search
Deze aflevering uit 'Black Mirror' seizoen 6 wordt "beste in jaren" genoemd
Series / Nieuws

Deze aflevering uit 'Black Mirror' seizoen 6 wordt "beste in jaren" genoemd

Het heeft even geduurd, maar de dystopische hitserie is weer helemaal terug.

Het nieuwste seizoen van Black Mirror is nog maar net uit en nu al zijn kijkers er lyrisch over. Er wordt al zelfs beweerd dat één van de afleveringen uit het seizoen de beste Black Mirror-afleveringen ooit is.

Afgelopen donderdag was er dan eindelijk het zesde seizoen van Netflix's dystopische hitserie. Fans hebben lang moeten wachten daar het vijfde seizoen alweer in 2019 verscheen. Gelukkig was het het wachten waard.

Demon 79


Seizoen zes verscheen met vijf afleveringen: Joan is Awful, Loch Henry, Beyond the Sea, Mazey Day en Demon 79. Met name die laatstgenoemde aflevering werd enorm gewaardeerd. Het wordt het "beste in jaren" genoemd.

Het verhaal van Demon 79 vindt plaats in het noorden van Engeland in 1979 en gaat over een bescheiden verkoper die wordt verteld dat ze de meest vreselijke handelingen moet uitvoeren om een catastrofe te voorkomen.

Seizoen 6 is hit and miss


Ook de derde aflevering Beyond the Sea met acteur Aaron Paul vinden kijkers fantastisch. Daar tegenover staat dat de aflevering Mazey Day volgens fans een van de slechtste Black Mirror-afleveringen ooit is.



Kijk nu het nieuwste seizoen van Black Mirror op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen