest positieve manier mogelijk bedoel. En ik denk dat het zich allemaal uitbetaalt.”

Gemiddeld kijken er in de Verenigde Staten verder live zo’n 3 tot 2,5 miljoen mensen naar serie. Geen wonder dus dat men een derde seizoen ziet zitten. ”Ik heb Nic verteld dat de deur voor hem open staat,” aldus Lombardo. ”Ik zou het geweldig vinden nog een seizoen met hem te mogen maken. Ik denk dat hij spectaculair werk verricht.”

Bron: TVLine

Lees meer over: True detective, nic pizzolatto, hbo, seizoen 2, seizoen 3, Michael Lombardo, taylor kitsch, colin Farrell, Rachel mcadams, vince vaughn

Informatie over de serie: True Detective

Populair nieuws