search
'Yellowstone'-acteur vindt het lot van de familie een "klap in het gezicht"
Series / Nieuws

'Yellowstone'-acteur vindt het lot van de familie een "klap in het gezicht"

Isabel May vindt de onthulling in 1923 een ongelofelijk grote shock.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
1883-ster Isabel May verbreekt haar stilte over het lot van de Duttons in 1923. Wat blijkt? De actrice vindt het een "klap in het gezicht".

1883 volgt een vroege generatie van de Dutton-familie uit zowel de originele serie Yellowstone als de prequel 1923. De familie moet een zware reis naar Montana afleggen en begint de grootste boerderij in de staat.

Heel wreed


Isabel May vertelde in een interview met The Hollywood Reporter dat het heel pijnlijk was om het lot van de familie in 1923 te ontdekken.

Dit is wat ze zei: "Wreed! Het was zo wreed. Het was echt een klap in het gezicht, denk ik. Taylor Sheridan gaat het verschrikkelijk maken, want zo zag het leven er toen gewoon uit."



Het pijnlijke lot


De familie zou nooit een gelukkig einde krijgen, maar dit is wel echt heel erg heftig. Na de dood van Elsa slaagt de familie er namelijk niet meer in om hun geluk te vinden. Elsa’s ouders Margaret en James overleven de harde realiteit namelijk ook niet.

De hele tijdlijn is gevuld met verdriet en dood, maar de onthulling van 1923 was wel heel erg schokkend. Tussen Elsa, James en Margaret was namelijk bijna een hele generatie verdwenen!

Te zien op Amazon


Bekijk hieronder een interview met Isabel May en stream 1883 op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen