search
Netflix komt deze week met 10 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'The Witcher'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 10 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'The Witcher'

Ga deze week op avontuur met Netflix in de magische werelden vol monsters en magiërs.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Witcher (seizoen 3 - aflevering 1-5)



Verschijnt op: 29 juni
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.





Riverdale (seizoen 7 - aflevering 13)



Verschijnt op: 29 juni
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.





Papadag (seizoen 1-2)



Verschijnt op: 1 juli
Genre: Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Een groep mannen ontmoet elkaar wekelijks in een park in Amsterdam en delen de spannende dingen, leuke momenten en misstappen als moderne vader met elkaar.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

28 juni: Delete (seizoen 1) - Drama / Romantiek / Thriller - Een paar geliefden die een buitenechtelijke affaire hebben plannen een nieuw leven samen nadat ze een telefoon hebben ontdekt die andere mensen uit hun bestaan kan wissen.

28 juni: Doctor Cha (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Drama - Twintig jaar nadat ze de medische wereld achter zich heeft gelaten, keert een huisvrouw terug in het vak. Ze moet haar draai zien te vinden in een baan vol verrassingen.

28 juni: Muscles & Mayhem: An Unauthorized Story of American Gladiators (seizoen 1) - Documentaire / Geschiedenis / Sport - In de jaren 90 sloegen de stunts in 'American Gladiators' aan bij veel fans. Deze docuserie onderzoekt het succes van het tv-programma en hoe het bijna eindigde voordat het begon.

29 juni: Ooku: The Inner Chambers (seizoen 1) - Animatie / Drama / Fantasie - In een alternatieve geschiedenis waar de mannelijke bevolking bijna gedecimeerd is, dienen in aanmerking komende mannen als concubines voor de vrouwelijke shogun binnen de muren van de Ooku.

30 juni: Is It Cake? (seizoen 2) - Reality-TV - Briljante taartkunstenaars creëren verrukkelijke replica's van handtassen, naaimachines en meer in een verbluffende bakwedstrijd, geïnspireerd op een populaire meme.

1 & 2 juli: King the Land (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Komedie / Romantiek - Tijdens een gespannen strijd om een erfenis krijgt een charmante erfgenaam ruzie met zijn hardwerkende werkneemster en haar onweerstaanbare glimlach - waar hij niet tegen kan.

1 & 2 juli: See You in My 19th Life (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Komedie / Fantasie / Romantiek - Ban Ji-eum kan eindeloos reïncarneren. Maar wanneer haar 18e leven wordt afgebroken, wijdt ze het volgende aan het vinden van haar inmiddels volwassen jeugdliefde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen