search
'Frasier'-ster Kelsey Grammer denkt aan revival als middel om belangrijke waarden te prediken
Series / Nieuws

'Frasier'-ster Kelsey Grammer denkt aan revival als middel om belangrijke waarden te prediken

Het is niet alleen maar lachen geblazen, de wereld kan ook wat van zijn waarden leren.

Na een aantal jaren gesteggel werd eindelijk bekend dat de langverwachte Frasier-revival eraan zou komen. In aanloop naar de première werd hoofdrolspeler Kelsey Grammer gevraagd naar zijn ervaringen met het spelen van de psychiater.

Naast dat Grammer denkt dat de revival zelfs nog grappiger dan het origineel gaat zijn, vindt hij dat het spelen van Frasier voor hem een bepaalde manier is om het evangelie van goede waarden te verspreiden naar een groot publiek.

Alles met een knipoog


Natuurlijk ziet hij zichzelf niet als een soort dominee die dicteert wat het publiek moet vinden, maar hij vertelt wel dat hij het erg belangrijk vond om het personage deugdzaamheid en morele waarden te laten promoten.

Zelf zegt hij hierover: "De ethiek van Frasier, de studie van het goede laten we zeggen, was belangrijk voor ons. Het leek belangrijk voor iedereen betrokken bij de originele serie, en blijft belangrijk in de serie vandaag de dag.

Derde act voor personage


Grammer vindt de nieuwe serie geen spin-off, of reboot, maar meer een derde act. Of zelfs vierde act. Na het spelen van het personage in de sitcom Cheers en diens spin-off Frasier kijkt hij erg uit naar de aankomende revival.



Kijk tot de nieuwe revival uitkomt alle afleveringen van Frasier op SkyShowtime.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen