search
Bijna bij de NPO: het nieuwe seizoen van de sinistere advocatenthriller 'Top Dog'
Series / Nieuws

Bijna bij de NPO: het nieuwe seizoen van de sinistere advocatenthriller 'Top Dog'

In de advocatenthriller moet een ongewoon duo een grimmige zaak oplossen.

Eerder dit jaar kwam het eerste seizoen van de ijzige advocatenthriller Top Dog uit in Nederland bij de NPO, maar heel gauw zullen fans van Nordic Noir kunnen genieten van het tweede seizoen. Deze zal vanaf 22 juni te bingen zijn op NPO Plus. Wat voor jou?

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Jens Lapidus wordt in de Zweedse serie het verhaal van advocate Emily Jansson verbeeld, die hogerop wil klimmen bij advocatenkantoor Leijnon & Partners.

Plort


In de zaak, die Emily's carrière belooft te lanceren, moet ze achterhalen hoe de jonge CEO van een succesvol familiebedrijf ontvoerd heeft kunnen worden.Met de hulp van Najdan "Teddy" Maksumic, een ex-gevangene met spijt van zijn daden, gaat Emily op pad om de waarheid boven water te krijgen. Het duo raakt al gauw verstrengeld in een groter complot, dat meerdere seizoenen behoeft om te worden ontrafeld.

Release


Vanaf 1 juli zal de serie te vinden zijn op NPO Start en zal hij wekelijks te zien zijn op NPO3. Voor wie niet zolang kan wachten, is de serie ook vanaf 22 juni te bingen op NPO Plus.

Bekijk het eerste seizoen van Top Dog alvast op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen