search

Ons nieuws van zaterdag 24 juni 2023

IJzersterke ontvangst gloednieuwe misdaadserie op Netflix
Series / Nieuws

IJzersterke ontvangst gloednieuwe misdaadserie op Netflix

De serie 'Schlafende Hunde' scoort gelijk ontzettend goed op Netflix.

Sinds 22 juni is de Duitse misdaadserie Schlafende Hunde, of in het Engels Sleeping Dog te zien op Netflix. De serie trekt nogal veel bekijks en is na een paar dagen gelijk al de top 10 van de best bekeken series op de streamingsdienst binnengestormd.

Het verhaal draait om een agent die in diskrediet is geraakt die samen met een openbaar aanklager een gesloten moordzaak heropent. Ze hebben allebei verschillende redenen om dit te doen, maar ontdekken al snel een verontrustende samenzwering. Geen slapende honden wakker maken? Daar trekken de hoofdrolspelers zich niets van aan!

link met aanslag?


Verschillende personen binnen de politie en justitie lijken zelfs betrokken te zijn. Ook lijkt er een verband te zijn met een terroristische aanslag die anderhalf jaar geleden de stad heeft geschokt.

Schlafende Hunde is bedacht door Christoph Darnstädt, die ook bekend is van de film Das Experiment.



Bekijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe casting Linda Hamilton in 'Stranger Things' verbreekt de langlopende belofte van Duffer Broers
Series / Nieuws

Nieuwe casting Linda Hamilton in 'Stranger Things' verbreekt de langlopende belofte van Duffer Broers

De Duffer Broers verbreken hun belofte over nieuwe personages met de nieuwe casting van Linda Hamilton.

Ondertussen weet bijna elke Stranger Things fan wel dat Linda Hamilton zich bij de cast van seizoen 5 heeft gevoegd. Hoewel de actrice een sci-fi legende is, breekt ze wel de langlopende belofte van de Duffer Broers in seizoen 5.

De casting van Terminator-actrice Linda Hamilton is de eerste castingaankondiging voor het laatste seizoen. Fans zijn echter heel verbaasd over deze aankondiging na hun kritiek op seizoen 4.

Kritiek op seizoen 4


De kritiek op seizoen 4 was namelijk dat er te veel nieuwe personages werden geïntroduceerd. Hierdoor was er minder tijd om op de originele personages te concentreren.

Enkele originele personages zoals Jonathan Byers werden zelfs gedegradeerd tot een minder belangrijk ondersteunend personage.



De verbroken belofte


De Duffer Broers hebben dan ook een belofte gemaakt om in seizoen 5 geen nieuwe personages meer toe te voegen. Deze belofte hebben ze met de casting van Linda Hamilton echter gebroken.

Hamilton is echter niet de enige acteur die deze belofte zal doorbreken, Netflix heeft laten doorschemeren dat er nog meer nieuwe personages zullen volgen.

Bekijk hieronder de aankondiging en stream Stranger Things op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Streaming-platform Netflix krijgt een nieuwe naam
Series / Nieuws

Streaming-platform Netflix krijgt een nieuwe naam

Netflix raakte geïnspireerd door een van zijn nieuwste producties en past naam aan.

Dat Netflix naast commercieel ook creatief is, blijkt uit hun recente naamswijziging. Het betreft het officiële Twitter-account naast hun vernieuwde website.

Het betreft natuurlijk een komische publiciteitsstunt. Het nieuwste seizoen van Black Mirror gaat onder andere over een platform dat verdacht veel op Netflix lijkt, genaamd Streamberry. Dit platform heeft tijdelijk een 'echte' website, en Netflix' Twitter-account was voor even tot Streamberry omgedoopt.

'Awful' Twitteraars


Net zoals de hoofdpersoon in de aflevering Joan Is Awful kunnen mensen hun eigen realityserie krijgen. Wanneer je deze via Streamberry 'aanvraagt', dan kun je hier je naam invullen en direct een foto maken. Deze laad je vervolgens op, en je hebt een titelpagina met je eigen naam erop.

Een aantal Twitteraars heeft op deze manier al een 'hoofdrol' gekregen:








Black Mirror seizoen 6 is te bekijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eén van de beste gevangenisfilms ooit gemaakt staat gewoon op Netflix
Films / Video/clip/featurette

Eén van de beste gevangenisfilms ooit gemaakt staat gewoon op Netflix

Bij de diverse streamingdiensten kan je heel veel gave films terugvinden. De komende tijd pikken wij er een aantal pareltjes uit waarvan we overtuigd zijn dat je ze gezien moet hebben.

Er zijn soms momenten dat je even niet meer weet wat je nu precies wilt gaan streamen en bij welke dienst je wat wilt gaan zien. Nu kijken we naar één van de beste gevangenisfilms die je terug kan vinden op Netflix.

Voor deze keiharde gevangenisfilm gaan we naar 2008. In dit jaar kwam Felon uit. Deze film is gebaseerd op gebeurtenissen die zich voordeden in de beruchte California State Prison, Corcoran.

Veroordeeld


Wanneer een brave familievader met een veelbelovende toekomst per ongeluk uit zelfverdediging een inbreker bij zijn huis doodt, verliest hij alles wat hij heeft.

Veroordeeld voor onvrijwillige doodslag, moet hij de komende drie jaar doorbrengen in een zwaarbewaakte gevangenis waar de regels van de normale maatschappij niet langer gelden. Om te overleven zal hij moeten veranderen en zich meedogenloos moeten opstellen.

Erg realistisch


De film is opgenomen in de New Mexico State Penitentiary in de buurt van Santa Fe. Felon is een van de meest realistische gevangenisfilms ooit gemaakt. Het geweld in de film is wel een stuk zwaarder dan dat de realiteit was.



Felon is geschreven en geregisseerd door Ric Roman Waugh. Hij is onder meer bekend van andere grote films als Angel Has Fallen met Morgan Freeman en Gerard Butler, Greenland en Snitch.

Rauwe film


In de film zien we grote namen als Stephen Dorff, Marisol Nichols, Johnny Lewis en Val Kilmer. Kilmer, die op een nabijgelegen boerderij in New Mexico woont, stemde ermee in om in de film te spelen, als hij daarnaast zijn werk voor het New Mexico's Film Investment Program kon doen.



Op Rotten Tomatoes scoort de film onder het publiek een mooie 82%. Bij MovieMeter weet de film 3.68/5 te scoren. DonJefferson weet het volgende te zeggen over de film. "Wat een heerlijk, harde, rauwe film over het gevangeniswezen! De rollen konden in mijn ogen niet beter verdeeld worden. Hij heeft zo zijn emotionele kanten en ook zijn harde geweld en gevangenisfilosofie. Ik geef hem met recht 4 sterren!"





Zeker kijken


Als gevangenisfilms jou aanspreken is het zeker de moeite om deze film te gaan kijken. Kijk de film bij Netflix om voeg hem toe aan je watchlist voor een later moment.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reboot van 'Magnum P.I.' voor tweede keer geschrapt
Series / Nieuws

Reboot van 'Magnum P.I.' voor tweede keer geschrapt

De serie kreeg onlangs een tweede kans, maar die wordt nu keihard weggenomen.

Het is ongelooflijk maar waar... de reboot van Magnum P.I. is voor een tweede keer geschrapt.

Ruim een jaar geleden werd de serie met Jay Hernandeze nog geschrapt door CBS na vier seizoenen, om vervolgens twee maanden later opgepikt te worden door NBC.

Wat een gedoe


NBC bestelde toen 20 nieuwe afleveringen, die gespreid zouden worden over twee seizoenen van elk 10 afleveringen, met de optie voor meer seizoenen.



Maar nu ziet ook dit netwerk af van nieuwe afleveringen. NBC heeft de serie nu zelf nu zelf geschrapt. De acteurs uit de serie zijn nu vrij om achter nieuwe projecten aan te gaan.

Ingewikkelde kwestie


Tien van de 20 afleveringen zijn tot dusver uitgezonden, en NBC zal naar verwachting er alles aan doen om de resterende 10 afleveringen te promoten als het laatste seizoen van de serie.

En hoewel Universal Television bij NBC een nieuw onderkomen vond voor Magnum P.I., wordt niet verwacht dat dit nogmaals zal gebeuren.

Vreemde zaak


Wat overigens niet meehelpt is het feit dat de streamingrechten van de serie nooit een vaste thuishaven hebben gehad. Eerdere seizoenen kwamen terecht op Paramount+, maar het meest recente seizoen op Peacock.

En dat alles terwijl de serie een vaste schare fans heeft en de kijkersaantallen gelijkwaardig zijn aan andere NBC-series die wel zijn hernieuwd.

Naast Hernandez zijn er in Magnum P.I. ook rollen weggelegd voor Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill, Tim Kang en Amy Hill.

Showrunner is Eric Guggenheim en Justin Lin, John Davis en John Fox fungeren als uitvoerend producenten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Op deze dingen moet de 'Harry Potter'-reboot letten om beter te worden dan de films
Series / Nieuws

Op deze dingen moet de 'Harry Potter'-reboot letten om beter te worden dan de films

Hoewel we allemaal van de originele 'Harry Potter'-films houden, moeten we ook toegeven dat de reboot een enorm potentieel heeft om het verhaal nog beter te vertellen.

De Harry Potter-films zijn om één simpele reden bijna perfect: we houden van ze ondanks al hun gebreken. De nieuwe reboot zal met iets heel bijzonders moeten komen om de originele films te overtreffen. Er zijn in ieder geval een aantal dingen waar de serie op moet letten om deze kans te laten bestaan.

De nieuwe HBO-reboot van Harry Potter belooft trouw te zijn aan de boeken. Dat is goed nieuws voor de fans, want de films waren dat niet altijd. Aangezien er in de serie meer tijd is om het verhaal te vertellen, kunnen er veel meer details uit de boeken in beeld gebracht worden. Hier zijn een aantal dingen die de serie beter kan doen.

Jongere acteurs


Het is misschien moeilijk om te geloven voor de mensen die alleen de films hebben gezien, maar de boekenlezers weten dit maar al te goed: Lily en James Potter waren begin twintig toen Voldemort hen vermoordde. Hun dood was gedeeltelijk zo tragisch omdat ze zo jong stierven.

In de films zijn vrijwel alle volwassen personages een stuk ouder gemaakt. Zo ook Snape, die even oud was als James en Lily. Hoewel Alan Rickman natuurlijk de perfecte persoon was om de rol te spelen, kan de serie beter voor een jongere acteur kiezen. Snape was tijdens het eerste boek namelijk pas 31, Rickman was 55.

Peeves


Peeves, in het Nederlands ook wel Foppe, is een irritante plaaggeest die voor overlast zorgt in de boeken. Hij is daar de oorzaak van een aantal van de meest hilarische scènes. Peeves en McGonagall werkten bijvoorbeeld samen om Umbridge neer te halen.



In de films is Peeves volledig achterwege gelaten. Eigenlijk was dit best een aparte keuze, aangezien hij zo'n grote rol speelt in de boeken. Hopelijk krijgen we in de serie eindelijk een idee van hoe hij eruit ziet.

Winky de huiself


Net als Peeves, werd de huiself Winky volledig genegeerd in de films. Dit terwijl ze een grote rol speelt in de boeken, tijdens verschillende verhaallijnen. Door haar richt Hermione de Society for the Promotion of Elfish Welfare (S.P.E.W.) op, wat we ook niet zien in de films. Hopelijk is er in de serie wel genoeg tijd om dit personage in beeld te brengen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us'-maker Craig Mazin haalt de theorie van fans onderuit over de moordenaar van SPOILER
Series / Nieuws

'The Last of Us'-maker Craig Mazin haalt de theorie van fans onderuit over de moordenaar van SPOILER

Is de moordenaar van SPOILER al in seizoen 1 van The Last of Us gespot?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel het nog even zal duren voordat The Last of Us seizoen 2 te zien is, zijn fans druk bezig met het speculeren over dit vervolg. De maker van The Last of Us, Craig Mazin, bewijst echter dat deze specifiek theorie niet klopt.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige video game van Naughty Dog en het verhaal is in grote lijnen dus al lang bekend. Hierdoor zijn fans gaan nadenken over een heel belangrijk personage in The Last of Us Part II: Abby.

Een paardenstaart gespot?


Abby heeft niet de meest positieve rol in het tweede deel van de game, maar desondanks is ze een heel belangrijk personage. De iconische Firefly is te herkennen aan haar paardenstaart en dat is ook precies waar de theorie over gaat.

In de finale van seizoen 1 dachten fans namelijk haar paardenstaart gezien te hebben. Maker Craig Mazin ontkracht deze theorie echter meteen.



Niet Abby


Hij vertelde dat Abby nog gecast moet worden en ze dus zeker niet in seizoen 1 zat. Hij zei: "Ik kan bevestigen dat ze niet in de finale van seizoen 1 zat".

"Het personage waar iedereen het over heeft was slechts één van de Fireflies die toevallig een paardenstaart had. Veel mensen hebben paardenstaarten, dus dat was Abby niet".


Bekijk hieronder het interview waarin Mazin om 28:24 over Abby begint en stream The Last of Us op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Secret Invasion'-ster blijft optimistisch ondanks de woedende reacties op deze onverwachte dood
Series / Nieuws

'Secret Invasion'-ster blijft optimistisch ondanks de woedende reacties op deze onverwachte dood

Cobie Smulders is toch nog positief ondanks heftige kritiek van fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans smullen van de nieuwe Marvel-serie Secret Invasion. Hoewel de serie heel wat anders is dan we van Marvel zouden verwachten, heeft het wel de bekende plottwists. De dood van één personage was namelijk erg onverwacht.

In de eerste aflevering genaamd "Resurrection" is het aan Nick Fury (Samuel L. Jackson) en zijn bondgenoten Talos (Ben Mendelsohn) en Maria Hill (Cobie Smulders) om een bombardement van de Skrulls te voorkomen.

Onverwachte dood


Ondanks hun inzet kan het team de aanval niet voorkomen en ondertussen is Gravik (Kingsley Ben-Adir) veranderd in een Fury. Uiteindelijk is het Gravik die Maria Hill doodschiet en zo de eerste aflevering eindigt.



Hoewel Marvel-fans weten dat niemands leven gegarandeerd is in de MCU, zijn ze toch heel erg boos om deze dood. Ze hadden namelijk graag meer van Maria willen zien.

Cobie Smulders over haar eigen dood


Tijdens een interview met Vanity Fair vertelde Smulders dat "het geweldig zou zijn geweest" als ze meer tijd had gekregen in de MCU. Toch vertrouwt ze erop dat "Marvel de keuzes maakt die volgens hen het beste zijn".

De actrice ziet ook de positieve kant van de kritiek in. Ze ziet dat fans heel erg "verbonden" zijn met het verhaal en erg om de personages geven. En "dat is iets moois en geweldig".

Bekijk hieronder een interview met de cast en stream Secret Invasion op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Na slechts 1 seizoen is deze 'Star Trek'-serie alweer gecanceld
Series / Nieuws

Na slechts 1 seizoen is deze 'Star Trek'-serie alweer gecanceld

Deze geanimeerde Star Trek serie zal zometeen nergens meer te zien zijn.

Helaas zijn er weer een paar series geannuleerd en deze zullen zelfs binnenkort van Paramount+ worden verwijderd. Het gaat om de series Grease: Rise of the Pink Ladies, The Game, Queen of the Universe en een geliefde Star Trek-serie.

Paramount+ is bezig om haar programmering aan te passen en dit houdt in dat er enkele series geannuleerd zullen worden. Het is extra jammer, omdat de series zometeen helemaal niet meer te zien zullen zijn. Iets dat de laatste tijd steeds vaker het geval is.

Welke Star Trek-serie?


De Star Trek-serie die geannuleerd is, is de eerste animatieserie die zich afspeelt in het Trek-universum, namelijk Star Trek: Prodigy.

Star Trek: Prodigy was in Nederland nog niet te zien op Paramount+, maar de serie was in meer dan 180 landen te zien op Nickelodeon.

Geen herhalingen meer


Fans die van plan waren om de serie dus op Nickelodeon te kijken, hebben pech. De serie zal namelijk helemaal van het netwerk worden gehaald, zodat er geen herhalingen meer zullen zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Star Trek: Prodigy.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen tweede seizoen voor 'Rise of the Pink Ladies': Paramount+ annuleert én verwijdert de 'Grease'-prequel
Series / Nieuws

Geen tweede seizoen voor 'Rise of the Pink Ladies': Paramount+ annuleert én verwijdert de 'Grease'-prequel

'Rise of the Pink Ladies' krijgt geen tweede seizoen en wordt van Paramount+ verwijderd, tot de grote teleurstelling van de makers en acteurs.

Na de aankondiging dat Star Trek: Prodigy is gecanceld en van Paramount+ wordt verwijderd, gebeurt nu hetzelfde bij Grease: Rise of the Pink Ladies. De Grease-prequel krijgt dus geen tweede seizoen.

Grease: Rise of the Pink Ladies-maker Annabel Oakes deelde het nieuws op haar Instagram Stories. Hierin noemt ze de beslissing om de serie van het platform te verwijderen 'wreed'.

Nergens meer te bekijken


Ze schreef: "Het is een bijzonder wrede zet, de serie wordt ook verwijderd van @paramountplus en tenzij deze een nieuw thuis vindt, kun je deze nergens meer bekijken ... De cast, mijn creatieve partners en ik zijn allemaal kapot van het volledig wissen van onze serie".

Ze voegde eraan toe: "Mensen sturen al berichten en video's over hoeveel de serie voor hen betekende en ik vind het absoluut geweldig om ze te horen en te zien ... Het belangrijkste dat we leuk zouden vinden, is dat je de serie bekijkt voordat deze verwijderd wordt".

Hele dag gehuild


Ari Notartomaso (Cynthia) reageerde ook op het nieuws via Instagram: "Ik heb de hele dag gehuild wetende dat we iets hebben gemaakt waardoor wij en zoveel mensen zich gezien en vertegenwoordigd voelen, en dit tegelijkertijd weer een serie is die is toegevoegd aan de lijst met diverse casts en sapphische hoofdpersonages die na een eerste seizoen werden gecanceld".

Bekijk op instagram


"Maar het is gebeurd, en ik hou zoveel van jullie allemaal. We hebben misschien niet meer Cynthia, maar je zult mij altijd hebben", voegt de acteur eraan toe. In Nederland is Rise of the Pink Ladies exclusief te zien op SkyShowtime. Het is nog niet duidelijk of de serie ook daar verwijderd zal worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is de HBO-serie 'The Idol' te controversieel voor een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Is de HBO-serie 'The Idol' te controversieel voor een tweede seizoen?

'The Idol' wordt door critici onderuitgehaald, maar dat hoeft niet te betekenen dat de serie meteen gecanceld wordt.

De nieuwe HBO-serie The Idol is verwikkeld in controverse, waardoor veel fans zich afvragen of er eigenlijk wel een tweede seizoen kan komen. Toch zou dit ook juist positief uit kunnen pakken voor de serie.

The Idol ging in première op het 76e filmfestival in Cannes en de ontvangst was vanaf het begin al alles behalve positief. De inhoud van de serie werd bijna universeel afgewezen door critici en de acteercapaciteiten van The Weeknd werden door de mangel gehaald.

Hoopvol


Euphoria-maker Sam Levinson nam de leiding over het project en verhoogde, volgens degenen op de set, opzettelijk de seksuele componenten van de serie in zoverre dat deze nu wordt beschreven als "martelporno". De productie liep achter op schema en waren er veel herschrijvingen, wat een duidelijk gebrek aan narratieve richting aangaf.

Hoewel backstage-problemen de productie hebben vertraagd en negatieve recensies niet zo'n hoopvol gevoel geven, is The Idol een soort spektakel geworden dat gunstig zou kunnen zijn voor HBO. Zelfs in deze wolk van controverse kan seizoen 2 van The Idol nog steeds plaatsvinden.

Kijkcijfers


Aangezien er nog maar een handvol afleveringen is uitgezonden, is het logisch dat seizoen 2 van The Idol momenteel nog niet is bevestigd. Hoewel er geruchten rondgingen, is de serie daarentegen ook zeker nog niet geannuleerd. De kritische vooruitzichten mogen dan niet al te best zijn, maar deze beslissing zal uiteindelijk gebaseerd zijn op kijkcijfers.



Als The Idol uiteindelijk groen licht krijgt voor nog een seizoen, is het moeilijk om precies te zeggen wanneer de releasedatum zou zijn. Waarschijnlijk duurt de productie dit keer korter, omdat er nu een duidelijkere richting is. Op zijn vroegst zou seizoen 2 eind 2024 kunnen worden verwacht.

Acteurs


Een positief punt aan de serie is de cast. Vooral Lily-Rose Depp wordt geprezen om haar acteertalent, dus haar zouden we waarschijnlijk terugzien in het tweede seizoen. Hoewel The Weeknd minder positieve reacties krijgt, is het logisch voor het verhaal als hij ook terugkeert.

Bekijk op instagram


Een nieuwe aflevering van The Idol verschijnt iedere maandag op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit meesterwerkje uit de jaren '90 op Netflix is onmisbaar
Films / Video/clip/featurette

Dit meesterwerkje uit de jaren '90 op Netflix is onmisbaar

Deze ruim twee en een half uur durende film uit 1992 leverde voor hoofdrolspeler Al Pacino een Oscar op voor beste acteur in de hoofdrol.

Scent of a Woman is een film waar meerdere genres samen komen. Het is echt een aanrader voor een ieder en bevat een zeer sterk verhaal.

Netflix omschrijft de film als aangrijpend en ontroerend. Anderen vullen dit aan met een film waarin de twee hoofdpersonages geweldig gecast zijn, er een flinke dosis oorlog in zit en als film die je niet mag missen, ongeacht van wat voor film je dan ook houdt.

Levensveranderend


De oud-kolonel Frank Slade is getekend door het leven, blind en sarcastisch met een poëtische ondertoon. Charlie Simms is een eerlijke, serieuze student die als oppas voor Slade aangenomen wordt.

Samen beleven deze tegengestelde mannen in de stad New York een onverwacht avontuur wanneer Charlie in de problemen komt. Dit zal het leven van de beide mannen voorgoed veranderen.

Regie en cast


Deze indrukwekkende film komt van regisseur Martin Brest. Films als Beverly Hills Cop, Meet Joe Black en Midnight Run komen ook allemaal van zijn hand.



Naast Pacino, die de rol van oud-kolonel Slade op zich neemt, zien we Chris O'Donnell als oppas Charlie. James Rebhorn, Gabrielle Anwar, Philip Seymour Hoffman, Richard Venture en Bradley Whitford vullen deze cast verder aan.

Mooie afgeronde personages


De film pakt op IMDb een heel mooi cijfer van 8/10. De critici op Rotten Tomatoes scoren de film 85% en het publiek 92%. "Een geweldig personage gedreven film met twee goed afgeronde personages, een leuke uitvoering door Pacino, behendige regie, een aanvullende score en veel menselijke interesse." aldus een van de critici op de website.



Op MovieMeter zien we een nette score van 3.76/5 voor Scent of a Woman. Notsub zegt het volgende over de film, 'Scent of a Woman' is een echte Al Pacino show. Zijn personage is waar de gehele film om draait en zijn superieure spel versterkt dat nog eens. De vele stemmingswisselingen houden de film levendig, met als hoogtepunten het familiediner en de tango-scene."

Kijken dus


Je streamt Scent of a Woman bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video zet deze week 4 nieuwe series online waaronder een nieuw seizoen 'Jack Ryan'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 4 nieuwe series online waaronder een nieuw seizoen 'Jack Ryan'

Naast de bekende hits is het deze week tijd voor een spiksplinternieuw Tom Clancy-avontuur.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Million Dollar Island (seizoen 2 - aflevering 11)



Verschijnt op: 26 juni
Genre: Reality-TV
Kijk op Prime Video

Synopsis: Dennis van der Geest presenteert Million Dollar Island. Een programma waarin kandidaten 60 dagen moeten zien te overleven op een verlaten eiland met 99 anderen. Wie weet het spel slim genoeg te spelen om de finale te bereiken?





Deadloch (seizoen 1 - aflevering 7)



Verschijnt op: 29 juni
Genre: Komedie
Kijk op Prime Video

Synopsis: Twee compleet verschillende vrouwelijke rechercheurs moeten gedwongen samenwerken om de moord op een plaatselijke man op te lossen in het rustige stadje aan zee van Deadloch.





Tom Clancy's Jack Ryan (seizoen 4 - aflevering 1-2)



Verschijnt op: 30 juni
Genre: Actie / Drama / Thriller
Kijk op Prime Video

Synopsis: Als CIA-analist Jack Ryan een reeks verdachte bankoverschrijvingen tegenkomt, haalt zijn zoektocht naar antwoorden hem weg achter zijn bureau en belandt hij in een dodelijk spel van kat en muis door Europa en het Midden-Oosten, waar een opkomende terroristenleider zich voorbereidt op een grote aanval tegen de VS en haar bondgenoten.





Overige series nieuw op Prime Video



Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

30 juni: Jalas o Te Rajas (seizoen 1 - aflevering 4) - Komedie / Drama - Deze serie volgen de rivalen El Escorpión Dorado en Facundo als ze op een hilarische roadtrip gaan door Mexico en aan de meest extreme uitdagingen deelnemen die georganiseerd worden door hun bekende vrienden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen waaronder het hilarische 'The Righteous Gemstones'
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen waaronder het hilarische 'The Righteous Gemstones'

Het zit deze week boordevol spektakel, actie, intrige en meer dan genoeg humor op HBO Max.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Righteous Gemstones (seizoen 3 - aflevering 3)



Verschijnt op: 26 juni
Genre: Komedie / Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: Danny McBride keert terug naar HBO in een nieuwe komedie die draait om een wereldberoemde televisie-evangelistengezin met een lange traditie van opstandigheid, hebzucht en liefdadigheidswerk, dit alles in naam van onze lieve heer Jezus Christus.





The Idol (seizoen 1 - aflevering 4)



Verschijnt op: 26 juni
Genre: Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: Na een zenuwinzinking in de weg kwam van Jocelyn's laatste tour, is ze vastberaden om haar rechtmatige status als grootste en meest sexy popster in Amerika te claimen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros, een expert in het nachtleven.





And Just Like That… (seizoen 2 - aflevering 3)



Verschijnt op: 30 juni
Genre: Komedie / Drama / Romantiek
Kijk op HBO Max

Synopsis: In dit nieuwe hoofdstuk van Sex and the City volgen we Carrie, Miranda en Charlotte op hun reis van hun ingewikkelde leven en vriendschappen toen ze dertigers waren naar hun nog ingewikkelder leven en vriendschappen nu ze vijftigers zijn.





Overige series nieuw op HBO Max



Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

29 juni: Ten Year Old Tom (seizoen 2) - Animatie / Komedie - De avonturen van een doodgewone jongen die twijfelachtige adviezen krijgt van volwassenen met de beste bedoelingen.

29 juni: Warrior (seizoen 3) - Actie / Criminaliteit / Drama - Warrior speelt zich af in San Francisco's Chinatown in de nasleep van de Burgeroorlog en gaat over een jong talent in de vechtkunst dat net uit China is aangekomen en verwikkeld raakt in de bloederige Tong-oorlog.

29 juni: Superman and Lois (seizoen 3 - aflevering 13) - Actie / Avontuur / Drama - De bekendste superheld en z'n bekende journaliste hebben te maken met de stress, de druk en de moeilijkheden die werkende ouders in de huidige samenleving moeten ondergaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Peacock kondigt hilarisch tweede seizoen van Pete Davidson's 'Bupkis' aan
Series / Nieuws

Peacock kondigt hilarisch tweede seizoen van Pete Davidson's 'Bupkis' aan

De komiek heeft met het eerste seizoen voldoende mensen overtuigd voor een vervolg.

De streamingdienst Peacock brengt komiek Pete Davidson weer terug naar Staten Island in de semi-autobiografische serie Bupkis. NBCUniversal was zodanig blij met het eerste seizoen dat een tweede inmiddels is besteld.

Na een kleine drie maanden was het voor de omroep duidelijk dat ze meer van de serie wilde zien. Ze zijn met name lovend over de rol die Davidson speelt, en hoe hij in staat is om vrijwel iedereen aan het lachen te krijgen.

Ongekend talent


Hoofd entertainment bij NBCUniversal Susan Rovner vertelt hier over: "Pete Davidson is een talent dat maar een keer in een generatie voorkomt. Hij heeft de ongekende gave om je hardop te laten lachen met zijn ongefilterde stijl van humor.

Ze vervolgt: "We kunnen niet trotser zijn om verder dit avontuur in te gaan met Pete, Lorne Michaels, Broadway Video en onze partners bij Universal Television voor een tweede seizoen als we verdergaan met het uitbreiden van onze humor-catalogus bij Peacock."

Davidson is, min of meer, zichzelf


Bupkis draait om Davidson die een gefictionaliseerde versie van zichzelf speelt als hij zich bezighoudt met familiedynamieken, zijn moeder (Edie Falco), zijn opa (Joe Pesci) en de complexiteiten die gepaard gaan met beroemd zijn.



De serie is te bekijken op Peacock. Momenteel is het nog niet beschikbaar in Nederland.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat kun je verwachten van het nieuwe seizoen van American Horror Story? Alles wat je moet weten
Series / Nieuws

Wat kun je verwachten van het nieuwe seizoen van American Horror Story? Alles wat je moet weten

Alle details die tot zover bekend zijn hebben we even voor je op een rijtje gezet.

Al meer dan een decennium weet de angstaanjagende anthologie-serie American Horror Story kijkers aan de buis te kluisteren. Dit is wat we allemaal kunnen verwachten in het twaalfde seizoen.

Misschien wel het meest opvallende nieuws is de toevoeging van Kim Kardashian aan de cast van het nieuwe seizoen. Na een aantal niet al te veel opvallende rollen in producties gaat ze nu deel uitmaken van een van de grootste horrorseries.

Terugkeer van oude bekenden


Wat American Horror Story ook geregeld heeft gedaan is het laten terugkeren van bekende acteurs. Dit seizoen belooft ook de terugkeer van actrice Emma Roberts. Zij was er in het derde seizoen Coven voor het eerst bij.

Ook zien we komend seizoen acteur Zachary Quinto weer terug. Hij speelde in het elfde seizoen ook alweer mee na een tijd afwezig te zijn geweest. In het nieuwe seizoen komt hij echter alleen terug voor een gastrol.

Wanneer kunnen we het verwachten?


Momenteel staat de releasedatum gepland op 1 augustus van dit jaar. Op dezelfde datum verschijnt ook de roman Delicate Condition waarop het nieuwe seizoen is gebaseerd. Echter is er wel kans dat deze datum niet haalbaar is.



Zoals inmiddels is bekend is dat er sinds een kleine twee maanden een landelijke schrijversstaking in de VS is. De productie staat immers stil en er staat momenteel maar één schrijver op het project om de serie af te maken.

Sinister complot


Het twaalfde seizoen is dus gebaseerd op het nog te verschijnen boek Delicate Condition, en gaat over een zwangere vrouw die overtuigd is dat er een sinister complot beraamd wordt om te zorgen dat zij haar baby niet kan krijgen.



Kijk tot het nieuwe seizoen verschijnt alle afleveringen van American Horror Story op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontmasker de bedrieger: welke van deze vijf populaire Marvel-personages is eigenlijk een Skrull?
Series / Nieuws

Ontmasker de bedrieger: welke van deze vijf populaire Marvel-personages is eigenlijk een Skrull?

De serie belooft een aantal verrassende onthullingen die het MCU voor altijd zullen veranderen

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Secret Invasion, de nieuwe Disney+-serie gebaseerd op de gelijknamige Marvel strip, zal verschillende Marvel-personages onthullen als Skrulls. Hier zijn vijf personages die mogelijk als Skrulls worden onthuld.

5. Sonya Falsworth


Olivia Colman maakte haar debuut in het MCU in de eerste aflevering van Secret Invasion. Ze speelde een MI6-agent met een gecompliceerd verleden met Nick Fury.

Marvel heeft maar weinig informatie vrijgegeven over het personage van Colman, maar het lijkt erop dat ze erg op Fury lijkt, omdat ze ook toegewijd is aan het beschermen van haar land, ongeacht de kosten.



4. Valentina Allegra De Fontaine


Julia Louis-Dreyfus is onlangs toegetreden tot het MCU, aan het einde van Black Widow als de mysterieuze Contessa Valentina Allegra de Fontaine.

Als nieuwe directeur van de CIA heeft 'Val' duidelijk connecties met het voortdurende Thunderbolts Initiative en werft sinds het begin van fase 4 in het geheim bepaalde Marvel-personages voor het team.

Val's bedoelingen zijn nog niet volledig onthuld, maar ze kan voor een hogere macht werken.

Als dit waar is, zou Secret Invasion kunnen onthullen dat de Skrulls verantwoordelijk waren voor de oprichting van de Thunderbolts.

Een nieuw superheldenteam dat ze kunnen controleren, in plaats van de onhandige en gevaarlijke Avengers.



3. Sharon Carter


In een van de duisterste plotwendingen van het MCU tot nu toe onthulde Falcon and the Winter Soldier dat Sharon Carter (Emily VanCamp) de Power Broker was.

Deze onthulling stuitte op veel kritiek van kijkers die vonden dat Sharon zich tijdens de gebeurtenissen van Falcon and the Winter Soldier buitengewoon vreemd gedroeg.

Door te onthullen dat Sharon is vervangen door een Skrull, zou dit vreemde verschil kunnen worden verklaard.



2. Hank Pym


Dr. Hank Pym (Michael Douglas) was een van de grootste onthullingen van Skrull-indringers tijdens het oorspronkelijke Secret Invasion-verhaal in Marvel-strips.

Vooral omdat het Skrull-rijk zijn invloed gebruikte om het Avengers Initiative over te nemen.

De Skrull Pym werd een belangrijke troef in de overname van het Skrull-rijk en fungeerde zelfs als het gezicht van de invasie door de buitenaardse wezens op aarde aan te kondigen.



1. Nick Fury


Samuel L. Jackson's Nick Fury is misschien wel het belangrijkste personage in Secret Invasion, maar het is nog steeds mogelijk dat de serie onthult dat hij een Skrull-indringer is.

Fury is een bekende bondgenoot van de Skrulls en heeft zelfs Talos ingeschakeld om hem op bepaalde momenten in de MCU-geschiedenis te vervangen.

Daarom zou Secret Invasion kunnen onthullen dat Fury niet is wie hij lijkt te zijn.

In promotiemateriaal voor de serie hebben personages opgemerkt dat Fury drastisch veranderd is na zijn dood in de Blip.

In een serie die bedoeld is om het vertrouwen te ondermijnen, zou dit een belangrijk waarschuwingssignaal moeten zijn voor kijkers.

Fury is slim genoeg om een Skrull-indringer te ontdekken, maar hij kan ook een meesterplan hebben dat de kijkers voor de gek houdt en de onthulling nog schokkender maakt.



Het blijft afwachten hoeveel van deze personages daadwerkelijk Skrull-indringers zullen zijn in Secret Invasion.

De serie belooft echter zeker een aantal verrassende onthullingen die het MCU voor altijd zullen veranderen.



Nieuwe afleveringen van Secret Invasion zullen wekelijks op Disney+ te zien zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er een derde seizoen van 'The Bear'? Alles wat we tot nu toe weten
Series / Nieuws

Komt er een derde seizoen van 'The Bear'? Alles wat we tot nu toe weten

Een derde seizoen zal hoogstwaarschijnlijk niet lang op zich laten wachten

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van het populaire culinaire drama The Bear is net uit en wordt met veel lof ontvangen. Na het ijskoude einde van het seizoen is dan ook de vraag: komt er een derde seizoen?

The Bear


Het eerste seizoen van The Bear ging in 2022 in première en werd met veel lof ontvangen. Ook het tweede seizoen doet het nu al goed.

Het volgt de jonge en getalenteerde chef-kok Carmine "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White) die terugkeert naar zijn thuisstad Chicago om het noodlijdende restaurant van zijn familie te redden na de onverwachte dood van zijn broer Michael (John Bernthal).

Het eerste seizoen was al een groot succes en ook het tweede seizoen lijkt de hoge verwachtingen te overstijgen.



Seizoen drie?


Met een groot succes komt ook meteen de vraag naar meer. Vanwege de nieuwigheid van The Bear Seizoen 2 is er nog geen officiële aankondiging gedaan.

Gezien het overweldigende succes van The Bear, is het zeer waarschijnlijk dat een vernieuwing voor seizoen 3 op elk moment kan worden verwacht.

Wie gaan we terugzien?


Omdat de cast een waanzinnig groot onderdeel is van het succes van de serie, is te verwachten dat de meeste acteurs zullen terugkeren voor seizoen 3, gezien de ontwikkelingen in seizoen 2.

Jeremy Allan White zal naar alle waarschijnlijkheid weer te zien zijn in de hoofdrol als chef-kok Carmy.



Andere castleden die naar alle waarschijnlijkheid terug zullen keren zijn: Ebon Moss-Bachrach als fan favoriet Richard "Richie" Jerimovich, Molly Gordon als Claire, Ayo Edebiri als Sydney Adamu, Lionel Boyce als Marcus, Liza Colón-Zayas als Tina en Matty Matheson als Neil Fak.

Daarnaast kunnen ook andere bekende gezichten terugkeren, zoals Abby Elliott als Natalie "Sugar" Berzatto en Jon Bernthal als Mikey Berzatto in flashbackvorm.

Nieuwe castleden in seizoen 2, zoals Bob Odenkirk als oom Lee en Jamie Lee Curtis als Donna Berzatto, zullen mogelijk ook weer te zien zijn in seizoen 3 van The Bear.



Waar zal het derde seizoen over gaan?


Hoewel er nog niets zeker is over het verhaal van seizoen 3, hebben de gebeurtenissen in de finale van seizoen 2 belangrijke hints gegeven over wat er zou kunnen gebeuren in de komende afleveringen.

Carmy's bekentenis aan Claire over het opofferen van zijn professionele leven voor zijn persoonlijke leven zal zeker moeten worden aangepakt.

Daarnaast zal de ontdekking dat Marcus (Lionel Boyce) mogelijk het overlijden van zijn moeder heeft gemist, een impact hebben op zijn liefde voor de culinaire kunsten.

Het is duidelijk dat Carmy zijn trauma nog niet heeft verwerkt en dat hij dit zal moeten aanpakken voordat alles om hem heen instort.



Het tweede seizoen van The Bear is nu te zien op Hulu en vanaf 19 juli op Disney+


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emilia Clarke onthult haar favoriete franchise: 'Star Wars', 'Terminator', Marvel, of toch 'A Song of Ice and Fire'?
Series / Nieuws

Emilia Clarke onthult haar favoriete franchise: 'Star Wars', 'Terminator', Marvel, of toch 'A Song of Ice and Fire'?

De actrice heeft in grote franchises gespeeld, maar welke is haar favoriet en waarom?

We kennen de goedlachse Emilia Clarke uit Terminator: Genisys, Star Wars: Solo, en Game of Thrones. Waar menig acteur al dolblij is met één franchise, heeft Clarke alledrie van dichtbij meegemaakt.

Haar rol als G'iah in Secret Invasion voegt nu Marvel aan dit rijtje toe. In een gesprek met Yahoo onthulde Clarke welke franchise haar favoriet is.

Een eigen niveau


Clarke gaf aan dat Marvel met stip op de eerste plaats staat. Aangezien zij momenteel Secret Invasion aan het promoten is, lag dit antwoord natuurlijk voor de hand.

De actrice ging er echter wat dieper op in. Clarke: "Het is een geheel eigen categorie, zij hebben hun eigen niveau. Het is meer dan alleen een superheldenserie, dit is Marvel. Ze zijn de beste, en dat weten ze ook. Alles is voorhanden, ze hebben de middelen, en dat geeft rust".

Casting, onnodig, teleurstellend


In dit verband is Clarke's antwoord zo gek nog niet. De andere drie franchises waarin zij speelde kenden de nodige controverse.

Star Wars: Solo kreeg de nodige kritiek, onder andere doordat men de rol van Harrison Ford opnieuw gecast had. Terminator: Genisys was volgens vele fans een onnodige film en kon niet bepaald op waardering rekenen. Het einde van Game of Thrones dreunt tot op de dag van vandaag na.

De sympathieke actrice heeft nu dus een franchise gevonden waarbij alles vanaf het begin goed geregeld was en kon zich volledig storten op de rol van Skrull G'iah. Secret Invasion kun je streamen op Disney+.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijk naar Henry Cavills emotionele afscheid van 'The Witcher' tijdens Tudum
Series / Video/clip/featurette

Kijk naar Henry Cavills emotionele afscheid van 'The Witcher' tijdens Tudum

Tijdens Netflix' Tudum-evenement nam Cavill na drie seizoenen afscheid van Geralt of Rivia.

Vrijwel alles is al gezegd en geschreven over de vervanging van Henry Cavill door Liam Hemsworth als de Witcher. Tijdens Tudum, dat dit jaar in São Paulo te Brazilië werd gehouden, sprak Cavill fans en collega's toe.

Cavill's clip is hieronder te zien. De Britse acteur nam op een professionele manier afscheid maar was duidelijk ook met emotie vervuld.

Massa juichende fans


Aan het begin zie je een shot van het podium en een werkelijk gigantische massa juichende fans. Cavill staat op het podium met Freya Allan, Anya Chalotra en Joey Batey. De hoffelijke Cavill spreekt lovend over zijn collega's.

Goed neergezet


Cavill: "Het is geweldig om hier te zijn. Ik ga jullie vertellen over het filmen van mijn laatste seizoen, maar eerst wil ik mijn geweldige collega's bedanken. Jullie hebben de personages zo goed weergegeven, met veel nuance. Dit terwijl het erg makkelijk is om deze personages te versimpelen. Ik ga jullie ongelooflijk missen".

De acteur wendt zich vervolgens tot het publiek en bedankt hen eveneens. "Dank jullie wel. Jullie waren allemaal geweldig, en dat geldt ook voor de mensen thuis," besluit Cavill.

Reusachtige uitdaging


Voor nu kunnen de fans nog van een seizoen genieten met de, volgens velen, 'enige echte' Geralt of Rivia. Zijn opvolger Hemsworth heeft duidelijk een reusachtige uitdaging voor zich. Het eerste gedeelte van seizoen 3 van The Witcher start op 29 juni op Netflix. Het tweede gedeelte is vanaf 27 juli te bekijken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drastische veranderingen in 'Reacher' seizoen 2 van Prime Video
Series / Nieuws

Drastische veranderingen in 'Reacher' seizoen 2 van Prime Video

De populaire actieserie zal een totaal ander seizoen 2 laten zien.

Menigeen kijkt uit naar het nieuwste seizoen van Reacher op Prime Video. De imposante militaire specialist is goed voor bikkelharde actie en de nodige humor. Seizoen 2 toont de verilming van Lee Childs' De Rekening, en zal een aantal drastische veranderingen laten zien.

Aan het einde van seizoen 1 vertrok Reacher uit het plaatsje Margrave. Oscar Finlay (Malcolm Goodwin) and Roscoe Conklin (Willa Fitzgerald) zien we dus niet meer terug. Hieronder lees je met wie Reacher nu gaat samenwerken.

Contact met oude eenheid


Racher ziet ex-collega's van de 110th MP Special Investigations Unit terug. Dit betekent dat hij zich tussen mensen bevindt die uit hetzelfde hout zijn gesneden als hijzelf. De missies kennen minder risico, maar er zullen ongetwijfeld meer specialistische wapens gebruikt worden.

Nieuwe teamgenoten


Finlay en Conklin vulden Reacher prima aan. De twee agenten uit Margrave hadden een bedachtzame aanpak en dit werkte prima gezien de impulsieve aard van Reacher.

In seizoen 2 kunnen we een ander soort dynamiek verwachten, daar Reacher wordt bijgestaan door onder andere David O'Donnell en Karla Dixon. O'Donnell hanteert een indrukwekkend aantal wapens met het grootste gemak, en Dixon staat haar mannetje in ieder willekeurig gevecht.

Steviger seizoen 2


Hierdoor is het redelijk aan te nemen dat het nieuwste seizoen wat steviger zal zijn. Doordat zowel de omgeving zelf als de collega's drastisch verschillen zal de actie grootser zijn. De serie zal echter ongetwijfeld opnieuw een spannend verhaal afleveren. Je kunt Reacher bekijken op Prime Video.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze briljante momenten in 'Game of Thrones' kwamen helemaal niet in de boeken voor
Series / Nieuws

Deze briljante momenten in 'Game of Thrones' kwamen helemaal niet in de boeken voor

Niet alle scènes die niet uit de 'Game of Thrones'-boeken kwamen waren zo slecht als de finale.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is een algemeen gevoel bij kijkers dat bijna alles wat de showrunners hebben toegevoegd aan Game of Thrones automatisch slecht is. Maar toch zijn er ook een hoop geweldige momenten die niet uit de boeken komen.

Dat fans over het algemeen sceptisch zijn over de toevoegingen van de seriemakers is op zich ook wel begrijpelijk, gezien de vreselijk teleurstellende finale. Maar afgezien van seizoen 8 waren er veel goede momenten in de serie waar George R.R. Martin helemaal niets mee te maken had.

Tyrion ontmoet Daenerys


Helaas was Tyrion in de boeken die op het moment van productie werden gepubliceerd nog niet op weg om Daenerys Targaryen te ontmoeten. De makers van de serie besloten hier verandering in te brengen.

Hun eerste ontmoeting op het scherm stelde de fans niet teleur. Dany's sterke ambitie om te krijgen wat ze wil en Tyrion's wijsheid werden gecombineerd om kijkers een van de krachtigste duo's te geven.

Ygritte schiet Jon Snow neer


Het einde van de relatie tussen Jon Snow en Ygritte was veel prominenter in de serie. In de boeken moeten lezers tijdens dit moment raden of de pijl die Snow ving wel of niet van Ygritte was.



In de serie is dit juist heel duidelijk. Het paar heeft op dit moment een behoorlijk emotionele dialoog, en we zien Ygritte Jon verwonden maar hem laten gaan.

Cersei blaast de Sept of Baelor op


Welke theorieën de lezers ook hebben gehad over de toekomst van Cersei's verhaallijn, de realiteit is dat de boeken pas tot op het punt van haar proces zijn gekomen. De serie moest wat betreft haar personage dus veel zelf toevoegen.



Het moment dat Cersei wildvuur gebruikt om wraak te nemen op vrijwel iedereen die ze haat met een brandende passie, is een gruwelijke maar waanzinnig krachtige scène. En deze is toch echt bedacht door de seriemakers. Bekijk Game of Thrones op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Deze langlopende scifi-serie eindigde met één van de meest gehate finales aller tijden

  2. 2. Mysterieuze sciencefictionserie heeft Netflix al bijna 6 weken in zijn greep: is het voldoende?

  3. 3. "Sherlock, ontmoet je gelijke": critici op Rotten Tomatoes zijn laaiend enthousiast over dit gloednieuwe moordmysterie

  4. 4. Met de beruchte 0% op Rotten Tomatoes is dit de slechtste Netflix-serie aller tijden

  5. 5. Duistere Netflix-thriller trapt over een paar dagen af: is dit de volgende hit?

Bekijk alle artikelen