search
Dit personage gaan we officieel niet meer zien in 'Fear the Walking Dead'
Series / Interview

Dit personage gaan we officieel niet meer zien in 'Fear the Walking Dead'

Er werd al naar gehint dat Morgan misschien 'Fear the Walking Dead' zou verlaten, maar nu is het officieel bevestigd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lennie James, bekend van zijn rol als Morgan Jones in Fear the Walking Dead, heeft nu officieel bevestigd dat hij de serie zal verlaten tijdens het achtste seizoen.

In de laatste aflevering konden we zien dat Morgan samen met zijn dochter Mo op weg was naar de Alexandria Safe-Zone om Rick op te sporen. Terwijl hij terugblikt op zijn reis tot nu toe, wordt er al gehint dat dit mogelijk zijn laatste zou kunnen zijn.

Einde in zicht


In een recent interview met ComicBook bevestigt James dat de zoektocht naar Rick inderdaad het einde betekent van Morgan's tijd in Fear the Walking Dead.



Zo liet hij weten dat kijkers zijn personage niet meer zullen zien in de laatste 6 afleveringen van The Walking Dead spin-off. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

Klaar is klaar


"Je zult hem niet meer zien," begon James. "Ik denk dat het gewoon de manier was waarop het verhaal zich ontvouwde voor het laatste seizoen. Het had te maken met de timing en met wat de makers Andrew Chambliss en Ian Goldberg wilden vertellen in het slotseizoen."

Daarna zei hij nog: "Ze wilden een aanzienlijk deel van de eerste zes afleveringen besteden aan Morgan's verhaal en daarna op dezelfde manier verdergaan."



Stream alle afleveringen van Fear the Walking Dead op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen