search

Ons nieuws van maandag 26 juni 2023

Recensie Netflix-serie 'Let's Get Divorced'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Let's Get Divorced'

Het oplopen van imagoschade door een scheiding is geen pretje.

Regie: Ryosume Fukuda, Fuminori Kaneko, Takuya Sakagami | Cast: Tôri Matsuzaka (Taishi Shoji), Riisi Naka (Yui Kurosawa), Ryo Nishikido (Kyoji Kano), Yuka Itaya (Kaoru Inden), Koji Yamamoto (Go Soda), e.a. | Afleveringen: 9 | Speelduur: 57-68 minuten | Jaar: 2023

Yui heeft het wel gehad met haar man Taishi en dat gevoel is wederzijds. Zij is actrice, hij politicus. Dat betekent echter wel dat ze imagoschade kunnen oplopen als er inderdaad een scheiding plaatsvindt. Yui's imago is tenslotte dat van de goede huisvrouw en Taishi's verleden vol overspel behoeft niet nog meer aandacht. Alle personen die belang hebben bij de imago's van Yui en Taishi proberen ze dan ook allebei ervan te weerhouden om te scheiden. De weg naar een scheiding verloopt dus niet zonder slag of stoot.

Let's Get Divorced benadert de problematiek van scheiden wanneer je een publieke functie vervult met een knipoog. Zo worden gedachtes van personages soms in voice-overs gebracht en gebeurt dat op een creatieve manier. Soms vinden er 'gesprekken' plaats terwijl twee personages zitten te denken, wat een grappig effect geeft. Soms is de humor nogal over de top en daarmee wat flauw, maar over het algemeen zorgt de komedie ervoor dat deze serie nooit te zwaar wordt.

Waar de regie weinig opvallend is en ook de cinematografie niet verrast, is de aankleding van de serie wel tot in de puntjes verzorgd. De personages en hun karaktertrekken worden voor een belangrijk deel overgebracht via de kleding die ze dragen. Het is duidelijk dat er veel tijd is gestoken in de kostuums en voor wie dat leuk vindt is er dus genoeg te zien. Met name de garderobe van Yui springt eruit. Het is mooi om het contrast te zien tussen haar eigen persoonlijkheid en de personages die ze speelt in series en commercials.

Het script is helaas niet zo gedetailleerd. Taishi is een politicus, maar de kijker komt eigenlijk maar heel weinig te weten over zijn werk. Dit maakt de strijd tussen hem en andere politici niet bijstersinteressant. Ook is hij als personage een stuk minder boeiend dan Yui, waardoor het moeilijk is echt betrokken te zijn bij de uitkomst van de verkiezingen waar hij aan meedoet.

Wat de serie wel sterk neerzet is de complexiteit van gender als het aankomt op hoe personen in de media worden afgerekend of gebruikt. Hoewel er expliciet op wordt ingegaan, zijn het de minder uitgesproken voorbeelden die de meeste indruk maken. Bijvoorbeeld de manier waarop Yui een constante druk ervaart omdat ze veel meer in een mal gedrukt wordt dan haar man. Daarnaast worden ook vooroordelen over moederschap en familie aangekaart.

Let's Get Divorced is niet baanbrekend of erg opvallend, maar weet wel te vermaken en ondertussen enkele onderwerpen op een toegankelijke manier aan te snijden. Tijdens het kijken word je bij tijd en wijle aan het denken gezet, maar vanwege de humor en de afwezigheid van echt politieke diepgang zal de serie niet direct blijven hangen. Dat is deels te wijten aan het einde, waar een sprong in de tijd wordt gemaakt en in een zeer kort tijdsbestek alles nog even netjes moet worden afgerond en er nog een paar punten moeten worden gemaakt.Let's Get Divorced is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Moeten we afscheid gaan nemen van dit personage in 'Chicago Fire'?
Series / Interview

Moeten we afscheid gaan nemen van dit personage in 'Chicago Fire'?

We hebben Mouch jarenlang gezien in 'Chicago Fire', maar moeten we nu dan toch afscheid gaan nemen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
David Eigenberg, bekend van zijn rol als Christopher Herrmann in Chicago Fire, bespreekt de mogelijke dood van een geliefd personage in de finale van seizoen 11.

Chicago Fire was voor het eerst te zien op NBC in 2012 en werd daarna al snel populair. We volgen het verhaal van de Chicago Fire Department en krijgen een kijkje in het leven van de dappere brandweerlieden in Firehouse 51.

Afscheid nemen?


Het publiek is dol op de vriendschap tussen Herrmann en Randall "Mouch" McHolland (Christian Stolte) en dit wordt vaak beschouwd als een van de beste elementen in de serie. Maar in de bloedstollende seizoensfinale van seizoen 11 lijkt het er helaas op dat Mouch zijn einde heeft bereikt.In een recent interview met TVLine heeft Eigenberg laten weten dat hij nog niet klaar is om vaarwel te zeggen tegen Mouch. Hij zou het erg moeilijk vinden om afscheid te nemen van de acteur, aangezien ze al langer dan een decennium samenwerken. Bekijk zijn uitspraak hieronder.

Zo veel liefde


"Ik weet niet precies wat ze van plan zijn, maar ik wil Christian niet missen," begon Eigenberg. "Het zou een enorme leegte in mijn leven achterlaten. Onze serie is doordrenkt met liefde. Als we terugkomen na de onderbreking, beginnen we aan ons twaalfde seizoen."

Daarna vervolgde hij: "We hebben al die jaren samen doorgebracht. Als je naar foto's van ons van twaalf jaar geleden kijkt, waren we zo veel jonger. We hebben samen zoveel meegemaakt. We hebben veel doorstaan tijdens de serie, ik heb gezien hoe Christian opa werd."

Hij sloot af met: "Hij is een van de grappigste gasten op de set. Hij mag dan wel wat serieus overkomen, maar man, hij is zo grappig. We lachen elke dag heel wat af. Ik wil niemand kwijtraken van ons team. We hebben een geweldige groep mensen. Er zit geen enkele vervelende persoon tussen."Bekijk Chicago Fire op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bryan Cranston over zijn Walter White: "Hij blijft maar terugkomen"
Series / Nieuws

Bryan Cranston over zijn Walter White: "Hij blijft maar terugkomen"

De acteur over hoe hij nu denkt over het spelen van het legendarische personage.

In de imposante carrière van Bryan Cranston is er uiteraard één rol die eruit spring: die van Walter White. Zelfs jaren na het einde van Breaking Bad hebben we het er nog massaal over, en ook Cranston zelf wordt er nog vaak naar gevraagd.

In een recente Q&A-sessie met het tijdschrift GQ was het weer zover. Cranston gaf aan dat hem vaak gevraagd wordt of hij het spelen van het personage mist.

Vince Gilligan


''Ik mis hem niet'', zei hij daarop. ''Ik heb alles gegeven tijdens de serie zelf. Vince Gilligan schreef een verhaal met een geweldig begin, midden en einde, dus ik had niet het gevoel dat ik meer nodig had.''

Uiteraard kwam er wel meer. Cranston transformeerde weer in Walter White in El Camino en Better Call Saul, en ook bijvoorbeeld in een recente reclame voor de Superbowl.

Geen kans


''Ondanks dat ik hem niet mis, krijg ik niet de kans hem te missen'', zei Cranston daarover. ''Hij blijft maar terugkomen in mijn leven.''Walter White zie in je in actie in Breaking Bad, Better Call Saul en El Camino. Die staan allemaal op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze nieuwe serie is gecanceld na slechts 4 afleveringen
Series / Nieuws

Deze nieuwe serie is gecanceld na slechts 4 afleveringen

Dit surfdrama is helaas verdronken onder het stricte oog van The CW.

Niet alleen Netflix is druk bezig met het cancelen van nieuwe series. The CW heeft onlangs ook een gloednieuw Australisch surfdrama uit het programma gehaald.

The CW is de laatste tijd bezig met het annuleren van series om zo hun programmering aan te kunnen passen. Helaas behoorde het Australische surfdrama Barons bij deze ongelukkige series.

Waarom geannuleerd?


Het lijkt erop dat The CW Barons heeft geannuleerd op basis van de kijkcijfers en beoordelingen. Barons debuteerde volgens de officiële rapporten namelijk met 179.00 kijkers en scoorde een demo-score van 0,0.

Het aantal kijkers daalde ook al snel naar 124.000. Aan de andere kant had Barons ook niet echt de tijd om het publiek in te pakken, aangezien de serie na 4 afleveringen al gecanceld is.

De rest van de serie?


De rest van de serie zal beschikbaar gesteld worden om via de CW-app en cwtv.com gestreamd te kunnen worden.

Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit onopgemerkte detail in 'The Walking Dead: Dead City' verandert de hele serie
Series / Nieuws

Dit onopgemerkte detail in 'The Walking Dead: Dead City' verandert de hele serie

Maggie roept heel veel vragen op met haar uitleg waar niks van waar blijkt te zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead: Dead City heeft belangrijke informatie heel subtiel verstopt in een gemakkelijk te missen detail. Deze informatie verandert echter wel alles.

Maggie en Negan kennen elkaar al jaren, maar zijn vervreemd geraakt na het einde van The Walking Dead. In The Walking Dead: Dead City wordt het duo weer herenigd doordat Maggie's gemeenschap werd overvallen door de Kroaat.

Wat is de waarheid?


Het fluitsignaal dat bij deze overval gebruikt werd, verraadde echter de vroegere relatie met Negan. Maggie zocht hem dan ook op om kennis op te doen, maar haar verhaal klopt niet helemaal.

De graanopslag van Maggie’s gemeenschap roept grote vragen op. Ze vertelde namelijk aan Negan hoe de Kroaat al hun graan had gestolen en over een maand terug zou zijn voor meer.

Een grote leugen


Ginny komt er echter achter dat de hele graansilo vol zit en ze krijgt zelfs een sneetje brood. Er zijn dus geen tekenen van graantekort, wat apart is als net al het graan gestolen is.

Bovendien zou de gemeenschap geen nieuwe broden bakken, als er geëist was dat ze over een maand weer al hun graan moesten overhandigen.

Bekijk hieronder de trailer en stream The Walking Dead: Dead City op AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' sneak peek verklapt heel erg veel over nieuwe serie
Series / Nieuws

'The Walking Dead' sneak peek verklapt heel erg veel over nieuwe serie

De eerste beelden van Daryl Dixon zijn eindelijk te zien en fans zijn door het dolle heen.

De nieuwe The Walking Dead-spinoff met Norman Reedus als Daryl Dixon in de hoofdrol speelt zich niet meer in Amerika af. Het nieuwste voorproefje van The Walking Dead: Daryl Dixon biedt een totaal nieuwe kijk op het personage in Frankrijk.

Er was in The Walking Dead eerst helaas nauwelijks aandacht voor Daryl. Ondanks dit werd hij al wel snel één van de meest geliefde personages.

Een hele nieuwe serie


Nu staat Daryl er echter helemaal alleen voor. Hij moet, weg van alle bondgenoten die hij ooit heeft gekend en in een vreemd land, Rick en Michonne vinden. En deze reis leidt hem naar Frankrijk.

De eerste momenten van Daryl in Frankrijk zijn onlangs door het officiële Twitter-account van The Walking Dead gedeeld.

De sneak peek


Hoewel de video weinig verklapt van het plot, laat het wel een hele nieuwe kant van Daryl zien. Deze shots van Daryl worden afgewisseld met prachtige cinematografie die het mooie Frankrijk eer toe doen.Bekijk hieronder de reacties van fans en stream The Walking Dead op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe details onthuld over de live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix
Series / Nieuws

Nieuwe details onthuld over de live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix

Nadat Netflix eerder deze maand de eerste beelden deelde van de live-action 'Avatar: The Last Airbender', zijn er nu ook andere details gelekt.

Avatar: The Last Airbender maakt opnieuw de sprong naar live-action met een nieuwe Netflix-serie. Deze is al een tijdje in ontwikkeling en de details bleven uit, maar nadat een aantal weken geleden beelden naar buiten werden gebracht zijn nu ook de titels van de aflevering bekend.

Avatar: The Last Airbender liet eerder deze maand eindelijk zien wat Netflix van plan is met de live-action serie, en er werd aangekondigd dat de release ergens in 2024 zal zijn. Helaas duurt dat dus nog wel even, maar nu zijn door de WGA online de titels van de afleveringen van de serie gelekt.

Titels


De gelekte afleveringstitels zijn als volgt: The Last Airbender, Warriors, Omashu, Spirited Away, Into the Dark, Masks, The North, Legends. Deze titels staan hoogstwaarschijnlijk niet op chronologische volgorde.

Albert Kim fungeert als showrunner, uitvoerend producent en schrijver van de serie. Dan Lin, Lindsey Liberatore, Roseanne Liang en Michael Goi zijn uitvoerende producenten. In de Avatar: The Last Airbender zien we als cast Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio als Katara, Ian Ousley als Sokka, Dallas Liu als Zuko en Daniel Dae Kim als Fire Lord Ozai.

Revival


Avatar: The Last Airbender krijgt de komende jaren een enorme revival. Naast deze live-action van Netflix, zijn er ook een hoop nieuwe animatie-projecten in de maak. Eén daarvan is zelfs een bioscoopfilm.De originele animatieserie is te bekijken op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Na 718 afleveringen uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' ontslagen: hoe gaat het nu met Jim Geduld?
Series / Featured

Na 718 afleveringen uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' ontslagen: hoe gaat het nu met Jim Geduld?

De soapacteur leidt nu een behoorlijk ander leven dan toen hij Arthur Peters was.

Na maar liefst 718 afleveringen moest acteur Jim Geduld de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden vaarwel zeggen. Geduld kampte namelijk met een cocaïneverslaving en werd als onbetrouwbaar bestempeld. Hoe gaat het nu met Geduld?

In Goede Tijden, Slechte Tijden kwam zijn personage Arthur Peters te overlijden door een zwaar ongeluk. Echt 'dood' was zijn personage niet. ZIjn afscheid kwam namelijk gedwongen tot stand.

Verslaving


Ik kwam regelmatig te laat en een paar keer kwam ik zelfs helemaal niet opdagen. Als je in je verslaving gevangen bent denk je maar aan één ding: gebruiken," zei Geduld over zijn ontslag in 1999 in een interview met Froukje de Both in Goede Tijden, Zomer Tijden.

Na zijn ontslag had hij nog weinig te melden in Hillywood. Hij werkte vervolgens als DJ op housefeesten en was hij tijdelijk makelaar. Totaal iets anders dus.

Privéleven


De acteur trouwde in 2000 met actrice Nani Lehnhausen. Ze kregen samen een dochter, maar het huwelijk strandde al na drie maanden. In 2005 ging Geduld naar een ontwenningskliniek om zich te laten behandelen tegen zijn cocaïneverslaving.

Bekijk op instagram


Daarna richtte hij Intervention Nederland op, een bedrijf dat bemiddelt in verslavingsproblematiek. In 2013 werkte hij mee aan het tv-programma Verslaafd! van Peter van der Vorst. Helaas voor Geduld ging zijn bedrijf in 2015 failliet. In 2016 ging hij verder met Geduld Interventies GGZ dat in 2021 failliet werd verklaard.

Lezingen


De acteur werkt nog steeds in de verslavingszorg. Hij geeft lezingen aan mensen die problemen hebben met het gebruik van alcohol en cocaïne, en voor familie en vrienden die te maken hebben met een persoon die verslaafd is.Goede tijden, slechte tijden stream je op Videoland.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Donna D'Errico is even terug als haar 'Baywatch'-babe Donna Marco in rood badpak
Series / Nieuws

Donna D'Errico is even terug als haar 'Baywatch'-babe Donna Marco in rood badpak

Een kwart eeuw na haar laatste optreden in de serie is ze nog steeds herkenbaar.

De echte fans van de serie Baywatch herinneren zich haar nog wel: Donna D'Errico. De Ameriaans actrice speelde het personage Donna Marci in de serie.

D'Errico speelde in de serie in de jaren 1996 tot en met 1998. In totaal kwam ze in 44 episodes in actie, waarin ze een onvergetelijke indruk maakte op fans.

Badpak


Een van de iconische eigenschappen van haar rol in Baywatch was natuurlijk haar badpak. Het knalrode badpak was een echte aandachtstrekker. Nu heeft D'Errico voor even haar iconische kostuum weer aangetrokken.

Ze heeft namelijk een Instagram-post geplaatst waarin ze haar klassieke outfit wederom draagt. Voor heel even lijkt het alsof de tijd 25 jaar stil heeft gestaan. Bekijk de post hieronder zelf en oordeel.

Baywatch


Baywatch kun je tegenwoordig bekijken op Videoland.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 10 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'The Witcher'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 10 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'The Witcher'

Ga deze week op avontuur met Netflix in de magische werelden vol monsters en magiërs.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Witcher (seizoen 3 - aflevering 1-5)Verschijnt op: 29 juni
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 13)Verschijnt op: 29 juni
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

Papadag (seizoen 1-2)Verschijnt op: 1 juli
Genre: Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Een groep mannen ontmoet elkaar wekelijks in een park in Amsterdam en delen de spannende dingen, leuke momenten en misstappen als moderne vader met elkaar.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

28 juni: Delete (seizoen 1) - Drama / Romantiek / Thriller - Een paar geliefden die een buitenechtelijke affaire hebben plannen een nieuw leven samen nadat ze een telefoon hebben ontdekt die andere mensen uit hun bestaan kan wissen.

28 juni: Doctor Cha (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Drama - Twintig jaar nadat ze de medische wereld achter zich heeft gelaten, keert een huisvrouw terug in het vak. Ze moet haar draai zien te vinden in een baan vol verrassingen.

28 juni: Muscles & Mayhem: An Unauthorized Story of American Gladiators (seizoen 1) - Documentaire / Geschiedenis / Sport - In de jaren 90 sloegen de stunts in 'American Gladiators' aan bij veel fans. Deze docuserie onderzoekt het succes van het tv-programma en hoe het bijna eindigde voordat het begon.

29 juni: Ooku: The Inner Chambers (seizoen 1) - Animatie / Drama / Fantasie - In een alternatieve geschiedenis waar de mannelijke bevolking bijna gedecimeerd is, dienen in aanmerking komende mannen als concubines voor de vrouwelijke shogun binnen de muren van de Ooku.

30 juni: Is It Cake? (seizoen 2) - Reality-TV - Briljante taartkunstenaars creëren verrukkelijke replica's van handtassen, naaimachines en meer in een verbluffende bakwedstrijd, geïnspireerd op een populaire meme.

1 & 2 juli: King the Land (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Komedie / Romantiek - Tijdens een gespannen strijd om een erfenis krijgt een charmante erfgenaam ruzie met zijn hardwerkende werkneemster en haar onweerstaanbare glimlach - waar hij niet tegen kan.

1 & 2 juli: See You in My 19th Life (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Komedie / Fantasie / Romantiek - Ban Ji-eum kan eindeloos reïncarneren. Maar wanneer haar 18e leven wordt afgebroken, wijdt ze het volgende aan het vinden van haar inmiddels volwassen jeugdliefde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Frasier'-ster Kelsey Grammer denkt aan revival als middel om belangrijke waarden te prediken
Series / Nieuws

'Frasier'-ster Kelsey Grammer denkt aan revival als middel om belangrijke waarden te prediken

Het is niet alleen maar lachen geblazen, de wereld kan ook wat van zijn waarden leren.

Na een aantal jaren gesteggel werd eindelijk bekend dat de langverwachte Frasier-revival eraan zou komen. In aanloop naar de première werd hoofdrolspeler Kelsey Grammer gevraagd naar zijn ervaringen met het spelen van de psychiater.

Naast dat Grammer denkt dat de revival zelfs nog grappiger dan het origineel gaat zijn, vindt hij dat het spelen van Frasier voor hem een bepaalde manier is om het evangelie van goede waarden te verspreiden naar een groot publiek.

Alles met een knipoog


Natuurlijk ziet hij zichzelf niet als een soort dominee die dicteert wat het publiek moet vinden, maar hij vertelt wel dat hij het erg belangrijk vond om het personage deugdzaamheid en morele waarden te laten promoten.

Zelf zegt hij hierover: "De ethiek van Frasier, de studie van het goede laten we zeggen, was belangrijk voor ons. Het leek belangrijk voor iedereen betrokken bij de originele serie, en blijft belangrijk in de serie vandaag de dag.

Derde act voor personage


Grammer vindt de nieuwe serie geen spin-off, of reboot, maar meer een derde act. Of zelfs vierde act. Na het spelen van het personage in de sitcom Cheers en diens spin-off Frasier kijkt hij erg uit naar de aankomende revival.Kijk tot de nieuwe revival uitkomt alle afleveringen van Frasier op SkyShowtime.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' flopt keihard en staat waarschijnlijk heel snel op HBO Max
Films / Nieuws

'The Flash' flopt keihard en staat waarschijnlijk heel snel op HBO Max

'The Flash' komt van Warner Bros. Pictures en daardoor zal de film ook naar streamingdienst HBO Max komen. De kans is groot dat de film van regisseur Andy Muschietti daar eerder arriveert dan de bedoeling is.

Men lijkt de laatste tijd steeds minder aangetrokken te zijn tot alle superheldenfilms en The Flash lijkt daar dan weer een voorbeeld van te zijn. De film doet het gemiddeld genomen namelijk niet goed.

De film opende al niet heel denderend en het weekend na de opening bleek dat men de film niet massaal bezocht. Gaat dit nu betekenen dat we de film snel thuis kunnen gaan streamen?

Synopsis


Wanneer Barry Allen (Ezra Miller) probeert om zijn familie te redden, komt hij onbedoeld vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd. Er is geen superheld te vinden en hij weet niet wat te doen in deze andere realiteit. Daarnaast is door zijn reis de gehele toekomst veranderd.

Barry zal de race van zijn leven moeten geven om de wereld en het universum te redden. Daarvoor zal hij ook een superheld uit zijn pensioen moeten halen en een gevangen Kryptonian moeten vinden.

Hoe doet de film het?


De film weet op IMDb een 7.3/10 te scoren. Bij Rotten Tomatoes pakt de film bij het publiek 84% maar onder de critici maar 65%. Een van de critici zegt het volgende over de film, "Deze overvolle portie DC Comics-chaos heeft moeite om de betrokkenheid vast te houden na misschien de eerste anderhalf uur van zijn looptijd van twee uur en 24 minuten."Phantasm op MovieMeter weet het volgende te zeggen over The Flash, "Openingsscène was leuk, voor de rest vond ik het gewoon teleurstellend, wordt ook veel teveel in gepraat voor een actiefilm, dan verwacht je toch wel wat meer actie."

Waar en wanneer te zien


Wil je zelf een oordeel vellen over de film? Dan kan je dat nu nog doen door hem te gaan bekijken in de bioscoop. Aangezien de streamer vaak een window aanhoudt van 45 tot en met 70 dagen voor het verschijnen van de film op dienst, zou dat uiterlijk 24 augustus zijn.Doordat de film het dus alles behalve goed doet, is eerder de verwachting dat men het minimale window aan zal gaan houden. Als dat zo zou zijn, dan is het mogelijk dat de film al op 30 juli naar de dienst komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.