search
Nieuwe 'Black Mirror'-aflevering maakt Netflix-kijkers een beetje paranoïde
Series / Nieuws

Nieuwe 'Black Mirror'-aflevering maakt Netflix-kijkers een beetje paranoïde

Black Mirror maakt fans bang met een moderne Truman Show.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De geliefde serie Black Mirror is eindelijk terug en begint meteen met een reeks epische afleveringen. Een specifieke aflevering maakt alle kijkers echter redelijk paranoïde en wel om een goede reden.

In de eerste aflevering van seizoen 6 genaamd ‘Joan is Awful’ speelt Annie Murphy Joan. Joan ontdekt dat haar leven is omgetoverd in een serie op de streamingservice Streamberry.

Een serie over jezelf


In de serie op Streamberry wordt Joan gespeeld door Salma Hayek. De twee vrouwen besluiten om samen te gaan werken, omdat geen van beiden controle heeft over hun imago.

Ze kunnen echter niks tegen de serie doen, want de echte Joan krijgt te horen dat ze zelf overal goedkeuring voor heeft gegeven.



Paranoïde


Dit is ook het stukje waar fans helemaal paranoïde over zijn geworden. Het blijkt namelijk dat Joan de algemene voorwaarden niet gelezen heeft, net zoals de meesten van ons zouden doen.

Netflix-kijkers grapten meteen op sociale media dat ze vanaf nu wel goed de algemene voorwaarden zullen gaan lezen, zodat ze niet in Joans situatie terechtkomen.

Bekijk hieronder de tweets en stream Black Mirror op Netflix.















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen