search
Ontdek de 6 nieuwe series en afleveringen die Prime Video in juli uitbrengt
Series / Nieuws

Ontdek de 6 nieuwe series en afleveringen die Prime Video in juli uitbrengt

Het wordt een maand vol spanning, actie en bizarre humor op Prime Video.

Prime Video zet in juli weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Tom Clancy's Jack Ryan (seizoen 4 - aflevering 3-6)



Verschijnt op: 7, 14 juli
Genre: Actie / Drama / Thriller
Kijk op Prime Video

Synopsis: Als CIA-analist Jack Ryan een reeks verdachte bankoverschrijvingen tegenkomt, haalt zijn zoektocht naar antwoorden hem weg achter zijn bureau en belandt hij in een dodelijk spel van kat en muis door Europa en het Midden-Oosten, waar een opkomende terroristenleider zich voorbereidt op een grote aanval tegen de VS en haar bondgenoten.





The Horror of Dolores Roach (seizoen 1)



Verschijnt op: 7 juli
Genre: Komedie / Horror
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Na onterecht 16 jaar in de gevangenis te hebben gezeten, keert Dolores Roach terug naar een gegentrificeerde Washington Heights waar ze aan het werk gaat als masseuse. Als haar nieuw verworven rustige leventje in gevaar dreigt te raken, wordt ze gedreven tot extreme maatregelen om te overleven.





Good Omens (seizoen 2)



Verschijnt op: 28 juli
Genre: Komedie / Fantasie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Een naakte aartsengel komt aan de deur bij de boekenwinkel van de afvallige Azirafaal zonder herinnering aan wie hij is of hoe hij daar gekomen is. Hierdoor wordt het leven van Azirafaal en de gepensioneerde demon Crowley heel ingewikkeld. Zowel de hel als de hemel zoeken de vluchteling. Als Crowley en Azirafaal een menselijke romance proberen te herstellen, wordt het nog onveiliger voor ze.





Overige series nieuw op Prime Video



Hieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

6 juli: Deadloch (seizoen 1 - aflevering 8) - Komedie - Twee compleet verschillende vrouwelijke rechercheurs moeten gedwongen samenwerken om de moord op een plaatselijke man op te lossen in het rustige stadje aan zee van Deadloch.

14 juli: The Summer I Turned Pretty (seizoen 2) - Drama / Romantiek - Belly telde de dagen af tot ze terug kon naar Cousins Beach, maar nu Conrad en Jeremiah om haar hart strijden en Susannah's kanker weer terug is, weet ze niet of de zomer ooit nog hetzelfde zal zijn. Wanneer een onverwachte bezoeker de toekomst van Susannah's geliefde huis bedreigt, moet Belly iedereen optrommelen, en voor eens en voor altijd beslissen waar haar hart ligt.

22 juli: Invincible (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - INVINCIBLE is een superhelden-tekenfilmserie voor volwassenen over de 17-jarige Mark Grayson, die net zo is als als andere jongens van zijn leeftijd – behalve dat zijn vader de machtigste superheld op de planeet is, Omni-Man. Maar als Mark zijn eigen krachten krijgt, ontdekt hij dat de erfenis van zijn vader niet zo heldhaftig is als hij lijkt.



Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen