search
Peacock kondigt hilarisch tweede seizoen van Pete Davidson's 'Bupkis' aan
Series / Nieuws

Peacock kondigt hilarisch tweede seizoen van Pete Davidson's 'Bupkis' aan

De komiek heeft met het eerste seizoen voldoende mensen overtuigd voor een vervolg.

De streamingdienst Peacock brengt komiek Pete Davidson weer terug naar Staten Island in de semi-autobiografische serie Bupkis. NBCUniversal was zodanig blij met het eerste seizoen dat een tweede inmiddels is besteld.

Na een kleine drie maanden was het voor de omroep duidelijk dat ze meer van de serie wilde zien. Ze zijn met name lovend over de rol die Davidson speelt, en hoe hij in staat is om vrijwel iedereen aan het lachen te krijgen.

Ongekend talent


Hoofd entertainment bij NBCUniversal Susan Rovner vertelt hier over: "Pete Davidson is een talent dat maar een keer in een generatie voorkomt. Hij heeft de ongekende gave om je hardop te laten lachen met zijn ongefilterde stijl van humor.

Ze vervolgt: "We kunnen niet trotser zijn om verder dit avontuur in te gaan met Pete, Lorne Michaels, Broadway Video en onze partners bij Universal Television voor een tweede seizoen als we verdergaan met het uitbreiden van onze humor-catalogus bij Peacock."

Davidson is, min of meer, zichzelf


Bupkis draait om Davidson die een gefictionaliseerde versie van zichzelf speelt als hij zich bezighoudt met familiedynamieken, zijn moeder (Edie Falco), zijn opa (Joe Pesci) en de complexiteiten die gepaard gaan met beroemd zijn.



De serie is te bekijken op Peacock. Momenteel is het nog niet beschikbaar in Nederland.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen