Netflix heeft grote aankondiging voor 'Wednesday' seizoen 2!

We gaan een nieuw personage zien in 'Wednesday', dat we al kennen uit de originele films.

Nina Beerendonk, 18-06-2023 16:32

Nu seizoen 2 van Wednesday officieel in de maak is, heeft Netflix een van de grootste onthullingen gedaan tot nu toe. Tijdens het TUDUM-event gisteren is namelijk bevestigd dat er een nieuw lid van de Addams Family te zien zal zijn in het seizoen.
Hoewel er onthuld is dat een nieuw familielid van de Addams Family in de serie zal verschijnen, is nog niet bekendgemaakt wie dit is. Wednesday-actrice Jenna Ortega vertelde wel dat ze graag Cousin Itt in de serie terug zou zien.

Grandmama?

Joy Sunday (Bianca) en Hunter Doohan (Tyler) waren het er echter over eens dat Grandmama een goede toevoeging zou zijn aan de serie. Geen van beide van deze personages is tot nu toe nog verschenen in de coming-of-age horrorserie.

Eerder dit jaar onthulde Ortega dat ze veel meer betrokken was bij de ontwikkeling van het tweede seizoen: "We hadden al zoveel ideeën naar buiten gegooid, en ik ben iemand die heel praktisch is. Ik wil weten wat er aan de hand is", gaf Ortega toe.

Collaboratief

"En met een personage als Wednesday, dat zo geliefd en zo'n legende is, wilde ik haar echt niet verkeerd begrijpen. Dus ik probeer zoveel mogelijk gesprekken te voeren. Op de set, met de schrijvers en Tim [Burton], zouden we allemaal samenkomen en beslissen: 'Oké, wat werkt en wat niet?' Het was natuurlijk al heel collaboratief".


Ze vervolgde: "Dus ter voorbereiding op een tweede seizoen wilden we voorop lopen en ervoor zorgen dat we de gesprekken eerder konden beginnen ... En ik ben gewoon zo nieuwsgierig. Ik wil de outfits zien, nieuwe personages die binnenkomen, scripts, en ze waren zo aardig om me producer te laten zijn".

Seizoen 2

Waarschijnlijk heeft Ortega dus al wel een idee welk familielid een entree zal maken, aangezien ze betrokken is bij de productie. Voor ons zal het echter nog wel even duren voordat we uitvinden wie dit is.Wednesday seizoen 2 verschijnt waarschijnlijk in het najaar van 2024 op Netflix.
Lees meer over: Wednesday, Wednesday Addams, The Addams Familiy, Jenna Ortega, Tim Burton, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix